Resultater: 165
Resultater: 165


loader

Blyanter i alle former og varianter

Vi fører et større udvalg af kunstartikler her på siden, hvor du selvfølgelig ikke kan komme udenom vores store udvalg af blyanter af alle varianter. Vi har almindelige blyanter, grafitblyanter og farveblyanter fra nogle af de helt store producenter på markedet inden for tegneredskaber og kunstartikler. Så hvis du leder efter kvalitets tegneblyanter er du kommet til det rette sted. Du kan blandt andet finde blyanter fra både Faber-Castell og STAEDTLER der begge byder på blyanter af fantastisk kvalitet. Hvis du er professionel kunstner eller kunst er en hobby, så er tegneblyanter fra disse producenter et must hvis du vil have dybde og farve i dine tegninger.

Du kan læse mere om vores store udvalg af blyanter nedenfor.

Farveblyanter til både store og små

Vi har farveblyanter til både store og små der kan bruges til kreative opgaver, men også til almindelig brug som hverdags skriveværktøjer. Hvis det er til kontorsbrug kan du altid forvente topkvalitet til dine skriveopgaver og hvis det er til kreativt arbejde, så er du mere end det rette sted. Med farveblyanter fra bl.a. STAEDTLER kan du aldrig gå forkert i byen, når der skal skabes unikke mesterværker på papir, hvor nuancerne og farverne altid fremstår tydeligt og smukt. Det er kvalitetsrige farveblyanter hvor der ikke er gået på kompromis på nogle punkter. 

Der er både farveblyanter for professionelle der skal have blyanter i en ensartig konsistens og samme høje kvalitet, når der skal tegnes. Der er dog også farveblyanter for de helt små i familien, der måske allerede er begyndende kunstnere, hvor kvaliteten selvfølgelig også er i top men hvor blyanterne er skabt med en mindre hånd i omtankerne. 

Mekaniske blyanter

Har du kunstneriske evner, så er en mekanisk blyant en ren selvfølge når der skal skabes detaljerede og smukke tegninger, og derfor finder du også et stærkt udvalg af mekaniske blyanter i høj kvalitet. Disse former for blyanter er selvfølgelig ikke kun for professionelle kunstnere, men de er en stor hjælp for alle der godt kan lide at tegne og være kreativ i deres fritid. Her finder du blyanter fra både Faber-Castell og STAEDTLER, så du altid kan vide dig sikker på kvaliteten. 

Klassiske træblyanter

Du finder selvfølgelig også de klassiske blyanter i træ som du kender gennem hele din barndom og til hverdag. Disse findes fra anerkendte mærker der producerer blyanter i den allerhøjeste kvalitet, så du altid kan regne med en følgesvend dagen lang der ikke knækker spidsen når der skal tegnes eller skrives. 

Alt det ekstra som du ikke kan undvære til dine blyanter

Det er dog ikke kun træblyanter, mekaniske blyanter eller farveblyanter som du finder hos Føniks. Vi har også sørget for at samle nogle af de vigtigste redskaber som er næsten uundværlige når du skal bruge dine blyanter. Dette drejer sig blandt andet om smarte penalhuse i forskellige former og farver, til både voksne og børn, og selvfølgelig også stifte til mekaniske blyanter. Uanset hvad du mangler af blyanter eller til dine blyanter, så kan du finde dem her på siden.