Elsker du at gå på eventyr, når du sætter dig ned foran din computer, og du er klar til at game? Så er det nødvendigt med en god gaming skærm, og her ved Føniks Computer kan vi i den grad foreslå iiyama G-Master Black Hawk. Disse monitors giver dig rigtig god ydeevne til en fordelagtig pris. De er stilrene, perfekt udstyret til dig der elsker at spille fede singleplayer eller co-op spil og de har også et hav af ekstra funktioner, der gør din spiloplevelse meget bedre. Alt i alt bliver dine singleplayer og co-op spiloplevelser ekstremt meget bedre, når iiyama G-Master Black Hawk kommer med på banen.!

Resultater: 8
Resultater: 8


loader

Når du skal ud og være en helt – iiyama G-Master Black Hawk er vejen frem

Iiyama G-Master Black Hawk er en af de nyeste skærmteknologier på markedet og har testet mange gamers og professionelle, der ønsker at levere den bedst mulige visuelle oplevelse. Skærmen er designet med et bredt spektrum af avancerede funktioner, der giver enestående billedkvalitet og bemærkelsesværdig farveægthed.

Iiyama G-Master Black Hawk har en 27-tommer skærm med et bredt udvalg af funktioner, der giver enestående billedkvalitet. Skærmen har en QHD-opløsning på 2560 x 1440 og en hurtig responstid på 1 ms. Det vigtigste, denne gaming skærm tilbyder, er en hurtig responstid, der giver enestående gaming oplevelser. Dette kombineret med en VA-teknologi og en meget høj dynamisk kontrast på 3.000.000:1 giver enestående farveægthed og billedklarhed.

En anden vigtig funktion er iiyama G-Master Black Hawks AMD FreeSync-teknologi. AMD FreeSync gør det muligt for gamer skærmen at kommunikere direkte med dit grafikkort, så længe du har et AMD grafikkort, hvilket eliminerer billedhastighedsproblemer og sikrer enestående gaming oplevelser. Dette er yderligere understøttet af iiyama G-Master Black Hawks høje opdateringshastighed på 75Hz. Hus dog en god processor og en hård strømforsyning, hvis du vil have tung hardware i din gamer computer!

Iiyama G-Master Black Hawk er udstyret med en bred vifte af konnektivitetsmuligheder. Skærmen har to HDMI-porte, en DisplayPort og en USB-hub, som gør det muligt for brugeren at forbinde flere enheder til skærmen samtidig. Iiyama G-Master Black Hawk har også en indbygget højtaler, som giver enestående lydkvalitet, der gør det muligt for brugeren at nyde alle deres yndlingsspil og medieindhold. Du kan dog med fordel også overveje, om du ikke også har brug for et headset.

Iiyama G-Master Black Hawk er en af de mest avancerede skærme på markedet og er designet til at levere den bedst mulige visuelle oplevelse. Skærmen har en høj dynamisk kontrast og en hurtig responstid, hvilket giver fantastisk klarhed og farveægthed. Den har også AMD FreeSync-teknologi og en opdateringshastighed på 75Hz, så du kan være sikker på, at du får gode gaming oplevelser. Skærmen er udstyret med konnektivitetsmuligheder og en indbygget højttaler, som giver rigtig god lydkvalitet. Hvis du leder efter noget lidt andet, så kan du altid tjekke de andre iiyama G-Master skærme ud!