Musikinstrumenter og udstyr

musikinstrumenter og udstyr banner

Har du musikalske evner eller er du måske på udkig efter en ny hobby? Så kan vores musikinstrumenter og udstyr være vejen frem for dig der gerne vil spille guitar, trommer, elektrisk keyboard eller et andet spændende instrument. Vi har samlet et spændende og varierende udvalg af musikinstrumenter og udstyr til professionelle og nybegyndere fra populære mærker som bl.a. Yamaha. Se hele vores udvalg forneden.

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Slip dine kreative og musikalske evner fri med det rette instrument

Er du typen der er kreativ musikalsk og som gerne vil slippe den kreativitet løs så du kan udnytte dine musikalske evner? Så kan du måske ikke bare nøjes med et hvilket som helst musikinstrument, måske skal det være et bestemt instrument eller et bestemt mærke der skal til for at dine musikalske evner virkelig for mulighed for at udfolde deres vinger. Med vores udvalg af musikinstrumenter og udstyr kan du nemt og enkelt finde det musikinstrument som du gerne vil spille. Uanset om du er professionel og skal have erstattet et ældre instrument eller om du er nybegynder og vil prøver krafterne på et spændende instrument, så kan du finde lidt af hvert hos Føniks. 

Vi har alt lige fra lækre akustiske guitarer i smukke designs af træ, både i naturlige farver men også i sort, men også fede elektriske guitarer hvor volumen kan skrues helt op for en endnu lækkere lyd når du spiller. Hvis det ikke er strengeinstrumenter som du er på udkig efter så kan du også et spændende udvalg af tangentinstrumenter lige fra klassiske pianoer til elektriske keyboards for dig der gerne vil eksperimentere med forskellige lyde. Du kan faktisk finde lidt af hvert i vores online sortiment af musikinstrumenter og udstyr. 

Hvis det ikke er selve musikinstrumentet du er på udkig efter men tilbehør til instrumentet så kan du også finde dette her hos Føniks. Vi har forstærkere, kablere, højtalere og meget mere der kan gøre din musikalske oplevelse endnu bedre! Det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det musikinstrument og udstyr som du er på udkig efter. Vi skal nok sørge for den gode pris, hurtige levering og gratis fragt. 

Har du spørgsmål til vores udvalg? 

Sidder du inde med et spørgsmål til vores sortiment, forsendelse eller andet så kan du altid tage kontakt til vores kundeservice gennem mail, telefon eller chat. Her hos Føniks sidder vi nemlig altid parate til at vejlede og rådgive dig med dit køb. Så kontakt os endelig i vores åbningstid, vi vil så hjertens gerne hjælp dig godt på vej med dit køb!