APPLE STATIONÆR


Hvis der er en producent der forstår sig på kvalitet og design i absolut verdensklasse så er det Apple. Derfor er vi her hos Føniks Computer glade for, at kunne tilbyde vores kunder et bredt udvalg af deres mange populære hardware produkter. På denne side finder du specifikt vores sortiment af Apples stationære computere, der er at finde til stærke priser så alle kan være med. Er du Apple fan, får du her en lang række stationære PC’er, med det kendte strømlinede design. Se nærmere på udvalget nedenfor og find den Apple stationær, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Resultater: 84
Resultater: 84


loader

Eksklusive Apple stationære

Apple er uden tvivl et af de mest genkendelige og eftertragtede mærker på det elektroniske marked og det er der adskillige gode grunde til. Apples sans for stilrent og tidløst design har i årevis været en af producentens helt store styrker, hvilket også tydeligt ses på deres stationære computere. Skal du bruge en PC til kontoret så er en stationær fra Apple et ideelt sted at starte. Det elegante og minimalistiske design klæder langt de fleste virksomhedsprofiler og pynter på ethvert skrivebord.

Det er dog ikke kun på designfronten at Apples stationære computere udmærker sig. Også i forhold til hardware, funktionalitet og smarte features er den amerikanske fabrikant på forkant med tidens tendenser. Vi kan blandt andet tilbyde den populære Apple iMac serie, med en imponerende høj opløsning i form af den krystalklare Retina 5K skærm med multi-touch funktion.

Vi fører flere forskellige modeller fra iMac serien og specifikationerne varierer alt efter model. Du har blandt andet mulighed for lynhurtige Intel Core processorer, AMD Radeon grafikkort fra R9 serien og meget mere. Vi byder også på den kendte Apple Mac mini serie, der kan fås til en skarp pris. For at gøre din søgning lidt nemmere kan du med fordel benytte dig af vores filterfunktion til højre på siden, hvis du har særlige krav til dit produkt. Du kan blandt andet selv vælge processor, harddisk type, ønskede opløsning, GPU og meget mere. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til særlige Apple stationære computere, eller udvalget generelt.