ALT-I-EN PC


Her på siden kan du finde et bredt udvalg af vores smarte alt-i-én PC’er. Er du ude efter en kraftfuld, praktisk og stilsikker computer til den helt rigtige pris, er det her den kan findes. Den stærke og stilrene computer fylder mindre i rummet og er derfor et oplagt valg til dig, der lægger vægt på både udseende, design og højtydende hardware. Med en alt-i-én PC får du en flot computer i et lækkert design og vi fører mange forskellige mærker. Se nærmere på vores sortiment nedenfor og find netop den alt-i-én PC, der matcher med dine behov og ønsker.

Resultater: 178
Resultater: 178


loader

Alsidige alt-i-én PCer

Det er langt fra alle der har plads til at have en stor stationær computer stående og det kan derfor være en god idé med en mere praktisk model. Derfor har vi her hos Føniks Computer samlet et stort udvalg af de populære alt-i-én PC’er. Går du op i design eller vil du bare gerne have god plads på skrivebordet så er en alt-i-én PC et oplagt valg. Med en alt-i-én PC får du et veldesignet og tidløst produkt, der sender et klart signal om professionalisme og stil. Derfor er denne type computer også et sikkert hit på kontoret.

Vi fører både avancerede modeller og billigere udgaver af den populære computertype så du uanset behov kan få lige den PC du skal bruge. For at sikre os en høj kvalitet har vi allieret os med en lang række af de mest anerkendte mærker, herunder ASUS, Apple, Acer, Lenovo, MSI, HP og Fujitsu. Flere alt-i-én PC’er er udstyret med flotte touch skærme, der giver en mere brugervenlig, praktisk og strømlinet oplevelse. Hvad end du skal bruge en computer der kan håndtere selv de mest krævende arbejdsopgaver, eller en lækker all-around computer til hjemmet, er en alt-i-én PC ikke til at komme udenom.

Med vores praktiske filterfunktion til højre på denne side kan du gøre din søgning meget nemmere og vælge dine foretrukne specifikationer. Du kan blandt andet vælge GPU, styresystem, opløsning, harddisk- og processortype, RAM og selvfølgelig producent. Fra fantastiske 5K skærme og de vildeste NVIDIA grafikkort, til lynhurtige Intel Core i7 processorer og drejbare skærme – med en alt-i-én PC er valget helt dit eget.