INTEL STATIONÆR


Her på denne side finder du vores udvalg af Intel stationære computere. Mangler du en kraftfuld PC til en rigtig god pris, så har du bestemt ikke ledt forgæves. Blandt vores sortiment af stationære computere med Intel hardware har vi en lang række af de førende mærker inden for computere og computerudstyr. Er det en Intel stationær PC til en ordentlig pris du gerne vil have så kan du sikkert finde den rette her hos Føniks Computer. Uanset om du skal bruge en PC til gaming, arbejdet, eller studiet så se nærmere på vores brede udvalg lige her på siden og find den Intel stationær, der passer til dig.

Resultater: 719
Resultater: 719


loader

Mange muligheder med Intel stationære

Det amerikanske teknologifirma Intel har i mere end 40 år været med til at gå forrest på markedet, når det gælder innovativt og kraftfuldt hardware. Deres bundkort produkter, Solid State Drev (SSD) og deres verdenskendte Intel Core processorer har alle medvirket til den status Intel har i dag. Vi er derfor også glade for at kunne byde på stationære computere med Intel hardware i topklasse. Skal du for eksempel bruge en alsidig og brugervenlig PC til hjemmet der kan klare alle dine hverdagsopgaver så kan du finde et bredt udvalg af disse, her på siden.

Vi kan også tilbyde dig kraftfulde Intel stationære der nemt kan klare tunge arbejdsopgaver, tilmed til en stærk pris. Derudover fører vi også Intel gaming computere, der kan trække selv de mest grafisk krævende spiltitler overhovedet. Du kan få stationære computer med Intel hardware fra kendte mærker såsom MSI, Lenovo, HP, Fujitsu, Dell, ASUS, Apple og Acer, i både den billige og avancerede ende af skalaen. Fra Acer Predator og ASUS ROG gamer computere, til Lenovo ThinkCentre alt-i-én PC’er og Apple iMac med Retina 5K skærm. Uanset om du er gamer, grafisk designer, hjemmegående, eller studerende, kan du sikkert finde den helt rigtige Intel stationær, her hos os. Vi har både modeller med de nyeste Intel Core i7 processorer og SSD med rigelig plads til din data. Benyt endelig vores filterfunktion til højre på siden, hvis du gerne selv vil vælge din ønskede Intel Core processor, harddisk type, GPU, RAM, opløsning med mere.