Lenovo ThinkPad Z banner.


Har du brug for en high-end office bærbar til arbejdet, eller er det nødvendigt med én eller flere til kontoret? Lenovos ThinkPad serie er ekstremt god og designet specifikt til office arbejde, og det nyeste, og helt klart bedste, skud på stammen er Lenovo ThinkPad Z serien. Lenovo ThinkPad Z er en serie af ekstremt stærke arbejdsbærbare, der har et elegant og dynamisk design. Der er ikke blevet sparet på hardwaren, og selve computerne er lavet af genbrugsmaterialer, så de er så bæredygtige som muligt. Lenovo ThinkPad Z er alle mesterværker indenfor elektronisk design, og deres avancerede ekstra funktioner er med til at gøre dem både ergonomiske og pålidelige, når du skal have arbejde fra hånden. Det er på alle måder det rigtige valg. Kom i gang med den hidtil bedste office bærbar fra Lenovo. ThinkPad Z er klar til at lave noget.

Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Lenovo ThinkPad Z – Der er mange muligheder for office bærbare

Der er mange gode arbejds PC'er derude, både bærbare og stationære, og hos Føniks Computer gør vi en dyd ud af, at have adgang til så mange af dem som overhovedet muligt. Lenovo har en selvfølgelig deres serie af ThinkPads og IdeaPads, der er virkelig gode til formålet. Lenovo ThinkPad Z er det nyeste skud på stammen og er rigtig god, men der er stadig andre produkter, som der kan overvejes, alt efter hvor stær en maskine der skal til, samt hvad budget man har at gøre med. Der er stærke muligheder med IdeaPads:

De er alle gode arbejdscomputere, og alt efter formål kan du vælge lige den, du har lyst til.
Derudover er det som sagt også værd at se på andre ThinkPad serier end lige Lenovo ThinkPad Z, alt efter hvad det er, der er behov for. Vi har et stærkt udvalg af blandt andet:

Alle er gode valg, og alle har meget at byde på, men alligevel er Lenovo ThinkPad Z den serie, der overgår dem alle. Det er, kort sagt, de perfekte arbejdscomputere, og du kan godt regne med, at de har rigtig meget at give til dig og/eller din arbejdsplads. Det er elektroniske og ergonomiske vidundere, der med deres smarte design er med til at tage produktiviteten til nye højder, uanset hvilke opgaver der skal løses, og hvilke projekter der skal igangsættes.

Desuden har Lenovo ThinkPad Z serien også et virkelig lækkert design, hvor der ovenikøbet er blevet brugt megen tid og omtanke på at tage hensyn til miljøet, så vidt som man nu kan, når man skaber elektronik. Disse bærbare PC'er er elegante og stilrene, og giver dig præcis det look, som Thinkpad serien er kendt for – simpelt og ligefremt design, der gør det nemt og bekvemt for dig at sidde og arbejde ved computeren, samtidig med at de gemmer på et hav af avanceret teknologi, der gør arbejdet endnu nemmere. Deres udseende bliver også afspejlet i miljøvenligheden, da Lenovo ThinkPad Z er lavet af bæredygtigt genbrugsplast og genbrugsalimunium, og nogle modeller kan endda fås med bæredygtigt vegansk læder, der virkelig tager designets æstetik til nye højder!

Hvis du synes bæredygtighed og elektronik burde høre mere sammen, og du samtidig gerne vil gøre en god handel, så kan du med fordel se dig omkring i vores refurbished sektion. Her er der ofte mange gode sager, alt efter hvad vi lige får ind. For eksempel kan du finde refurbished tablets, refurbished bærbare og refurbished mobiltelefoner. Alle disse produkter fungerer fortrinligt, de har blot nogle få skønhedsfejl og en mere eller mindre nedsat batterilevetid. Med en god blanding af produkter som Lenovo ThinkPad Z og refurbished teknologi kan du alligevel have meget gråt udstyr, der alt sammen er har en grønnere tone, end man lige går og regner med.

Rigtig gode specifikationer på Lenovo ThinkPad Z

Den største årsag til at Lenovo Thinkpad Z er så stærk og gør sit job så godt, er fordi den bare har helt vildt gode specifikationer. Der er ikke blevet sparet på noget i disse office bærbare, og det er tydeligt når man tager et nærmere kig på dem. Det er med til at gøre dem til nogen af de stærkeste office bærbare på markedet, og det er også hvad man kan forevente, når man får et high-end produkt fra Lenovo. Det er her især værd at kigge på:

  • Processor
  • Skærm
  • RAM
  • Batterilevetid
  • Vægt

Det er nødvendig med en stærk processor, hvis du vil have en stærk computer, og derfor er Lenovo ThinkPad Z computerne udstyret med AMD Ryzen CPU i 6000 U-serien – alle med 8 kerner, 16 tråde og en ekstrem mængde saft, kraft og rå ydeevne. Der er altså ikke blevet sparet her, og med en stærk AMD processor kommer der i den grad gang i maskineriet.

Du køber sjovt nok ikke en ekstra skærm, når du har investeret i Lenovo ThinkPad Z, for der er, sjovt nok, allerede en skærm indbygget i den bærbare computer. Alligevel er det værd at have fokus på, at det er nogle rigtig fine skærme der er at finde i ThinkPad Z. Du kan enten få et 16 tommer produkt med 4k opløsning, eller et 13 tommer produkt med en 2,8k opløsning. Billedkvaliteten er derfor i den grad i top!

Der er også rigeligt med RAM i denne serie af Thinkpads, så du ikke behøver bekymre dig om, hvorvidt din computer har nok hukommelse. Der er nemlig op til 32 GB DDR5 RAM i Lenovo Thinkpad Z serien, så du virkelig kan slå dig løs. Hertil kommer en over 15 timers batterilevetid, samt en vægt på under 2 kilo! Det er altså virkelig nemt at have disse bærbare PC'er med dig hvor som helst, hvor du så mageligt kan arbejde, uden at du behøver bekymre dig om en ting i verden.

Super fede funktioner gør alting nemmere

Der er et hav af fede funktioner med Lenovo ThinkPad Z, der gør alting meget nemmere og meget bedre. Den velkendte touchpad er blevet opgraderet, så du nu har en større haptisk ForcePad i glas, som virkelig forbedre brugervenligheden. Derudover er der også en dobbeltvirkende TrackPoint, du kan bruge som en mus, hvis du er på farten og ikke har plads til en, eller hvis det bare ikke lige er handy for dig at have med en mus at gøre. Desuden kan du dobbeltklikke på Lenovo ThinkPad Z's TrackPoint, for med det samme at åbne en hurtigmenu til kommunikation – her kan du hurtigt ændre på lyd og billede, så det er nemt for dig at være i kontakt med andre på en rar måde.

Der er også en masse smart software i Lenovo ThinkPad Z, der hjælper med at beskytte dig og dine data. Microsoft og AMD har også sammen udviklet en chip-til-cloud beskyttelsesteknologi, der gør det utroligt sikkert, når der uploades data til skyen. Det er dog ikke bare dien data der beskyttes, men også dit privatliv. Med et enkelt tryk på en knap, kan du slukke helt for det indbyggede webcam, så ingen lige kan snige sig ind og holde øje med, hvad du går og laver. Lenovo ThinkPad Z er altså både ekstremt stærk på ydeevnen, ergonomisk designet, miljøbevidst og utrolig sikker for dig og dine data.