SKÆRME


På denne side finder du vores udvalg af refurbished skærme. Kunne du tænke dig at spare penge på det bedste computerudstyr på markedet, går du ikke galt med vores upcyclede computerudstyr. Hos Føniks Computer forhandler vi mange forskellige refurbished computerskærme billigt online. Der er derfor god chance for at du kan finde netop den, der passer til dine behov. Vi fører som altid adskillige populære mærker, og med gratis fragt og 3 ugers returret, er du i gode hænder, når du handler hos os. Tag et kig på alle vores modeller nedenfor, eller kontakt vores kundesupport hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

SKÆRME


På denne side finder du vores udvalg af refurbished skærme. Kunne du tænke dig at spare penge på det bedste computerudstyr på markedet, går du ikke galt med vores upcyclede computerudstyr. Hos Føniks Computer forhandler vi mange forskellige refurbished computerskærme billigt online. Der er derfor god chance for at du kan finde netop den, der passer til dine behov. Vi fører som altid adskillige populære mærker, og med gratis fragt og 3 ugers returret, er du i gode hænder, når du handler hos os. Tag et kig på alle vores modeller nedenfor, eller kontakt vores kundesupport hvis du har spørgsmål angående valg af produkt.

Hvad er upcycle it for et koncept? 

Der bliver hvert år produceret en masse ny elektroniske komponenter, hvor der også kommer en masse skrald både af masseproduktionen men også fra den almindelige borger som smider ud og køber den nye elektronik. Med upcycle it konceptet, prøves der at modvirke dette.

Upcycle it handler om at købe brugte forretningscomputere, der har enten nye eller daterede komponenter, der så upcycles. Hvor komponenterne altså bliver opgraderet eller udskiftet, so produktet formår at virke som næsten ny. Den bliver så rangeret baseret på 3 kategorier: Grade A, Grade B og Grade C, der fortæller hvor kosmetisk ny produktet ser ud. 

Med konceptet får du selvfølgelig en fuld funktionsdygtig brugt skærm der er blevet upcyclet så den fremstår som en næsten ny skærm. Du kan derfor ved at købe en refurbished skærm fra upcycle it både hjælpe miljøet, ved at benytte dig af genanvendelse og upcycling, og hjælpe din pengepung.

Upcycle it produkter er nemlig virkelig billige! Du kan altså få en billig computerskærm for nogle ret så overkommelige priser, alt efter hvilken grading den har. Dette er perfekt hvis du leder efter en ny skærm men gerne vil spare så mange penge som muligt uden at gå ned i kvalitet. 

Ved at købe et upcycle it produkt kan du tage et bæredygtigt valg på dine præmisser, så du både får et ordentligt produkt til overkommelige priser, imens du støtter op om miljøet ved at genbruge. 

Refurbished skærme efter dine ønsker hos Føniks Computer

Føniks Computer har samlet et så varieret udvalg af refurbished computerskærme som der er muligt for at kunne imødekomme enhver præference du måtte have. Sortimentet af mærker, størrelser og mere kan dog variere alt efter hvad der upcycles. Men hvis du har specifikke krav og ønsker når det kommer til en ny skærm, så vil der stadig være en god chance for at finde en brugt computer skærm der passer til disse. 

Uanset om du har et særligt mærke, en specifik skærmstørrelse eller en bestemt prisklasse i tankerne, bør du derfor ikke snyde dig selv for at tage et kig på dine muligheder for køb af refurbished skærme her på siden. Vi har gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at finde det du søger, ved at du let kan søge efter hvad du ønsker i søgefilteret her til højre side.

Med søgefilteret kan du blandt andet søge efter din foretrukne videoformat, opløsning, hz og endnu mere. Da vi regelmæssigt opdaterer vores udvalg, tages der forbehold for løbende ændringer i sortimentet. Du vil derfor ofte kunne finde nye, spændende deals på refurbished skærme, så hold øje med siden hvis du ikke vil gå glip af en god handel!

Slå et slag for miljøet med en refurbished skærm

Der er mange fordele ved at vælge en refurbished skærm online hos Føniks Computer. Udover at være et meget billigere alternativ, er det også det miljømæssigt forsvarlige. Når du køber en genbrugt computerskærm, bidrager du ikke til den globale produktion. 

Du er i stedet med til at bidrage til en mere bæredygtig verden - uden at du behøver at nøjes med et middelmådigt produkt. Da alle produkterne er fuldt funktionsdygtige, er blevet testet og har en 2 års garanti på dem - og så er de ofte upcyclet fra mærker der allerede er rigtig kvalitetsbevidste med deres produktion af computerskærme.

Se vores fine udvalg af brugte computerskærme her på siden, hvor du kan lave et godt køb hvor du både får en virkelig billig skærm men du støtter også om vores allesammens miljø.

Hvilken rangering bør du vælge, når du vælger en refurbished skærm? 

Du har sikkert lagt mærke til at upcycle it produkterne er rangeret i Grade A, Grade B og Grade C når du har kigget vores udvalg igennem. Dette er gjort på baggrund af produktets æstetiske og kosmetiske kvalitet. Hvor produkterne enten ligner helt nye produkter eller har mindre til flere brugstegn. 

Grade A er for brugte computerskærme der er et godt alternativ for dig der gerne vil have en genbrugsskærm der stadg ser rimelig ny ud. Så hvis du vil være miljøbevidst og bæredygtig, men samtidig gerne vil have alt du ejer fremstår så nyt som muligt, så er en Grade A computerskærm et oplagt valg. 

Grade B er når de brugte computerskærme har kosmetiske brugstegn da fokusset har været på værdien af produktet. Du får altså en computerskærm der er endnu billigere end en Grade A skærm,  som de fleste vil kunne være tilfredse med. 

Grade C er refurbished computerskærme der skal bruges i et miljø hvor der højst sandsynligt vil komme slid og brugstegn med det samme. De er fuldt funktionsdygtige, men de har også betydelige tegn af brug allerede - hvilket også gør dem endnu billigere end computerskærme i de andre rangeringer. En skærm fra denne kategori er altså godt for dig som skal bruge den i et miljø hvor du ikke skal bekymre dig om den får ridser og slid.

Køb brugte skærme med større sikkerhed

Når du køber en brugt skærm gennem upcycle it konceptet, så får du endnu mere sikkerhed end hvis du køber brugte skærme fra genbrugsbutikker eller private personer på sociale medier. Denne sikkerhed kommer gennem at upcycle it produkter er testet af det dygtige personale der upcycler dem, så du kan være sikker på de er fuldt funktionsdygtige.

Du får også 2 års garanti på alle upcycle it produkter, inklusiv de upcyclede skærme, hvilket giver tryghed i form af hvis noget skulle være galt med produktet, så har du altså en garanti at falde tilbage på .

At købe brugt online har aldrig været mere nemt - så kom og køb bæredygtige skærm her hos Føniks Computer.

Har du spørgsmål til dit køb eller refurbished skærme?

Hvis du har spørgsmål til dit køb af refurbished skærme, upcycle it konceptet, grading systemet eller noget helt andet skal du være mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundesupport. Du kan kontakte vores dygtige kundesupport over mail, telefon eller gennem chatten her på siden. 

Føniks Computer er altid parat til at rådgive dig med dit køb, så du får det produkt der passer allerbedst til dine behov og dit budget.