ASUS ZENSCREEN


Vil du ofte gerne have en virkelig god skærm med på farten, samtidig med at du har brug for hardware, der er stærkere end en tablet? Med en ASUS ZenScreen kan dette nemt og bekvemt lade sig gøre. ASUS ZenScreen er en innovativ og transportabel skærm, som du kan tage med dig hvor som helst. Den kan nemt sluttes til både stationære eller bærbare computere, så du har en effektiv skærm, eller ekstra skærm endda, hvor der er touchfunktion. Det er oplagt til både arbejde og underholdning, hvor ekstra skærme, der er nemme at have med at gøre, i den grad giver dig mange ekstra muligheder. ASUS ZenScreen er skærmen du kan tage med dig over alt. Du skal bare finde den, du vil have i vores udvalg her på siden.

Resultater: 20
Resultater: 20


loader

ASUS ZenScreen Skærme – En revolutionerende skærmoplevelse

ASUS har altid været kendt for deres innovative produkter, og deres ASUS ZenScreen skærme er ingen undtagelse. Disse skærme er designet med det formål at give en revolutionerende skærmoplevelse, både til hjemmet og kontoret. De er kendetegnet ved deres slanke design, høje kvalitet og avancerede funktioner, der vil forbedre din skærmoplevelse markant.

Det kan godt være lidt forvirrende, hvad en ASUS ZenScreen helt nøjagtigt er, så derfor forklarer vi det lige her sort på hvidt. En ASUS ZenScreen er en computerskærm, som er nem at have med dig rundt omkring. Det er altså en transporterbar og mobil skærm, du kan slutte til din stationære PC, workstation eller bærbare computer. Det er virkelig handy, hvis du ofte sidder ved en PC mange forskellige steder, og især hvis du godt kunne bruge en ekstra monitor, når du sidder ved din bærbare computer.

Det kan selvfølgelig godt lyde lidt langhåret, at man sådan kan have sin skærm med sig på farten. Det er dog fuldt ud muligt med en ASUS ZenScreen. Disse skærme er overordentligt tynde, måler imellem 14 og 16 tommer og vejer under 1,5 kilo. Alt dette gør dem nemme at bringe med dig, så du har en ekstra skærm, når end du har brug for det. Hertil har de nogle rigtige gode specifikationer og en masse lækre funktioner, der alle er med til at gøre en ASUS ZenScreen til et godt valg.

Funktionerne ved ASUS ZenScreen skærme

ASUS ZenScreen skærme er udstyret med en række avancerede funktioner, der sikrer en optimal skærmoplevelse. Det er vigtigt med et så innovativt produkt, for innovation alene er ikke nok, det skal også være funktionelt og med høj nok ydeevne. Alt dette gør sig dog gældende for ASUS ZenScreen, og her er nogle af de vigtigste funktioner, som du kan glæde dig til og se frem til:

Touchskærme

De fleste ASUS ZenScreen skærme er udstyret med en touchskærm, der giver brugeren mulighed for at interagere med skærmen på en mere intuitiv måde. Du kan scrolle, zoome og udføre andre opgaver med en enkel swipe eller tryk på skærmen. Det er rigtig fedt til meget kreativt arbejde, men helt generelt er det bare rigtig lækkert, når du er på farten. For selvom du godt kan have en mus med, så er det ikke sikkert, at du har lyst til at skulle have alt for meget forskelligt med dig. Det kommer trods alt helt an på dit behov, og hvad du skal bruge en ASUS ZenScreen til.

Portable Design

ASUS ZenScreen skærme er designet med portabilitet i tankerne. De er utroligt lette og kompakte, hvilket gør det nemt at tage dem med dig, hvor end du skal hen. Du kan f.eks. tage dem med på arbejde, til møder eller endda på ferie. Det gør dem til et oplagt tillæg til en ASUS bærbar, så du er klar til at arbejde eller blive underholdt hvor som helst – nu med to skærme på én gang! Det giver en utrolig mængde muligheder, og på grund af den lave vægt og det smalle design, så er det intet problem at have en ASUS ZenScreen med dig hvor som helst og når som helst.

Kompatibilitet

ASUS ZenScreen skærme er kompatible med en række forskellige enheder, herunder bærbare computere, smartphones og tablets. Du kan nemt tilslutte enheden til skærmen ved hjælp af en USB-C-kabel, og du er klar til at gå i gang med at arbejde eller nyde dine yndlingsmedier. Det gør det utroligt nemt for dig at have den med dig og få meget udbytte af den. For hvis den kun kunne sluttes til en normal stationær gamer PC eller lignende, så var der trods alt ikke meget ved en ASUS ZenScreen. Med den brede kompatibilitet når du langt, og det gør disse skærme til det oplagte valg til dig, der ofte gerne vil have kvalitet og ekstra funktioner på farten.

Fler-Skærm-Arbejde

Med ASUS ZenScreen kan du opleve fordelene ved at arbejde med flere skærme. Du kan tilslutte op til to skærme til din bærbare computer, hvilket giver dig mulighed for at arbejde på en mere effektiv måde. Du kan f.eks. have dit email-program åbent på den ene skærm og dit tekstbehandlingsprogram på den anden. Det kan endda tillade dig at arbejde på den ene skærm, imens du har sport eller anden perifer underholdning til at køre på den anden skærm. Det giver dig i sandhed et hav af muligheder, og det er ligegyldigt, hvor du er henne!

Perfekte til erhverv

En ASUS ZenScreen er som lavet til erhvervslivet. Hvis du, eller nogle af dine medarbejdere, ofte skal have noget fra hånden på farten, så er det ekstremt smart at have en mobil skærm, der kan tages med over det hele, så arbejdsbyrden kan blive lettet. Om det er for at tage din ASUS ZenScreen med imellem kontor og hjem, eller om det bare er fordi det er smart at have en ekstra skærm på kontoret, som kan tages med til hvert et møde og hvert et skrivebord, så har du her løsningen.

Hvis der er interesse for at se nærmere på disse skærme til erhverv, så overvej at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det giver mange fordele, såsom gode business relationer, mulighed for råd og vejledning skræddersyet specielt til dig/jer og gode tilbud på et hav af produkter. Det er trods alt ikke kun ASUS ZenScreen skærme, som i kan købe fra os, men også andre kontorartikler som blæk og toner, printere, scannere og meget andet. Det handler bare om at snakke med os om, hvordan vi kan hjælpe jer bedst muligt.