Her har vi samlet vores udvalg af NVIDIA RTX 2060 grafikkort. Vi går meget op i at tilbyde gamere og computerentusiaster det bedste, og vi har noget til ethvert behov og enhver smag. NVIDIA samarbejder med elektronikgiganter som ASUS, MSI og Zotac for at levere de bedste og fedeste grafikkort. Du kan overveje et prisvenligt RTX 2060 grafikkort, som vil give dig en ganske udmærket spiloplevelse. Det volder absolut ingen problemer med kendte spiltitler som Fortnite, Counter-Strike og League of Legends! Vil du vide mere om, hvilket grafikkort er det rette for dig? Så tøv ikke med at kontakte os.

Resultater: 18
Resultater: 18


loader

NVIDIA RTX 2060 grafikkort - Gaming på højeste settings

Går du og leder efter en gamer computer, eller står du og skal til at finde komponenter til en hjemmesamlet PC? Så er du måske i gang med at overveje, hvilket grafikkort, som kan det, der skal til. Et grafikkort er et af hovedingredienserne i en god gamer computer. NVIDIA RTX 2060 grafikkort (også kaldet RTX 2060) tilhører en af markedets nyere grafikkort. Grafikkortet er designet specifikt til computerspil og er prismæssigt rettet imod et bredt publikum, som gerne vil have et hurtigt grafikkort, uden at prisen stikker helt af.

GeForce 20 serien, som et NVIDIA RTX 2060 grafikkort tilhører, blev lanceret i 2018 og har siden været en af de absolut mest foretrukne serier af grafikkort til computerspil. Grafikkortene i serien var bl.a. de allerførste på markedet til at implementere realtid ray tracing teknologi, som giver flydende fotorealistisk gengivelse af lys partikler.

Et NVIDIA RTX 2060 grafikkort er bygget med Turing mikroarkitekturen, et mikroprocessor design, som er videreudviklet fra NVIDIA’s tidligere Pascal mikroarkitektur. Denne kommer med en række forbedringer fra den tidligere GeForce 10 serie, som gør det muligt at spille de nyeste computerspil, på højeste settings.

GeForce 20 serien har været på markedet nogle år og dette er ikke nødvendigvis noget negativt. Med tiden falder prisen på de nyere grafikkort markant. Derudover har der været rigeligt med tid hos anmeldere og forbrugere til at teste grafikkortene i serien. Der ligger i dag mange anmeldelser af NVIDIA RTX 2060 grafikkort og læser man disse er det tydeligt at både anmeldere og forbrugere har masser af ros til dette grafikkort.

Blandt højdepunkter af et NVIDIA RTX 2060 grafikkort findes:

  • 1470MHz (1650MHz Boost) Kerne clock rate
  • 6-12 GB DDR6 RAM
  • Opløsning på op til 8K
  • Turing Technology
  • Optimeret Ray Tracing teknologi
  • G-Sync aktiveret

Grafikkortet er en af de vigtigste dele i en gamer PC

Skal du have det meste ud af din gaming, så er et ordentligt grafikkort essentielt. Grafikkortet, nogle gange refereret som GPU (Graphical processing unit), er både hjernen og muskelkraften, i computerspillenes 3D gengivelse. Grafikkortet er i stand til det såkaldte Parallel Processing, som muliggør mange beregning samtidigt.

Da den 3-dimensionelle grafik er bygget op omkring en enorm mængde af matematiske vektor beregninger, er der brug for grafikkortets unikke egenskaber, hvis computerspillene skal køre flydende. Hvor hurtigt grafikkortet er i stand til at lave disse beregninger, kan læses på specifikationer for kortets kerne clock rate. Kerne clock raten angiver hvor mange udregninger/operationer, som din GPU er i stand til at udføre per sekund. Her er et NVIDIA RTX 2060 grafikkort i stand til at udføre imod 1,5 milliarder (1470MHz)  operationer i sekundet.

Et NVIDIA RTX 2060 grafikkort giver mulighed for gaming i den højeste opløsning

Udover gaming i en højere refresh rate, så har de fleste gamere oplevet glæden ved at spille computerspil i højere opløsninger. Fra Full HD, var standarden hos computerskærme, så har der de seneste år foregået en bevægelse imod højere opløsninger. Dette skyldes i høj grad at nyere kort, som NVIDIA RTX 2060, har en højere ydeevne, som understøtter flydende gaming i de højere opløsninger.

I dag finder man på markedet et stort udvalg af gamer skærme med 2K QHD, 4K UHD og i nogle tilfælde 8K UHD opløsninger. Disse giver mulighed for at køre computerspillene i højere opløsninger, som giver et skarpere billede.

Et NVIDIA RTX 2060 grafikkort kan køre computerspil i følgende opløsninger:

  • 1920 x 1080 (Full HD)
  • 2560 x 1440 (2K QHD)
  • 3840 x 2160 (4K UHD)
  • 7680 x 4320 (8K UHD)

Optimeret Ray Tracing med NVIDIA RTX 2060 grafikkort

Et af de største visuelle aspekter i moderne computerspil er realistisk lysspredning. Implementering af et realistisk lys har, i gaming industrien, dog samtidig været en af de helt svære opgaver at løse. Dette skyldes den enorme mængde af beregninger, der kræves, når lys reflekteres og spredes når det rikochetterer imellem 3D objekter.

RTX teknologi, en forkortelse for Ray Tracing Texel eXtreme, gør det muligt i realtid realistisk at gengive lyset og dets spredning. Dette står i kontrast med tidligere ikke-realtid gengivelser, som man har benyttet til CGI i film og billeder, men som var for langsomme til computerspil.

Skal du opleve de nyeste computerspil i den højeste kvalitet, så er Ray Tracing teknologien fra et NVIDIA RTX 2060 grafikkort et godt skridt på vejen.

For at få en fornemmelse af RTX Real-Time Ray Tracing kan du opleve det i videoen her.

NVIDIA G-Sync grafikkort

Med et NVIDIA RTX 2060 grafikkort har du mulighed for at benytte NVIDIA’s G-Sync teknologi. G-Sync er en adaptiv synkroniserings teknologi, som gør det muligt for grafikkortet at kommunikere med computerskærmen. Ved at synkronisere dit NVIDIA RTX 2060 grafikkort med din skærms refresh rate, undgår du det irriterende screen tear fænomen, hvor skærmens billede spaltes i to. Oplevelsen er et langt mere flydende og lækkert billede.

Før den adaptive skærm/grafikkort synkronisering kom på markedet, blev problemet forsøgt løst med softwareteknologien VSync. Denne er dog krævende for computerkraften og resulterer i at FPS (antallet af billeder per sekund) falder. Dette kan man undgå med teknologien G-Sync, som ikke tærer på computerkraften, hvorved man kan udnytte grafikkortets fulde ydeevne til at køre spillene.

For at udnytte G-Sync teknologien, kræver det at din computerskærm understøtter teknologien. Derfor skal du være opmærksom på at tjekke om dette gør sig gældende for din skærm.

NVIDIA er det foretrukne valg blandt gamere

NVIDIA er den største fabrikant af grafikkort tiltænkt gamere. De har i lang tid været det første valg, når gamere har været på udkig efter hurtige grafikkort. Dette er ikke et tilfælde. I de sidste årtier har de næsten altid været lige ét skridt længere end den anden store konkurrent, AMD. Du kan altså være sikker på et grafikkort fra NVIDIA, såsom et NVIDIA RTX 2060 grafikkort, er iblandt markedets absolutte top.

Hvis du skulle sidde inde med flere spørgsmål om et NVIDIA RTX 2060 grafikkort, eller omkring andre grafikkort, så sidder vores kundeservice parat til at hjælpe dig.