MEDICINSKE SKÆRME BANNER


Her hos Føniks Computer bestræber vi os på at have et bredt udvalg af hardware og andet computerudstyr til næsten alle tænkelige formål. Derfor kan vi også levere medicinske skærme fra producenter som Neovo og LG, der er specifikt designet til klinisk arbejde indenfor lægevidenskaberne. Vi holder os løbende opdateret om de seneste markedsudviklinger, så du kan få adgang til sofistikerede modeller med mest mulig funktionalitet. Samtidig er produkterne også designet til konstant brug med minimal nedetid, så man altid kan levere effektiv diagnosticering. Er du på udkig efter medicinske skærme, så tag et kig på produkterne herunder. Der er adskillige muligheder.

Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Professionelle skærme til medicinsk brug

Hos Føniks Computer fører vi et stort sortiment af skærme til forskellige typer af forbrugere. Ofte er spørgsmål som pris, skærmstørrelse, opløsning, opdateringshastighed og tilslutningsmuligheder afgørende, når det kommer til at vælge en monitor til gaming, kontorarbejde eller let brug. En smule anderledes står det dog til med de medicinske skærme, som du også kan købe her hos Føniks Computer.

Medicinske skærme er designet specifikt med henblik på klinisk arbejde inden for tandpleje, lægekonsultation og lignende. Der er absolut ikke noget i vejen for at gå på jagt efter en af vores normale LED skærme fra nogle af markedets bedste producenter, hvis du ønsker en prisvenlig og effektiv løsning til eksempelvis kontorarbejde på en klinik eller institution. Men en medicinsk skærm kan dog give en række unikke fordele til denne særlige faggruppe. Det drejer sig blandt andet om:

  • Rengøringsvenligt design – send et professionelt signal og undgå fejllæsninger med rene og pletfri medicinske skærme
  • Skarpt billede – høj billedkvalitet og fremragende kontrast på eksempelvis røntgenbilleder takket ved LED baggrundsoplysning og DICOM-certificering
  • Lang holdbarhed – medicinske skærme er designet til energieffektiv og stabil ydelse

Perfekt billedkvalitet under alle forhold

Dagene, hvor skærme til klinisk og industriel brug primært bestod af gråtoner eller skrigende grøn på sort baggrund, er heldigvis for længst ovre. Nu til dags kan man erhverve sig skærme til medicinsk brug i professionel kvalitet til en pris, der absolut ikke flår tæppet væk under selv den mindste klinik. Der er virkelig sket mange forbedringer, og den skarpe billedkvalitet på moderne medicinske skærme letter i høj grad det computerarbejde, der er blevet en uundværlig del af enhver form for medicinsk arbejde – uanset om vi snakker operationsstuer, tandlæger, dyrlægeklinikker eller noget helt fjerde.

Ligesom med monitorer til hjemmebrugeren leverer en medicinsk skærm i dag fremragende billedkvalitet, hvor enhver detalje står skarpt. De medicinske skærme, du kan anskaffe dig her hos Føniks Computer, er af typen LED baggrundsbelyste LCD skærme med en TFT aktiv matrix. Det betyder i lidt mere gængse termer først og fremmest et meget lavt energiforbrug. Det kan være med til at sænke driftsomkostningerne, særligt hvis skærmen, som det jo ofte er tilfældet, sjældent er slukket. Dernæst sikrer den nye skærmteknologi også billeder i høj opløsning med Full-HD (1920 x 1080), omend den konkrete skærmopløsning kan variere alt efter monitorens formatforhold og den enkelte model.

Den allerstørste fordel kommer dog i LED teknologiens imponerende farvekontrast. Takket være en varierende baggrundoplysning sikres et større kontrastforhold mellem de enkelte pixels. Særligt når det kommer til gråtoner og scanninger, kan dette være guld værd, da det gør billedet skarpt og betydeligt nemmere at diagnosticere på baggrund af. Moderne skærme til medicinsk brug kommer endda også med smarte ekstrafunktioner, der holder billedkvaliteten konstant og stabil. Det kan eksempelvis være:

  • Lyssensor for omgivelse – tilpasser skærmbilledet de givne lysforhold for at modvirke forstyrrelser fra eksterne lyskilder
  • Anti-Burn-in teknologi – forsikrer mod den fastfrysning af pixels, som ellers kan forekomme ved konstant fremvisning af statiske elementer
  • Flicker Free-teknologi – modvirker billedforstyrrelser

Forbedret diagnosticering med DICOM-certificerede medicinske skærme

Vores skærme til medicinsk brug understøtter alle den såkaldte DICOM Part 14-standard. Her er tale om internationale retningslinjer for, hvordan fremvisning af gråtoner på medicinske skærme skal fremstå. Lever skærmen op til retningslinjerne for DICOM, kan man regne med klare, skarpe og ikke mindst ensartede resultater ved scanning og fremvisning af gråtonebilleder. Dermed bliver det langt nemmere at diagnosticere på baggrund heraf, da selv den mindske detalje kan have betydning, når det kommer til kroppens komplicerede natur.

Specialiserede funktioner til sundhedsindustrien

I nutidens lægekunst er computeren et uvurderligt redskab, der indgår i næsten alle arbejdsdagens aspekter. Fra arbejdet i receptionen, hvor tider og aftaler jongleres af det arbejdsomme frontpersonale, til selve konsultationen, hvor der skal slås op i journaler, noteres observationer og meget andet. Endelig kan en medicinsk skærm også være meget brugbar i selve diagnosticeringen, hvis det foregår på baggrund af fotografisk evidens, scanninger eller lignende. Derfor er det særligt vigtigt, at medicinske skærme ikke blot leverer tydelige billeder, men også er driftssikre og behagelige at bruge.

Som sådan er der ikke noget i vejen med driftssikkerheden på normale LED-skærme. Men netop fordi præcise resultater på alle tider af døgnet kan være af kritisk betydning inden for medicinalindustrien, produceres medicinske skærme med ekstra forholdsregler. Eksempelvis leveres der med medicinske skærme fra producenten Neovo en specialdesignet strømforsyning, der ved lav spænding leverer en pålidelig og stabil strømkilde til skærmen. Derudover er selve skærmens glas af en særlig slidstærk type (NeoV Optical Glass), der tåler mere håndfast rengøring end standard skærme, hvilket selvsagt er en stor fordel inden for hospital- og lægevæsen.

Samme producent udstyrer også deres skærme med en række smarte funktioner, der gør dem ekstra velegnede til medicinsk brug. Det gælder ikke mindst de varierede tilslutningsmuligheder, som tæller VGA, DVI-D, HDMI og DisplayPort. De medicinske skærme er dermed  kompatible med computere og specialiseret medicinsk udstyr af både ældre og nyere dato. For behageligt arbejde foran skærmen inkluderes der også en række softwareløsninger heriblandt:

  • Sort niveaujustering – for den skarpest mulige kontrast i alle situationer
  • EcoSmart – adaptivt lavt energiforbrug
  • Utallige sprogmuligheder – engelsk, kinesisk, polsk, spansk m.m.

Få en hygiejnevenlig medicinsk monitor hos Føniks Computer

De seneste år har i høj grad mindet os om betydningen af gode hygiejniske forhold. Det gælder ikke mindst i den medicinske verden, hvor løbske bakterier i værste fald kan have fatale konsekvenser. Medicinske skærme er derfor designet til at modstå bakteriedannelser af næsten enhver art. Hvordan dette fungerer, kan variere alt efter model og producent. Nogle monitorer anvender et særligt antimikrobielt tilsætningsstof i skærmens sammenslutninger for at forhindre bakterier i at sprede sig. Andre skærme brillerer derimod ved at være yderst hårdføre i forhold til rengøring, så rengøringspersonalet kan sikre den optimale hygiejne uden at skulle bekymre sig om at gøre skade på materiellet.

Er du interesseret i at vide mere om de enkelte medicinske skærmes unikke egenskaber, kan du se både simple og udvidede specifikationer på de enkelte produktsider. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at kontakte vores kundeservice for mere information om de produkter, som vi kan levere til erhvervsmæssig og professionel brug.

FAQ

Er medicinske skærme brugbare for private?

Nej, de er designet til medicinsk brug, men vi har mange andre skærme til private.

Hvordan vælger jeg den rette skærm?

Kontakt os. Vi rådgiver dig gerne!