Refurbished computerskærme banner


Er du på udkig efter en ny billig computerskærm? Så er en refurbished computerskærm et oplagt valg da den ikke kun er billig, den er også et bæredygtigt valg der kommer med 2 års garanti. Du kan derfor med god samvittighed for miljøet og din pung investere i en refurbished computerskærm hos Føniks Computer. Se vores udvalg af refurbished computerskærme fra upcycle it forneden til altid billige priser!

Resultater: 2
Resultater: 2

loader

Køb refurbished computerskærme hos Føniks Computer

Når det kommer til alt det udstyr du skal bruge til computeren derhjemme, så er en computerskærm selvfølgelig et ret så vigtigt punkt og for mange gælder det om at have den helt rette computerskærm. Dette forstår vi selvfølgelig godt. Men hvis du gerne vil passe på både miljøet og din pung, så kan en refurbished skærm være et virkelig oplagt valg for dig. Vi har flere forskellige skærme inden for vores refurbished sortiment inklusiv lækre computerskærme fra populære mærker som bl.a. HP.

En refurbished computerskærm er oplagt for dig der vil spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du kan nemlig vælge mellem tre grades når det kommer til vores udvalg af upcycle it produkter: grade A, B og C. Alt efter hvilken du vælger så kan din skærm haveet par kosmetiske fejl og tegn på brug (grade A) til ofte betydelige tegn på brug (grade C) hvor prisen så også er betydeligt billigere - dog kan den refurbished computerskærm stadig bruges fuldt ud som en helt ny!