Resultater: 2
Resultater: 2


loader

Nå nye højder indenfor gaming med RTX 3070 Ti

Der er mange gode grafikkort på markedet, og hos Føniks Computer har vi et rigtig stort udvalg af dem at vælge imellem. Om det er toppen af poppen med RTX 4090 eller en billig men effektiv sag som RTX 2060, så har vi lige det, du går og leder efter.

Et rigtig godt valg er her også NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti. RTX 3070 Ti er et high-end grafikkort, som lader dig nå nye højder indenfor gaming med sin avancerede teknologi og stærke ydeevne.

Samtidig er det ikke længere en af de nyeste GPU'er, hvilket betyder at selvom du får et utroligt stærkt produkt, så er det til en yderst overkommelig pris. Der er altså utrolig meget at se frem til, hvis du har øjnene på et RTX 3070 Ti, blandt andet:

  • Høj ydeevne, god pris
  • NVIDIA DLSS
  • 2. Generations Raytracing

Utroligt god ydeevne for prisen

Nyere generationer af GPU'er som RTX 4080 er super stærke, men de kan også godt være lidt problematiske, hvis du har et stramt budget. Her er det altid lækkert at kunne kigge på et kort som RTX 3070 Ti, hvor du stadig får en utroligt høj ydeevne, samtidig med at prisen holder sig langt nok nede, til at det ikke rammer budgettet for voldsomt.

Det er altså et oplagt valg af gamer grafikkort, der passer rigtig godt til hvem som helst. Desuden er specifikationerne på RTX 3070 Ti så høje, at du godt kan regne med, at du ikke behøver skifte det ud den næste gode slat år, selv hvis du gerne vil spille mange af de nye og tunge spiltitler.

NVIDIA DLSS – AI-accelereret ydeevne

Ud over en høj mængde CUDA-kerner og en effektiv arkitektur, så er den AI-accelererede ydeevne fra NVIDIA DLSS også en af de helt store spillere, når det kommer til via teknologi at booste RTX 3070 Ti, og mange andre af NVIDIA's grafikkort, med en højere ydeevne. DLSS, en forkortelse for Deep Learning Super Sampling, udnytter avanceret AI til skabe yderligere billeder i høj kvalitet på din skærm. Det er derfor en stor spiller i forhold til, at du får det bedst mulige skærmbillede, når du sidder og gamer.

Raytracing giver et nyt look

RTX 3070 Ti, og de andre RTX grafikkort fra NVIDIA, indeholde specifikke Raytracing-kerner, der hjælper med at skabe realistisk og smuk belysning i computerspil. Det tog noget tid, før producenterne virkelig regnede ud, hvordan de skulle håndtere belysning i computerspil – det er nemlig en del mere avanceret, end man måske lige går og regner med. Det betyder dog, at du får lov at se perfekt og realistisk belysning, uanset hvor du befinder dig i de virtuelle verdener, og det giver alt et helt nyt look.

RTX 3070 Ti – Perfekte grafikkort til alle slags gamere

Der er mange forskellige slags gamere derude, og de skal til tider bruge vidt forskelligt udstyr. Det kan både være fordi du elsker de nyeste AAA-titler, og derfor har brug for en stærk gamer computer, eller at du slet ikke behøver high-end hardware, fordi du hellere vil game Minecraft hele dagen lang. Under alle om stændigheder, så kan du være sikker på, at med RTX 3070 Ti i din computer, så er du klar til at takle et hvilket som helst spil.

Vil du gerne på eventyr i en af de utallige RPG'er derude? Så bliver oplevelsen om noget bedre, hvis grafikken kan skrues helt i top. For at dette kan lade sig gøre, så er et high-end grafikkort dog ofte nødvendigt. Hvis der skal være gnidningsfri kamp og fantastiske oplevelser ude i vildmarken, så er RTX 3070 Ti en budgetvenlig vej frem. Det har saft og kraft nok til at få et hvilket som helst spil til at kønt ud, samtidig med at den lave pris gør det overkommeligt at få fat på.

Ligger dine gaming passioner derimod i konkurrenceprægede computerspil? Er CS:GO, League of Legends eller andre lignende titler det, der får gang i dine fingrer på gamer tastaturet, samtidig med at du svinger gamer musen rundt på alle musemåttens kanter? Så er det selvfølgelig også vigtigt, at du har noget godt hardware in din computer.

For hvis skærmbillede ikke er super skarpt, eller hvis det er for langsomt i forhold til at opdatere, så mister du fuldstændigt muligheden for at komme sejrrigt ud af spillet. Selvfølgelig er en ordentlig gamer skærm med G-SYNC nødvendig her, men det er lige så vigtigt at dit grafikkort er godt nok til at sørge for, at alting kører upåklageligt. Her er RTX 3070 Ti et stærkt valg, fordi det har så meget styrke, at de konkurrenceprægede spil kører fuldstændigt gnidningsfrit med hjælp fra en af disse GPU'er.

Hvad skal man ellers huske?

Hvis du overvejer at købe RTX 3070 Ti og få det installeret i din PC, så er der helt klart nogle andre ting, du bør overveje, inden du skynder dig at gøre købet. Det første man altid bør overveje, når man vil have fat i en stærk GPU, er at det ligeledes kræver en stærk CPU.

Ellers er det nemlig ikke sikkert, at din computer kan udnytte RTX 3070 Ti's egenskaber og råstyrke. Hertil er det også nødvendigt med en kompatibel PSU, da der skal nok strøm til grafikkort og processor, hvis de skal køre ordentligt, og hvis du vil undgå, at der i værste tilfælde kan komme skader på dit hardware.

Der er meget, som man kan overveje, når man er på udkig efter et nyt grafikkort. Heldigvis er det overkommeligt, så længe man lige husker at slå koldt vand i blodet.