Resultater: 32
Resultater: 32


loader

AMD Ryzen 7000 serien ved Føniks Computer

Hvis din PC skal fungere godt, skal den have en god processor. Processoren er nærmest det samme som computerens hjerne, og på samme måde som at et menneske ikke fungerer uden, så kommer din PC heller ikke langt, hvis dens hjerne ikke er til stede, eller hvis den er for sløv. Det er her størstedelen af udregningerne og logikken i computeren finder sted, så jo hurtigere og bedre din CPU er, jo hurtigere og bedre kører din computer helt generelt. Hvis du er gamer, eller hvis du arbejder med tunge programmer indenfor grafik eller lignende, så er en hurtig processor uundværlig.

Hvis du skal have en ny hjerne til din computer, så er der to producenter, de fleste skyder blikket efter. Den ene er Intel, den anden er AMD. Herfra får du de bedste CPU’er, du kan købe for penge, og begge producenter har altid noget i begge ender af prisskalaen. Mange vil selvfølgelig gerne have det nyeste og det bedste. Her gør det sig, sådan generelt, gældende, at jo højere tal der er med at gøre i navnet, jo nyere og hurtigere et produkt. Det betyder for eksempel, at AMD Ryzen 7000 serien er det fedeste du kan finde fra AMD, medmindre selvfølgelig du kan finde en serie fra AMD, der faktisk har et højere nummer.

Køb dit nye AMD Ryzen 7000 processor lige her!

Mangler du en ny processor til din gaming PC? Vil du gerne have det hurtigste og bedste på markedet? Så skal du bare kigge dig omkring her på siden, for her finder du Føniks Computers udvalg af produkter fra AMD Ryzen 7000 serien. Med op til 16 kerner og op til 32 tråde er AMD Ryzen 7000 serien af CPU'er det vildeste af sin art, du kommer til at ligge øjnene på. Med en maksimum Clock Speed på 5,7GHz på den hurtigste i serien, så er AMD Ryzen 7000 lige det der skal til, hvis din PC nogen gange skal kunne trække mere end den gængse computer. Så er du klar på AMD Ryzen 7000 serien? Det er vi ved Føniks Computer, og hvis du er lige så hype på den, som vi er, så er det bare at se dig omkring her på siden.

Specifikationer – derfor er AMD Ryzen 7000 processerne så fede

AMD Ryzen 7000 serien er ekstremt stærk og hurtig. Det er selvfølgelig nemt for os her ved Føniks Computer bare at påstå, og derfor er det værd at bruge tid på specifikationerne, for det er her du virkelig kan se, at AMD Ryzen 7000 serien af processorer byder på alt det, du kunne håbe på.

  • Op til 16 kerner på den hurtigste AMD Ryzen 7000 processor.
  • Op til 32 tråde på den hurtigste AMD Ryzen 7000 processor.
  • En maks Clock Speed på op til 5,7GHz.
  • Op til 80MB cache – din CPU har således masser af hukommelse.
  • AMD Radeon Graphics – CPU’en er vigtig for dit grafikkort, og AMD Radeon Graphics er i toppen.

Det første og mest oplagte at ligge mærke til er, at arkitekturen er sat godt og stærkt op ved AMD Ryzen 7000 serien. Med 16 kerner og 32 tråde når det ser allerbedst ud, er AMD Ryzen 7000 serien ekstremt hurtig og optimeret – der er mulighed for, at den rigtige arbejdsbyrde kan blive ledt det rigtige sted hen på det helt korrekte tidspunkt. Dette gør en AMD Ryzen 7000 processor vildt hurtig og effektiv, hvilket især også kan ses med en maksimum Clock Speed på 5,7GHz!

Her hjælper det også en hel del, at der er en 80MB cache på AMD Ryzen 7000 CPU’erne. Med en god slat RAM kan du komme langt, men hvis der er godt med hukommelse på selve processoren, hjælper det også virkelig meget. Ligger informationen direkte klar til din nye ADM Ryzen 7000 serie CPU, så den kan hive dem frem, så snart det er nødvendigt.

AMD’s serie af grafikkort der virkelig vil noget kalder de for AMD Radeon. For at et grafikkort virkelig kan køre godt, skal det arbejde tæt sammen med CPU’en. Derfor er det ekstra vigtigt for gamere og skabere at have ikke bare et godt grafikkort men også en god CPU. Her er det endnu federe, når man kan være sikker på, at CPU’en er specialdesignet til at køre godt med grafikkort, og også selv er god til at arbejde med grafik. Her kommer AMD Radeon Graphics ind på AMD Ryzen 7000 serien af processorer.

Alt i alt er der én ting, der virkelig kendetegner AMD Ryzen 7000 serien – den er bare direkte bedre end forhenværende serier på alle tænkelige måder. Hurtigere, stærkere og bedre kørende; hvis du er fan af AMD og deres produkter, så er AMD Ryzen 7000 serien helt klart der, hvor du burde kigge efter din nye processor.

Speciallavet til gamere og kreativt arbejde

Det er selvfølgelig ikke alle, der har lige megen brug ud af AMD Ryzen 7000 serien. Har du et standard kontorjob, eller bruger du blot din hjemmecomputer til at surfe på nettet, betale regninger og spille nogle simple computerspil? Så er AMD Ryzen 7000 CPU’er i den grad meget mere, end hvad du har brug for. Der kan du nøjes med ikke bare en langsommere CPU, men også med en fra en anden serie og generation.

Hvor hører AMD Ryzen 7000 serien så hjemme? Det gør den ved hardcore gamere og ved folk der i tunge programmer arbejde med grafik og andet kreativt arbejde. Hvis 3D modeller og design, animationer og andet kreativt arbejde der laves i tunge programmer skal køre ordentligt, så er det nødvendigt med en god processor. Ellers kommer det til at tage lang tid for dig at tage dig til noget i programmerne, og en lang og frustrerende kreationsproces er det sidste, du ønsker dig.

På samme vis er AMD Ryzen 7000 serien oplagt til dig, der gør en dyd ud af at game. Nye computerspil, især i den tunge ende, har brug for en hurtig processor. Ellers bliver alting ulideligt langsomt, og hvis spillet ikke kører ordentligt, så er der ikke meget sjov ved at spille det. Det bliver kun værre, hvis du spiller online imod andre. Så er et langsomt spil der kører dårligt ikke bare en frustration, det ødelægger fuldstændig grunden til at spille, fordi det da bliver umuligt overhovedet at prøve at vinde. Her er det fedt for dig som gamer, hvis du kan få fat på en af de bedste processorer på markedet, og så er det heldigt, at AMD Ryzen 7000 serien ligger og venter på dig.

Husk kompatibiliteten

Der er en utroligt vigtig ting, du skal huske, hvis du er interesseret i AMD Ryzen 7000 serien. Ikke al hardware er kompatibel med hinanden. Hvilket bundkort har du? Er dine RAM fra en høj nok generation? Det er vigtigt at være sikker på, at dit indkøb af AMD Ryzen 7000 ikke er spildt. Hvis du virkelig gerne vil have denne generation, selvom du dermed skal skifte bundkort eller andet, så er det stadig vigtigt at være klar over, så du undgår unødig irritation, og så du kan købe det hele ind fra starten af. Er du i tvivl om, hvorvidt du har de rigtige dele, der passer sammen? Så kan du med fordel snakke med vores kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at tage et godt valg. Så ring eller skriv endelig til os.