Resultater: 5
Resultater: 5


loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en LNB?

En LNB står for Low Noise Block Downconverter. Det er en enhed, der bruges i en parabolantenne og fungerer som modtager mellem parabolantennen og modtageren i dit hjem.

Hvordan fungerer en LNB?

En LNB tager det kodificerede modtagne signal og konverterer det til en lavere frekvens, der kan overføres gennem et kabel fra LNB til modtageren i dit hjem.

Hvorfor er det vigtigt at have en god LNB?

En god LNB hjælper dig med at forstærke og forbedre signalkvaliteten på tv-modtageren og giver en bedre lyd- og billedeoplevelse.

Hvad er forskellen mellem en single LNB og en twin LNB?

En single LNB giver mulighed for tilslutning af én modtager, mens en twin LNB giver mulighed for tilslutning af to modtagere, hver med eget signal.

Hvad betyder dB på en LNB?

dB, også kendt som Decibel, er en måleenhed, der angiver forstærkningen af signalet, som LNB'en giver.

Køb LNB modtagerhoved hos Føniks Computer

Lad dit TV-modtager signal blive forstærket med en LNB. En LNB er en Low Noise Block eller Low Noise Block Downconverter. Det er en elektronisk enhed, der anvendes i en parabolantenne og fungerer som modtager mellem parabolantennen og modtageren i dit hjem. En LNB tager det kodificerede modtagne signal og konverterer det til en lavere frekvens, så det kan overføres gennem et koaksialkabel fra LNB til modtageren. Det hjælper til at forstærke og forbedre signalkvaliteten og dermed giver en bedre lyd- og billedeoplevelse til tv-titteren.

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af udstyr til satellit og kabel TV, fra markedets bedste og mest anerkendte producenter. Her på siden finder du i den forbindelse vores sortiment af LNB modtagerhoveder. Er du på udkig efter et LNB modtagerhoved, så er det her på siden, du skal kigge og vi holder os naturligvis opdaterede i forhold til den nyeste teknologi og de seneste produkter på markedet. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til vores udvalg eller interessante produkter. Se udvalget af LNB modtagerhoveder her på siden og find lige præcis det, du skal bruge, her hos os.