Resultater: 53
Resultater: 53


loader

Dell Precision – high-performance laptops

Du kan bruge en Dell Precision til utrolig meget. De kan selvfølgelige klare alle almene kontoropgaver, samt hverdagens strabadser, helt uden problemer. Hvis du har lyst til at game i ny og næ, så er det heller intet problem. De kan også klare de tungeste programmer, som din arbejdsplads har brug for.

For når du har at gøre med en Dell Precision laptop, så har du at gøre med en regular workstation. De er skabt til at kunne trække hvad som helst, så de i arbejdsregi kan bruges af grafikere, udviklere, ingeniører og mange andre professioner, der ofte skal bruge en virkelig god PC.

Der er mange fordele med Dell Precision

Det siger næsten sig selv, men når du har fat i en kraftfuld maskine som en Dell Precision, så følger der virkelig mange fordele med. Vi vil derfor gerne påpege det allerbedste, som Dell Precision har at byde på:

  • Enorm høj ydeevne
  • Fantastisk skærmkvalitet
  • Robuste og holdbare
  • ISV certificerede
  • Sikkerheded er i top

En investering i Dell Precision er altså en investering i ikke så lidt. For når man har at gøre med en high-end bærbar computer fra Dell, så skal den jo også kunne noget ud over det sædvanlige – og det må vi sige, at Dell Precision kan.

Ydeevne

Det mest oplagte at snakke om ved Dell Precision serien, er den høje ydeevne, som findes i hver og en af disse kraftfulde bærbare PC'er.

Med dedikerede grafikkort og stærke Intel Core processorer står der altid en Dell Precision klar, til at hjælpe dig med at øge produktiviteten. Alt efter hvor vigtig GPU'en er for dit behov, så kan du også finde forskellige modeller, der har mere eller mindre kraftfulde grafikkort.

Det handler trods alt om, at du skal vælge en Dell Precision, der har den rigtige hardware til dine behov. Der er derfor også modeller, der har 16 eller 32 GB RAM. For skal du bruge de 32 GB RAM, så skal du også have adgang til dem. Er de dog ikke nødvendige, så kan du lige så godt spare de penge.

Uanset grunden til at du har brug for en mobil workstation, så er der en Dell Precision, som har specifikationerne, der passer til dine behov. Det handler blot om, hvor avanceret hardware, du går og har brug for.

Skærm

Til arbejde med grafik og content creation, så er det ofte vigtigt med en god skærm. For hvis opløsningen ikke er høj nok, og farvegengivelsen ikke er flot og præcis, så er det ikke altid nemt at afgøre, hvorvidt det man laver er optimalt eller ej.

Derfor finder du, alt efter dit behov, forskellige opløsninger i forskellige Dell Precision modeller. Er opløsningen ikke så vigtig, så kan du med fordel vælge en full HD skærm. Er det dog nødvendigt med det bedste af det bedste, så vælg i stedet en Dell Precision med 4k opløsning.

Holdbarhed

Uanset om du er inde på kontoret eller ude på byggepladsen, så kan en laptop nemt blive udsat for lidt af vært. Hvis du taber den, bumper den ind i noget imens du pendler eller lignende, så er det helt klart rarest, hvis den ikke lider varige mén.

Hvis dette er vigtigt for dig, så er Dell Precision et oplagt valg. De er byggede til at være robuste og solide, så deres holdbarhed er helt i top. For at sikkre dette, så er de også blevet MIL-STD testede, så et hårdt miljø eller et lille uheld ikke ender med at koste dyrt.

ISV certificering

Når du investerer i en Dell Precision, så investerer du i en maskine, der er ISV certificeret. ISV står for Independent Software Vendors, og det er din forsikring om, at disse bærbare er kompatible med og optimerede til brug af professionel software, såsom AutoCAD, Adobe Creative Cloud og meget mere.

Sikkerhed

Sidder du i erhvervslivet, så er sikkerheden på jeres computere helt sikkert en topprioritet. Derfor er der omfattende sikkerhedsforanstaltninger på Dell Precision laptops, så man slipper for at bekymre sig.

Det kan være noget så simpelt som en fingeraftrykslæser til at logge ind, men det er også avanceret som med TPM (Trusted Platform Module) chips, drivere der automatisk kryptere sig selv og Dells egne BIOS-baserede sikkerhedsforanstaltninger. Det er trods alt kun jer, der skal have adgang til jeres date.

Oplagte til erhvervslivet

Har I et firma, hvor I skal bruge nogle ekstremt stærke computere – og hvor det er nødvendigt, at i det mindste nogle af dem er bærbare – så er Dell Precision et oplagt valg. Her får man i sandhed alt det, man har brug for, når man skal bruge en laptop med masser af saft og kraft.

Hvis I oervejer at investerer i en eller flere Dell Precision hos os, så vil vi foreslå at se på muligheden for at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Det giver os en oplagt mulighed for at skabe det bedst mulige forhold til jer, så vi på bedste vis kan hjælpe jer med det, I har behov for.

Er der andet, du gerne vil vide?

Har du nogen spørgsmål angående vores udvalg af Dell Precision, eller vil du gerne vide noget om en af de andre Dell bærbare som Dell XPS eller Dell Latitude? Vi er her for at hjælpe dig, og vi vil hellere end gerne svare på alle dine spørgsmål, så vi kan lede dig i den rigtige retning.

Alt du behøver at gøre, er at tage fat i vores kundeservice. Vi svarer på opkald i arbejdstiden så hurtigt som muligt, og ellers kan du altid skrive til os, så tager vi fat i dig, så snart vi har tid til det. Hos Føniks er vi altid klar til at hjælpe.