Er du på udkig efter en Google Nest Hub, så er du landet på den rigtige side. Vi har her hos Føniks Computer et stærkt udvalg af de populære smart home produkter fra Google, og du kan få dem til billige priser. En Google Nest Hub er en smart enhed, hvorfra du kan kontrollere alle dine smart home produkter fra blandt andet Google, Apple og Philips Hue. Du får derfor en super smart løsning med en Google Nest Hub, så du kan kombinere alle dine smart home løsninger. Hos Føniks Computer får du altid gratis fragt, når du bestiller med GLS. Vi har altid de nyeste modeller, så bestil i dag og få hurtig levering. 

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Hvad er Google Nest Hub? 

Google Nest Hub er en smart enhed, der blev udviklet af Google og indeholder et bredt udvalg af funktioner, der hjælper med at forenkle hverdagen. Det er et af de mest populære produkter fra Google, og det er designet til at give et let tilgængeligt sted at interagere med deres hjemmeautomatisering, underholdning og meget mere. Nest Hub kombinerer et intuitivt og brugervenligt design med muligheder for at kontrollere dit hjem og endda lave videokald. Nest Hub har en 7 tommer farveskærm, som giver brugerne mulighed for at få adgang til et bredt udvalg af apps og tjenester. Det gør det muligt for dig at få adgang til deres yndlingsmusik, videokanaler, fotos, games og meget mere. Det kommer også med en indbygget Google Assistent, der giver  dig mulighed for at foretage stemmestyrede søgninger, spille musik, kontrollere deres kontrolenheder, få vejrudsigter og meget mere.

Hvad bruger man en Google Nest Hub til?

Udover at give brugerne adgang til et bredt udvalg af apps og tjenester, kan Nest Hub også bruges som et hub for hjemmeautomatisering. Det betyder, at du kan kontrollere enheder som klimaanlæg, lys, låse og meget mere. Du kan også få adgang til videoovervågning fra deres Nest-kameraer og endda få alarmbeskeder, der giver dem mulighed for at se, hvad der sker derhjemme. Google Nest Hub giver dig mulighed for at foretage videokald med dem, de elsker. Den indeholder et indbygget kamera og mikrofon, som gør det muligt for brugerne at komme i kontakt med andre via videokonference-apps som Google Duo eller Skype. Det giver folk mulighed for at se hinanden, selvom de er langt væk. Google Nest Hub er et af de mest populære produkter fra Google og er blevet designet til at gøre det lettere for brugerne at forenkle deres hverdag. Det giver brugerne mulighed for at få adgang til apps og tjenester, kontrollere deres hjemmeautomatisering og endda foretage videokald. Nest Hub kombinerer et intuitivt design med avancerede funktioner, der gør det muligt for brugerne at få mest muligt ud af deres enhed.

Køb dine nye Google Home produkter hos Føniks Computer

Google Home er et moderne hjemmeelektronisk netværksenhed, der blev udviklet og lanceret af Google i 2016. Det er et trådløst netværksenhed, der gør det muligt at styre hjemmeelektronik og andre enheder ved hjælp af stemmegenkendelse og kunstig intelligens. Det har en kompakt, diskret design, der gør det muligt at placere det næsten overalt i hjemmet. Det er udstyret med et indbygget mikrofon og højttaler, der kan aktiveres med en stemmekommando, og det er også kompatibelt med tredjepartsenheder og tjenester, såsom Chromecast, Nest og Philips Hue, der giver brugerne mulighed for at styre forskellige enheder hjemme.

Ved hjælp af stemmestyring, får du mulighed for at få adgang til nyheder, vejr, sport, musik og meget mere, ved hjælp af voice-commands. Google Home giver også mulighed for at forbinde enheder til deres konto og gemme deres data, så der kan få adgang til det fra ethvert sted. Det gør det muligt at få adgang til deres data og forespørgsler, når som helst og hvor som helst.

Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af Google Nest Hub, og du kan købe det til billige priser hos os.