Resultater: 16
Resultater: 16


loader

Medion PC – til gaming og hverdag

Står du og mangler en god stationær PC? Hos Føniks laver vi selv virkelig gode færdigsamlede PC'er til både gaming, erhverv og hverdagsbrug. Du behøver dog ikke vælge en af vores. Du kan for eksempel vælge en Medion PC.

Medion PC'er er optimere og stærke maskiner, der bruger ny og moderne hardware fra de bedste producenter på markedet. Du er derfor sikret en god stationær computer, når du investerer i en Medion PC.

Noget af det bedste ved Medion PC'er er dog, at du får dem til en ekstremt god pris. Det er altså kvalitet og ydeevne i den høje ende, samtidig med at du kan finde virkelig billige modeller. Og selv de mest avancerede modeller står stadig til en rigtig fair pris!

ERAZER – oplagte til gamingens verden

Du kan bruge Medion PC'er til meget, inklusiv hverdagens opgaver og som stærke workstations på arbejdspladsen. De hører sig dog især til i gamingens verden, og det er tydeligt at se ud fra deres ERAZER serie.

Disse Medion PC'er er toptunede til gaming, og det er tydeligt at se ud fra deres stærke Intel processorer og kraftfulde NVIDIA grafikkort. Leder du efter en gamer computer ud over det sædvanlige, så er det altså i den grad værd at se på vores udvalg af Medion PC'er.

Selv de billigste Medion PC'er er rigtig gode til gaming, og hvis du gerne vil skrue helt op for grafikken i selv de mest krævende spil, så er det bare at vælge en af de avancerede Medion PC'er. Valget er dit, men uanset hvad giver det gode gamingoplevelser.

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål til vores udvalg af Medion PC'er, eller er der en bestem maskine du gerne vil høre mere om? Ligegyldigt hvad det måtte være, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi hjælper dig gladeligt med at finde din ny computer.