Skal du bruge en budgetvenlig arbejdsbærbar så bør du helt sikkert se nærmere på udvalget på siden her. Med Dells Vostro serien har du at gøre med slanke og strømlinede bærbare, der passer perfekt til traditionelle arbejdsopgaver. Derudover gør deres lette design dem rigtig nemme at have med overalt, så du nemt kan få ordnet arbejde, uanset hvor du befinder dig. Føniks Computers store udvalg af Dell computere, herunder serien Vostro, består af adskillige modeller med varierende ydeevne og pris, så du har god chance for at finde en der passer til dit budget og behov. Tag et kig på hele udvalget af Dell Vostro bærbare nedenfor.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Dell Vostro serien - den perfekte arbejdscomputer

Dell Vostro serien er for dig der søger en prisvenlig arbejdshest, der kan følge med på de lange arbejdsdage. Udformet i et enkelt og tidløst design, er Dell Vostro serien både funktionalistisk og stilet, hvilket sender et klart signal til dine omgivelser om professionalisme. Derudover gør designet Vostro serien til en oplagt rejsepartner og uanset om du er i toget, på café eller i et venteværelse, kan du bruge tiden fornuftigt.

Dells populære bærbarserie har også en exceptionelt strømbesparende kvalitet så du slipper for alt for mange upraktiske afbrydelser, når du ikke er i nærheden af et strømstik. Dell Vostros modeller er driftsikre, slidstærke og brugervenlige, og trods den lave vægt er disse bærbare spækket med smarte features.

Du kan blandt andet få Dells Vostro bærbare med 360-graders hængsel, der muliggøre at skifte mellem fire forskellige tilstande, herunder staffeli tilstand og tablet tilstand. Disse features varierer selvfølgelig fra model til model, men vil du være sikker på at dine behov er dækket så kan du bruge vores filterfunktion til højre på siden. Her har du mulighed for at vælge din foretrukne processor type, RAM, harddisk type, GPU, med mere. De populære Dell bærbare leveres selvfølgelig med de nyeste versioner af Windows så du kan komme i gang med arbejdet med det samme. Om du søger en ny studie-pc eller en arbejdsstation til kontoret så er Dell Vostro serien en oplagt, pålidelig løsning, der ikke vælter budgettet. 

Hvad koster en arbejdscomputer fra Dell ?

En af de bedste ting ved Dell Vostro serien er prisen. Du får nemlig en virkelig god bærbar til meget billige penge. Hos Føniks computer er vi altid skarpe på prisen, og går højt op i at tilbyde det bedste til vores kunder. Og det betyder naturligvis også at vi er konkurrencedygtige på priserne på vores produkter. En Dell Vostro er ikke den billigste serie fra Dell, men hvis du mangler en virkelig god og stabil arbejdscomputer er pengene altså godt givet ud. 

Hos Føniks computer har vi et stort udvalg af bærbar computere fra Dell Vostro serien i forskellige prisklasser. Du kan for eksempel få vores billigste model til kun 3.565 k, hvor vores dyreste koster 10.952 kr. Du kan derfor frit vælge ud fra dit budget. 

Har du ikke behov for en helt lige så hurtig og kraftig bærbar pc som den dyreste model, så kan du sagtens vælge en af de billigere Dell Vostro, og samtidig få en god bærbar computer. 

Hvad er Ram? 

Ram er computerens korttidshukommelse. Hver gang du kører et program lagrer computeren midlertidig data ned på RAM kortet. Har du derfor mange programmer åbne på samme tid, så bruger du af det samlede antal GB RAM. Samtidig har det betydning for, hvor hurtig din pc er, når du har programmerne åbne. 

Hvor mange GB RAM skal jeg vælge? 

Hvor mange GB Ram du skal vælge i din nye bærbare computer kommer an på, hvilke programmer den skal kunne trække, hvor hurtig du forlanger den skal være, og hvor mange programmer du skal have åbne på samme tid. Så hvor mange GB RAM du skal vælge, handler om hvordan din adfærd på computeren er, og hvad dit behov er.

Hos Føniks forhandler vi bærbar computere fra Dell med 8 GB RAM. Vi har et stort udvalg fra Dell Vostro. 8 GB RAM er ofte standarden på en bærbar, og derfor et passende antal RAM til dig, som ikke har behov for at køre de vildeste programmer, men har et meget almindeligt forbrug af programmer til dit arbejde. 

Har du derimod brug for at have væsentlig tungere programmer kørende på samme tid, så skal du vælge en bærbar Dell Vostro med flere GB RAM. Du kan vælge mellem 16 GB, til dig som har brug for lidt mere kapacitet end de 8 GB RAM. Du kan også vælge en Dell Vostro bærbar med henholdsvis 32 GB og 64 GB RAM. Det er til dig som har brug for meget hukommelse, og du har brug for at køre nogle meget tunge programmer oveni hinanden, uden at computeren bliver langsom eller bryder sammen. Det kan være til tunge grafiske programmer, store økonomiprogrammer med meget data behandling eller it-udvikler programmer. 

Hvilken skærmstørrelse tilbyder Dell Vostro?

Dell Vostro serien fås med tre forskellige skærmstørrelser. Størrelsen på en skærm måles i tommer. 

Dell Vostro har udviklet 14" tommer, 15" tommer og 16" tommer skærme. Du kan derfor frit vælge mellem et stort udvalg af skærme, alt efter hvad der passer dig bedst. 

14 tommer skærme har målene:

Bredde: 31 cm til 33 cm. 

Højde:  17,4 cm til 18,6 cm.

15 tommer skærme har målene:

Bredde: 33,2 cm til 35,2 cm.

Højde: 18, 7 cm til 19,8 cm. 

16 tommer skærme har målene:

Bredde: 35,4 cm til 37,4 cm.

Højde: 19,9 cm til 21,0 cm. 

Nogle foretrækker en mindre bærbar, som er nem at have med i computertasken. Andre medarbejdere foretrækker en stor skærm. Igen, det kommer også meget an på hvad bærbaren skal bruges til. 

Hos Føniks anbefaler vi, at du spørger dine medarbejdere hvad de foretrækker at arbejde på. På den måde sikre du dig et godt arbejdsmiljø, og de kan få en bærbar PC de bliver glade for. 

Har du nogle spørgsmål om Dell Vostro bærbare? 

Hvis du er i tvivl om hvor meget GB RAM du har brug for, hvilken processor du skal have eller hvor stor en skærmstørrelse der passer til dig eller dine medarbejdere, så skal du altid være velkommen til at spørge os. Vi ved en masse om bærbare computere fra Dell, og vil meget gerne hjælpe dig med at finde den bedste Dell Vostro arbejdscomputer.

Du skal som altid være meget velkommen nede i vores fysiske butikker i Aarhus eller København, hvis du gerne vil have en god snak ansigt til ansigt. Vores personale i butikkerne er eksperter, og du kan derfor være sikker på en god vejledning, når du gerne vil købe en Dell Vostro bærbar.

Du må også altid gerne ringe til os med dine spørgsmål på tlf: 70 60 60 64, skrive en mail eller en besked på vores chat. Så sidder vores eksperter klar til at vejlede dig.