Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Hvad er en raclette?

Racletten havde sin storhedstid i 80'erne og 90'erne, hvor den var et meget populært samlingspunkt for hele familien. Den er dog stadig en populær måde at tilberede sin mad på, især op til nytår, hvor der skal hygges og bruges lang tid sammen med venner og familie. En raclette kommer i flere forskellige modeller og størrelser, så har du en stor familie, så kan du købe en af de store. Er i kun 2 personer i husstanden, så er en mindre raclette perfekt til jer. Hos Føniks kan du købe mange forskellige racletter, til forskellige prisklasser. 

En raclette er en slags bordgrill, hvor du kan stege dit mad direkte ovenpå pladen. Hvis du kender fondue, som er den store varme gryde med olie i, hvor man steger sin mad i olien, så kan du sikkert også godt lide raclette. 

Der er mange måder at bruge racletten på, du kan både stege dine grøntsager, dit kød eller varme en omelet i de tilhørende bakker. En raclette er et god og hyggelig måde, at spise sammen som familie. Har du kræsne børn, så er det ideelt med en raclette. Alle vælger det de bedst kan lide, i behøver ikke spise det samme, men i får stadig følelsen af det fælles måltid. 

Stort udvalg af forskellige raclette-grill mærker hos Føniks

Du finder et stort udvalg af forskellige raclette og raclette-grill fra flere kendte mærker på markedet for køkkenapparater og køkkenudstyr. Du finder blandt andet store mærker som Princess, Bomann, Bestron, UNOLD, Emerio og endnu flere kvalitetsmærker. Det er muligt at finde en raclette til både avanceret pris og til en budgetvenlig pris, så enhver kan finde den bedste raclette til deres behov. 

Ved du allerede på forhånd, at du elsker raclette og har god erfaring med det, så vil du nok gerne have en af de lidt dyrere modeller. Er du helt ny, så kan du prøve det af med en billigere model, og så kan du altid opgradere, hvis du bliver vild med Raclette.