Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Send dine pakker forsvarligt i diverse bokse eller rør

Du kan købe bokse og rør til dine pakker online hos Føniks så du sikkert og forsvarligt kan sende dine pakker velvidende om at indholdet er pakket godt ind så der intet sker med det. Det er det perfekte valg for dig der skal sende enten plakater eller billeder med et forsendelsesrør eller flere genstande der skal beskyttes i en boks til forsendelse. Du kan se vores udvalg af bokse og rør til forsendelse lige her hvor du kan finde dem i flere forskellige størrelser, om det er mindre ting du skal sende afsted eller større, så kan du vælge den størrelse der passer til dine forsendelsesbehov. Vores bokse og rør kommer også i forskellige materialer, hvor du kan vælge den du foretrækker alt efter personlig præference eller dit budget, men ens for alle er at du kan regne med at kvaliteten er helt i top så dine pakker er forsvarligt pakket ind når de sendes af sted. 

Du kan se vores udvalg af bokse og rør igennem her på siden eller søge efter en bestemt model du er interesseret i i søgefeltet til højre! 

Køb alt til dine forsendelser online hos Føniks

Hvis du er på udkig efter pakkematerialer der kan sørge for at dine forsendelser kommer frem til modtageren sikkert og forsvarligt, så kan du finde lidt af hvert i vores sortiment af produkter inden for forsendelser. Du finder bl.a. diverse pakkematerialer i form af forsendelsesposer og kuverter der alle kommer i forskellige størrelser og former. Så hvis du skal sende mindre breve, større dokumenter eller gaver, så kan du finde forskellige indpakningsmuligheder for dette. For at sikre at dine pakker er forsvarligt indpakket så kan det rette pakketape være oplagt, da du kan sørge for der er minimal chance for at pakkens indpakning går op under forsendelsen. Vi har også diverse postrumsudstyr der kan hjælpe dig med både indpakning og udpakning af pakkerne i form af skæreknive og pakkevægte. Uanset hvad du leder efter kan du være sikker på at finde det hos os så du kan sende dine pakker afsted nemt og sikkert! Så køb alt til forsendelser online hos Føniks Computer.