Legetøj

Glæd dine børn med legetøj i bedste kvalitet. Hos Føniks finder du et stort udvalg af legetøj i forskellige kategorier. Vi har legetøj til små, store, udendørs legetøj, våben, barbiedukker og meget mere. Du finder vores brede sortiment til de bedste priser, på siden her. Vi har altid fri fragt med GLS og hurtig levering, så er du på udkig efter en gave til dine børn, så er du kommet til den rigtige side. 

Vi udvider hele tiden vores sortiment, så vil du være LegoMaster eller dukkemor, så skal du købe det nye legetøj her. Tag derfor gerne et kig på siden her, og køb legetøj til børn her. 

Resultater: 1461
Resultater: 1461


loader

Køb legetøj hos Føniks

Vidste du, at du kan købe legetøj hos Føniks? Ja, vi sælger ikke kun gamer pc’er, mobiltelefoner og andet elektronik. Vi har også køkkenmaskiner og ja også legetøj. Og vi har endda et stort udvalg. Her hos os finder du legetøj i uanede mængder, og du kan finde alt fra dukker, actionfigurer, spil, Harry Potter og meget meget mere. 

Mangler du legetøj til julegaven, fødselsdagsgaven eller “fordi-jeg-elsker-dig” gave, så kan du finde det her hos Føniks. Vi har altid skarpe priser og fri fragt. 

Stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre

Hos Føniks har vi valgt at have kvalitetslegetøj til børn i alle aldre. Du kan derfor her på siden finde babylegetøj, lego til store og små, aktivitetslegetøj, gåvogne til babyer, barbie, actionfigurer og meget mere. Vi har et stort udvalg fra de populære producenter, så du kan købe kvalitetslegetøj til dine børn. 

Hvis du vil se vores udvalg af babylegetøj, så kig videre her. Du finder rangler, gåvogne, aktivitetslegetøj og meget mere. 

Er du til dukker og bamser, så kan du naturligvis også finde det her hos Føniks. Vi har både barbie, Frost, små figurer, så alle børn kan bruge deres fantasi og lege i timevis. 

Har du børn der elsker at lege far, mor og børn, så kan du både købe dukkevogne, legemad, og legekøkken fra Brio her hos os. Du kan altså finde legetøj her hos Føniks, som dine børn helt sikkert vil finde glæde i. 

Lego

Alle kender Lego - dansk legetøj som både er til voksne og børn. 

Måske du er den nye LegoMaster, eller dine børn er blevet helt fascineret af det fantastiske Legounivers, så nu skal du på jagt efter de små populære klodser. Hos Føniks kan du finde et stort udvalg af Lego, hvad end du er på jagt efter Lego Duplo til de mindste, Lego Ninjago, Lego Technic. Måske du selv er en Legonørd, som bare gerne vil sidde i fred og ro, og samle nogle vanvittige Legosæt. 

Hvis du elsker at sidde koncentreret i timevis, og bruge din fantasi til at bygge vilde skulpturer, verdener eller maskiner, så er det Lego du skal have fat i. Du kan enten vælge at bygge dine egne ting, eller du kan følge manualerne.

Lego er godt for børns fantasi og finmotorik, så få dem væk fra skærmen, og nyd tiden med dine børn.  

Babylegetøj

Babylegetøj er næsten en nødvendighed, når du har fået en lille baby. Babyer oplever verden mere i takt med, hvor gamle de bliver, og derfor kan legetøj være med til at støtte op om babyers udvikling. Babyer elsker farver, og derfor har du måske tidligere oplevet at have købt babylegetøj i neutrale farver, men så foretrækker babyerne alligevel det farverige. Derfor kan du hos Føniks finde meget farverigt, som din baby med garanti vil elske. 

Mangler du en gave til et barselsbesøg eller dåbsgave, så kan du finde et stort udvalg af kvalitetslegetøj her hos Føniks. 

Køb det mest populære legetøj 

Hos Føniks vil vi kun sælge det bedste af det bedste, og derfor kan du her finde de mest populære producenter af legetøj, som børn elske. 

Barbie

Du kan blandt andet finde adskillige barbiedukker, barbie huse, scootere til barbiedukker og meget mere. Alle kender barbie, enten som børn elsker at lege med, eller som en populær sang fra Aqua. Derfor har vi naturligvis valgt at forhandle de populære dukker og tilbehør dertil. Er du til et lyserødt univers med kjoler, lyserøde biler, og dukketilbehør, så skal du helt sikkert kigge nærmere på vores sortiment af Barbie. 

Schleich

Hvis du har børn der elsker dyr, så skal du glæde dem med Schleich. Leg med Afrikas savanne dyr, læg bjørnen til at sove vinterhi, eller byg en bondegård med bondemandens dyr. 

Er dine børn til fantasivæsener og store dinosaurer, så har Schleich også tænkt på dem. Dine børn, og dig selv, bliver meget klogere på fortidens store dyr med Schleich, og der kan opstå timevis af fantasifuld leg med Schleich, 

Brio

Brio er nok indbegrebet af børnelegetøj, og derfor kan du naturligvis også finde produkter fra denne producent. Du kan finde de populære BRIO tog, dyr, puttekasser og meget mere. Mangler du en gave til et lille barn, som skal være original, i god kvalitet og kunne holde nærmest for evigt, så er det helt sikkert brio du skal gå efter. 

De populære gåvogne fra Brio forhandler vi naturligvis også. Så elsker dit barn at rejse sig op, og du tænker det kunne være en hjælp til at begynde at gå, så er en gåvogn ideel. Det er også et populært barnedåbsønske, som vil gøre stor glæde. 

Biler

Hvis dit barn elsker biler, så kig lige lidt mere på siden her. Der er biler til alle aldre, hvad end det skal være fjernstyrede biler til større børn (og deres far), eller om det skal være de allerførste små biler, som børnene selv skal sige billyde til. Hos Føniks kan du vælge mellem at hav af forskellige biler, som dine børn med garanti vil elske. 

Nerf

Hvis du har drenge eller piger som elsker vilde skydelege, så er det nerf guns du skal gå efter. Byg to baser i stuen, og fordel jer i to hold, så er der dømt nerfkrig. Skal det være ekstra vildt, kan du lave hele huset om til en base, og slukke lyset og sætte høj musik på. Så føles det som lasergame eller paintball, bare uden nogen får blå mærker.

Der er uendelige muligheder for lege med Nerf, og du kan få forskellige størrelser, på batteri og målskiver, du kan sigte efter. Der er altså lagt op til en vild leg, når der leges med nerf. Og husk sikkerhedsbrillerne, så ingen øjne kommer til skade. 

Har du spørgsmål?

Hvis du brænder inde med nogle spørgsmål eller ønsker til vores sortiment, så kontakt hellere end gerne vores kundeservice. Du kan altid kontakte os på tlf: 70 60 60 64, mail eller chatbesked. Vores dygtige personale sidder altid klar ved tasterne og ved telefonen, så tøv ikke med at kontakt os. 

Og så skal du huske, at vi altid har gratis fragt med GLS.