BenQ skærme banner


Hvis du skal bruge en virkelig god skærm, så skal du have fat i en BenQ skærm. BenQ skærme er altid i virkelig høj kvalitet, og der er en virkelig stor alsidighed i produktsortimentet, fordi der er lavet en BenQ skærm til alle slags folk. Om du skal være den bedste gamer i verden, bruge en speciallavet skærm til film og TV eller om det bare er en monitor til kontoret eller hjemmet – der er altid en BenQ skærm til formålet. Ergonomien er i top, dine øjne bliver skånet mest muligt og skærmbilledet er altid perfekt. Så tjek endelig siden her igennem for din nye BenQ skærm.

Resultater: 74
Resultater: 74


loader

Find din nye BenQ skærm ved Føniks Computer

BenQ skærme har efterhånden været blandt de bedste på markedet i mange år. De er altid i høj kvalitet, og der er et bredt sortiment af monitors, der er designet således, at der er en BenQ skærm, der passer til hvem som helst. Hos Føniks Computer har vi en kæmpe passion for kvalitetsskærme, og derfor tager vi altid imod BenQ produkter med kyshånd. For jo flere fede BenQ skærme vi har mulighed for at byde på, jo større er chancen for, at du finder lige den skærm, du går og leder efter.

Om du skal bruge en monitor til gaming på højt niveau, speciallavede skærme til underholdning eller bare en helt standard computerskærm til hjemmet eller kontoret, så har BenQ en masse at byde på. En BenQ skærm er desuden ikke bare en kvalitetsskærm med et flot skærmbillede og en lækker æstetik – selvom hver en monitor for firmaet selvfølgelig er udstyret med disse egenskaber. Der er også virkelig meget smart og avanceret teknologi i BenQ skærme, og det er alt sammen til fordel for dig, der bruger dem.

Se vores BenQ gaming skærme herSe vores BenQ ZOWIE skærme her!

Eye-care technology – pas på dine øjne

Noget af det vigtigste at passe på er dine øjne. For hvis øjnene ikke længere dur, så bliver hverdagen i den grad vendt op og ned på. Du bliver heldigvis ikke blind af at sidde ved din computer, men på den anden side så er det hårdt for øjnene, når du stirrer en i en skærm mange timer om dagen. Menneskets øjne er trods alt ikke skabt til at bruge skærme. Det betyder til gengæld, at mennesket bør skabe skærmene til vores øjne – og det er præcis det, som BenQ har gjort.

Ordet at huske på er ergonomi. De redskaber, du bruger, skal være skabt så de er komfortable og geneforebyggende. En BenQ skærm er et perfekt eksempel herpå, da deres Eye-care technology sørger for, at monitors fra dem på bedste vis passer på dig, samtidig med at de er yderst brugbare og effektive. Det kan for eksempel være via:

  • Flicker-free Technology
  • Low Blue Light Technology
  • Brightness Intelligence Technology
  • ePaper Mode
  • Ergonomisk designet skærm

Flicker-free teknologi, der findes i alle BenQ skærme, reducerer mængden af skærmflimmer til et absolut minimum, så dine øjne ikke så hurtigt bliver irriterede. De opfandt teknologien tilbage omkring 2011, hvor firmaet virkelig begyndte at gå op i deres produkters ergonomi. Hurtigt herefter blev Low Blue Light teknologien, nu om dage opgraderet til Low Blue Light Plus, hevet med om bord, så dine øjne ikke bliver udsat for lige særlig meget skadelig blå stråling, selvom din monitor stadig beholder sine pæne farver. Med ePaper Mode kan du også sætte skriften på din BenQ skærm til at agere som blæk på papir. Skærmen sætter belysning og billede op, så det ligner du læser noget fra et stykke papir i stedet for fra en skærm, hvilket for mange betydeligt hjælper imod trætte øjne, hvis der er meget, der skal læses.

Desuden kan du glæde dig over mangel på hovedpiner, samt hvor godt dine øjne kommer til at have det efter en dag foran computeren, når du bruger en BenQ skærm med Brightness Intelligence Plus. Brightness Intelligence Plus opfanger lyset i rummet omkring din monitor, hvorefter lysstyrke og farvetemperatur automatisk bliver justeret, så det er mest passende. Det betyder, at du slet ikke behøver at gøre noget, for din BenQ skærm skal nok hjælpe med at sørge for, at dine øjne får den bedst mulige oplevelse, når du sidder foran skærmen – også selvom lyset i rummet skifter.

Ergonomien i en BenQ skærm kommer dog ikke kun fra teknologien, der skåner dine øjne. Det kommer også fra det smarte design, der hjælper med at justere monitoren præcist til dig. Ligegyldigt hvilke led og kanter du gerne vil dreje på din BenQ skærm, så er det intet problem. Om det er til siden, om du vil tilte den, om monitoren skal justeres højere eller lavere – disse skærme kan indstilles så de passer præcis til dig. Hvis det ikke er god ergonomi, så er der nærmest intet, der er.

Monitors til hvert et formål

Alsidigheden bag BenQ skærme er helt klart et af deres store selling points. De er generelt effektive monitors, der kan bruges til ikke så lidt af vært, og hvor hver og en af dem er i høj kvalitet. Samtidig er der en lang række af forskellige serier af BenQ skærme, der er speciallavede til hvert et formål. Det er derfor ligegyldigt, hvad du skal bruge en BenQ skærm til – du kan godt regne med, at vi har lige det fra dem, som du går og mangler. Om det så er til hjemmet, specialiserede skærme til underholdning eller fordi du er den helt store gamer – der er mangt og meget at komme efter her.

Home and Office

Har du brug for en ny skærm til hjemmet eller kontoret? Så har BenQ lige det, du går og gerne vil have fat i. Der er masser af prisvenlige monitors fra dem, der leverer virkelig god kvalitet, samtidig med at de har alle de ekstra funktioner, som du ville forvente: Flicker-free, Low Blue Light og Brightness Intelligence. Disse BenQ skærme er simple, ergonomiske og har normalt en opdateringshastighed på omkring 60Hz, samt en responstid på 5 millisekunder. Kort sagt, så er det et oplagt valg, hvis der skal bruges en solid skærm til at bruge Office pakken, tjekke e-mails, browse internettet og lignende standardopgaver.

Gaming

Hvis du er gamer til den helt store guldmedalje, og du bare elsker at gå på eventyr eller at tæve andre i online player versus player spil, så skal du bruge en god gaming skærm. Her kan du med fordel bruge en BenQ skærm, da de laver ekstremt gode gaming monitors, der kommer til at tage dit game til et helt nyt niveau. For en gamer skærm handler det om en høj opdateringshastighed på 144Hz eller mere, så lav en responstid som overhovedet muligt og en god nok opløsning til, at dit spil står tydeligt og krystalklart frem på skærmen. Alt dette kan du få med en BenQ skærm i serien kendt som BenQ ZOWIE. Det er de perfekte monitors, hvis der virkelig skal noget gaming fra hænderne.

Har du nogen spørgsmål angående vores udvalg af BenQ skærme? Så skal du endelig ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at finde lige den BenQ skærm, du går og drømmer om, og så snart det er lykkedes, så sender vi den fragtfrit til dig med GLS.