Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Historien om Kobo

Kobo blev grundlagt i Toronto, Canada, i februar 2009 og startede ud med at give læsere muligheden for at bruge deres cloud service til at læse ebøger gennem. Siden da har de hurtigt udviklet sig til at være en af de største og mest populære mærker inden for eBook readers hvor de primært laver ebogslæsere nu. 

Nogle af de mest vellidte modeller af Kobo er blandt andet Kobo Clara og Kobo Nia, hvilke du også finder i vores fine udvalg af eBook readers her på vores side.

Kobo er et af de førende mærker inden for e-bogslæsning, og deres produkter er designet til at gøre læsning af e-bøger hurtigere, mere komfortabel og nemmere. Kobo er kendt for deres innovative produkter og har vundet flere priser for deres teknologi og design. Deres produkter er det perfekte valg for enhver, der ønsker at læse når de er på farten eller hvis man gerne vil have ultimativ hyggelæsning i sengen. Vi, hos Føniks Computer, går altid op i god kvalitet hvor vi hele tiden holder øje med de bedste produkter på markedet og de bedste tilbud, så du, som kunde, får det allerbedste. Se vores udvalg af Kobo ereaders her på siden.

Med en Kobo ereader kan du læse alle dine favoritbøger på farten

Kobo eReaders er nogle af de mest populære eBook readers på markedet og deres produkter giver dig også muligheden for at læse ebøger på en let, komfortabel og nem måde. Det fantastiske ved Kobo er at deres eReaders understøtter flere typer filer som ePub, PDF, JPEG, GIF og PNG. Dette giver dig en større frihed i at vælge hvilke filformater du foretrækker når det kommer til læsningen af dine bøger.

Er du ikke interesseret i at skulle finde ud af hvilke type fil din e-bog bør være i, når du læser den på din eBook reader, så giver Kobo dig muligheden for nemt og enkelt at downloade bøger direkte fra din Kobo eller gennem deres hjemmeside. Her kan du finde et fantastisk udvalg af alle de nyeste udgivelser af bøger på både dansk og engelsk. Men det er især her, hvor Kobo vinder, da der er et virkelig stort og fantastisk udvalg af danske udgivelser. så hvis du ofte læser danske bøger, så er en Kobo et fantastisk valg at tage når det kommer til en potentiel eBook reader.

En Kobo eRedaer er både let og kompakt, hvilket gør den ideel til rejser eller til daglig brug for dig der ofte rejser frem og tilbage med offentlig transport. Da den har en komfortable størrelse, så kan du selvfølgelig også sidde med ebogslæseren derhjemme, hvor du virkelig kan hygge dig med en god bog. De er også designet med en skærm, der har en høj opløsning og som derfor er let at læse, selv i stærkt sollys. Hvilket gør den perfekt til også at læse på når du sidder i haven eller er ved stranden om sommeren. 

Med en Kobo eReader får du også en ebogslæser der er udstyret med mange avancerede funktioner som kommentarfunktioner, søgefunktioner, stemmekontrol, understøttelse af flere sprog og mulighed for at tilpasse skrifttyper og skriftstørrelse.

Med Kobo får du de vildeste funktioner når du læser

Kobo tilbyder også et stort udvalg af e-bøger, der kan downloades direkte fra deres hjemmeside og deres app, og brugere kan også streame e-bøger via Kobo-tjenester som Kobo Plus og Kobo Writing Life. Dette giver dig endnu større frihed når det kommer til læsningen. 

Kobo har også en unik funktion kaldet Kobo Pulse, som giver dig muligheden for at læse e-bøger, mens du samtidig deler kommentarer og tanker med andre læsere. Du får altså også en fed fornemmelse af et større fællesskab med din Kobo eReader.

Du får uendelige muligheder med en eBook reader fra Kobo

Kobo er en eBook reader, der gør det muligt for læsere at nyde alle dine yndlingsbøger uden at skulle have en fysisk bog med dig. Der er derfor mange fordele ved en Kobo eBook reader og nedenfor har vi fundet 5 muligheder som du får ved en eBook reader fra Kobo som du ikke gør ved en fysisk bog.

#1 Mulighed for at få adgang til millioner af e-bøger fra overalt i verdenen. Kobo har et stort bibliotek af digitale bøger, der kan downloades gennem Kobos egen hjemmeside via Rakuten Kobo.

#2 Den giver stor fleksibilitet med dens portabilitet.. Kobo er meget let og kompakt, hvilket gør det til det perfekte valg for dig, der elsker at læse, men ikke har lyst til at bære rundt på en fysisk bog

#3 Komfortabel læseoplevelse. Kobo har et læsevenligt display, der gør læsningen behagelig og let. Det er også muligt at justere lysstyrken på skærmen for at gøre læsningen endnu mere behagelig når du er i forskellige lys miljøer. 

#4 Mulighed for at tage noter og lave markeringer. Med Kobo kan du tage noter og lave markeringer når du læser, så du kan nemt kan finde alle dine favorit scener i bogen. Har du et citat du elsker? Marker det, så kan du nemt finde det igen.

#5 Med en Kobo har du muligheden for nemt at finde danske bøger gennem deres hjemmeside. Her får du et kæmpe udvalg af de helt nyeste danske udgivelser og også gamle danske kendinge. 

Har du spørgsmål til vores udvalg af eBook readers fra Kobo?

Er du interesseret i en af vores ebogslæsere fra Kobo, eller en af vores mange andre eBook readers, men har nogle spørgsmål, så kan du altid kontakte vores dygtige kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi nemlig gerne have du får det produkt der passer bedst til dine behov og derfor kan du i hverdagene kontakte Føniks Computers kundeservice over mail, telefon eller gennem chatten her på siden.

Hos Føniks Computer er vi altid parate til at rådgive dig med dit køb.