gamer processorkøling


Her på denne side kan du se nærmere på vores udvalg af produkter til processor køler. Vil du minimere risikoen for overophedning, så bør du helt sikkert tage et kig på dette sortiment. Hos Føniks Computer kan vi for eksempel tilbyde processor køling i form af blæsere i forskellige størrelser. Vi forhandler en række af markedets absolut mest populære fabrikanter. Uanset din ønskede størrelse, strømforbrug og producent, er der rigtig god chance for, at du kan finde lige præcis den løsning til processor køling, du har brug for. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find lige præcis det, du mangler.

Resultater: 99
Resultater: 99


loader

Vi tilbyder et stort udvalg af processor køling

For at ens computer skal køre optimalt, er det vigtigt, at processor kølingen i computeren er optimal, så computerens ydeevne ikke bliver svækket. De fleste gamere kender til problemet med, at ens processor bliver overophedet. Det kan blandt andet kan give lag og FPS drops, og hvis der er noget gamere hader, så er det nok lag.

Hos Føniks Computer er det derfor vigtigt for os, at vores kunder har adgang til et solidt udvalg af løsninger til processor køling. Vi tilbyder både processor køling i den billige og i den mere avancerede ende. Alle kan få en stabil performance, uanset budget og behov. Vi opdaterer selvfølgelig jævnligt vores udvalg med de nyeste modeller på markedet, så du har adgang til de nyeste og mest effektive teknologier.

Har du et særligt mærke i tankerne eller specifikke krav til din processor køler, kan du bruge vores praktiske søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge de mål, der passer til din PC, samt materiale til varmeafleder og selvfølgelig producent.

Forstå problemet for at forstå løsningen

Der kan være to grunde til, at din computer overopheder. Den ene er, når komponenter i din computer, eksempelvis CPU’en/processoren, genererer mere varme, end den er lavet til. En anden er, når det afkølingssystem, du har i computeren, ikke virker optimalt. De fleste computere har et indbygget blæsersystem, der skal afkøle dens hardware.

CPU’en og grafikkortet er de to komponenter, der generelt genererer mest varme. De har derfor oftest integreret ventilation i form af blæsere, der dirigerer varmen væk og ud fra computeren. Kølerne fås ligeledes som vandkølere, der absorberer varmen og afleder den. Vi forhandler også vandkølere og anbefaler, at du kigger dette sortiment igennem.

Man kan gøre meget for at undgå overophedning – rense den for støv, opdatere sin software, sørge for, at den ikke står op ad en væg, så den varme luft ikke kan undslippe, og begrænse, hvor mange programmer man kører ad gangen. Det er nemlig i høj grad programmer og spil, der lægger pres på CPU’en.

En rigtig god løsning til overophedning af processoren er CPU køling. Med en køler til CPU giver man sin hardware de bedste forudsætninger for at arbejde. En køling til processor er fantastisk til at få varmen til at forsvinde og forbedrer din computers præstationsevne. De holder systemet afkølet og booster dets effektivitet, så du undgår overophedning og det lag, der kan følge.

Gaming og køling til processor

Gaming er noget af det, der kan lægge mest pres på computerens hardware. Selvom man har et kraftigt grafikkort fra NVIDIA GeForce og en enormt stærk processor fra eksempelvis Intel Core eller AMD Ryzen, kan de nyeste spiltitler med deres krævende grafik udfordre hardwaren. Her er en processor køler et nyttigt tiltag.

Vores mål er altid at give gamere de bedste forudsætninger for at spille. Uanset om det er de bedste mus, der giver den sublime præcision, de mest avancerede skærme, der giver et fantastisk billede eller gaming headset, der spiller bragende god lyd. En processor køler er ikke så meget anderledes fra disse kategorier – ligesom de andre dele er en processor køling en god investering, der får dit gaming setup til at gå op i en højere enhed.

Stærke og prisvindende mærker inden for CPU køling

NVIDIA er kendt for deres grafikkort, Razer er kendt for deres high-end gamer mus og SteelSeries producerer for deres klassiske musemåtter, som er meget udbredte. Der er ligeledes nogle fabrikanter, der udmærker sig inden for køling til processorer.

Vi har samlet produkter fra de mest anerkendte producenter, heriblandt Cooler Master, Corsair, Noctua, med flere. Cooler Master vandt eksempelvis i 2019 en Red Dot-pris for produktdesignet på deres Masterliquid ML240P Mirage-CPU køler, hvilket bare viser, hvor stor kvalitet deres processor kølere besidder. Noctua vandt European Hardware Community Awards 2020 for de bedste processor kølere.

Noctua, Cooler Master og Corsair har alle produkter på TechRadars liste over bedste kølere i 2022. Det er altså de helt store sværvægtere, vi forhandler. Disse producenter er beviseligt velansete hos de fagkyndige, og computerfællesskaber vender tilbage til dem igen og igen for deres høje kvalitet.

Hvad skal jeg vælge ud fra?

Når man vælger processor køler, skal man have en køler, der passer til ens computer. Vi tilbyder mange forskellige CPU kølere, der er kompatible med mange forskellige fatninger. Det er vigtigt at tjekke kompatibiliteten, inden man vælger processor køling!

Man skal også have den rette størrelse processor køling, så den kan sidde i computeren. Man kan filtrere størrelsen til højre her på siden. Vores kølere varierer i diameter, og jo større ens gamer hardware er, og jo mere varme den genererer, jo bedre grund er der til at overveje en af de større kølere.

Man kan også tænke over, om man vil have produktmaterialet kobber, aluminium eller nikkel. Kobber har varmeledning, der er næsten dobbelt så effektiv som aluminium, mens aluminium er den billigere løsning.

Der er selvfølgelig også forskellige valgmuligheder i farve, mens nogle af vores processor kølere kommer med RGB-lys. Endelig kan man sortere efter pris afhængig af, om man leder efter en prisvenlig køler til processoren eller en high-end løsning.

De tekniske parametre

De fleste processor kølere har en omdrejningshastighed på mellem 600 og 2000, hvilket burde være rigeligt til at holde din CPU på omkring 60 grader – selv når den er belastet. Højere omdrejningshastighed betyder generelt bedre afkøling. Det reguleres sædvanligt automatisk, så når processoren begynder at generere varme, øger CPU køleren omdrejningshastigheden.

Et andet kriterium for en god processor køler er luftstrømmen. Den måles i CFM (cubic feet per minute) og er tæt forbundet til CPU kølingens omdrejningshastighed. En processor køling med højere CFM producerer generelt bedre afkøling.

Støjniveauet på processor kølere måles i decibel (dB), og de fleste har en rækkevidde på 16-40dB. CPU kølingssystemer bliver mere og mere optimeret i forhold til at holde et lavt støjniveau og stadig generere høj omdrejningshastighed og meget luftstrøm.

Vælg blandt de bedste processor kølere hos Føniks Computer

Vi har gjort det nemt for dig. Til højre kan du filtrere ud fra prisen, producenten, kompatibiliteten, farven, produktmaterialet og størrelsen/diameteren på din køler. Vi håber, at du har lyst til at gå på opdagelse i vores store udvalg af processor kølere.

Er du usikker på, hvilken køling til processor du har brug for, er du velkommen til at kontakte os på telefon, i vores chat her på siden eller via mail. Vi sidder klar til at hjælpe og rådgive dig. Gør din computer en tjeneste, og find din næste processor køler blandt disse kvalitetsbevidste producenter!