Føniks Computer kåret som Årets E-handler 2023

Sidst opdateret: 06-06-2023 13:27:02
Oprettet: 10-05-2023

For nogle uger siden kunne vi stolt fortælle, at vi var finalister til PriceRunners Årets E-handler i kategorien Computer & Software. Vi har ventet i spænding, men nu kan vi endelig dele den glædelige nyhed om, at vi har vundet prisen!

Det er vi selvfølgelig meget stolte af, da vi altid gør vores bedste for, at vores kunder er glade og tilfredse med deres køb ved Føniks Computer. Det er derfor en enorm ære at være endt op som vinder af Årets E-handler prisen, og vi er virkelig glade for, at I alle har vist os den tillid, der skal til fra kundernes side, for at vinde så fornem en pris.

PriceRunner fortæller, at “Føniks Computer har vundet på baggrund af godt købmandskab, uovertruffen kundeservice og selvfølgelig et interessant vareudbud”.

At vinde denne pris i et felt med over 270+ nominerede butikker er virkelig noget, som gør os glade og stolte af vores brand. Vi er her også umådeligt taknemmelige for alle jer, der har støttet os og været på vores side hele vejen fra start til vi vandt prisen som Årets E-handler – mange tak! Det betyder rigtig meget for os, at I har nyt godt af vores kundeservice og produkter, og derfor vil vi fortsætte med at stile i den retning, I alle nyder så godt af. I kan derfor forvente meget mere fra os fremefter!

På vej ud over nye stepper

Siden 1997 har vi tilbudt fantastiske produkter til gamere og andre computerentusiaster. Med et kæmpe udvalg af det nyeste hardware kan vores kunder altid finde lige det, de går og mangler – om det så er komponenter eller hele maskiner. Vi er dog nok mest kendte for, at vi kan hjælpe med både rådgivningen og det praktiske byggeri, når du skal designe din helt egen gamer PC, og dette er stadig noget, som du nemt og effektivt kan få hjælp til ved Føniks. Derudover er vi i den grad også kendt for vores færdigsamlede gaming computere, der ligeledes er helt perfekte til enhver gamers hule. Sidst men ikke mindst har vi også i særdeleshed et stærkt udbud af skærme og gaming skærme, som man altid kan få hos os til utroligt fordelagtige priser.

Selvom det er godt at vide, hvilke produkter det er, I elsker at købe fra os, så vil vi alligevel gerne ud over nye stepper. Derfor har vi nu over længere tid virkelig udvidet sortimentet hos Føniks Computer. Det handler om at bevæge sig fremad, både ideologisk og produktmæssigt. Vi følger altid med udviklingen, og derfor tilføjer vi løbende nye kategorier, så du også kan købe alt inden for kontor samt hus og have ved os. Så slipper du for at kigge rundt alle mulige forskellige steder, når du går og leder efter mange forskellinge ting – du kan bare finde det hele ved Føniks i stedet!

Ud over kategorien for hus og have, så tager vi også andre skridt i en grønnere retning. For selvom IT og elektronik aldrig bliver en helt grøn oplevelse, så er der veje, der kan betrædes, for at gøre det til et mere bæredygtigt valg. Derfor gør vi vores bedste for at holde gang i vores refurbished kategori! Her kan du finde brugte computere og lignende, der via en kærlig hånd fra upcycle it fungerer næsten lige så godt, som var de nye – og prisen er i den grad i bund, samtidig med at det er det mest miljøvenlige valg, du kan tage, når du har brug for ny elektronik.

Der sker i den grad en masse nyt hos Føniks Computer, og vi glæder os til at have jer med hele vejen.

Til slut vil vi gerne endnu engang sig mange tak til kunderne, der nominerede os, og til PriceRunner, som har tildelt os den flotte pris som Årets E-handler 2023. Mange tak!