Føniks Computer kåret som Årets E-handler 2023

Sidst opdateret: 11-05-2023 10:43:29
Oprettet: 10-05-2023

For nogle uger siden kunne vi stolt fortælle, at vi var finalister til PriceRunners Årets E-handler i kategorien Computer & Software. Nu kan vi så dele den glædelige nyhed om, at vi har vundet prisen!

Det er vi selvfølgelig meget stolte af, da vi netop altid gør vores bedste for, at vores kunder er glade og tilfredse med deres køb ved Føniks Computer.

PriceRunner fortæller, at “Føniks Computer har vundet på baggrund af godt købmandskab, uovertruffen kundeservice og selvfølgelig et interessant vareudbud”.

At vinde denne pris i et felt med over 270+ nominerede butikker er virkelig noget, som gør os glade og stolte af vores brand.

På vej ud over nye stepper

Siden 1997 har vi tilbudt fantastiske produkter til gamere og andre computerentusiaster. Med et kæmpe udvalg af det nyeste hardware, kan vores kunder altid finde lige det, de mangler - om det er komponenter eller hele maskiner. Vi er dog nok mest kendte for, at vi kan hjælpe med både rådgivningen og det praktiske byggeri, når du skal designe din helt egen gamer PC, og det er stadig noget, som du nemt og effektivt kan få hjælp til ved Føniks.

Vi følger dog med udviklingen, og derfor tilføjer vi løbende nye kategorier, så man også kan købe alt inden for hus, have og kontor ved os. Det er jo fedt, at det hele er samlet ét sted.

Vi siger endnu engang tak til kunderne, som nominerede os, og til PriceRunner, som har tildelt os den flotte pris som Årets E-handler 2023.