KNIVE

Her på siden finder du vores stærke udvalg af knive, som du blandt andet kan bruge til madlavning, til aftensmaden eller frokosten, og til udendørsbrug. Vi har knive af høj kvalitet, lavet af materialer der er både holdbare og smukt designede, så du kan bruge din kniv i mange år og samtidig være stolt af at vise den frem i køkkenet. Er du interesseret i at håndtere alle former for kød og grøntsager i køkkenet, så kan du finde både kokkeknive, urteknive, filetknive og mange flere former for køkkenknive som kan give dig dét boost i køkkenet om du skal bruge for at forberede det bedste måltid. Du kan se vores udvalg af knive til madlavning og måltid forneden.

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Køb en kniv til madlavningen hos Føniks 

Skal du forberede et kæmpe måltid for familien, så skal du også bruge nogle ordentlige knive der er lavet af holdbart materiale - som er smukke og elegante at se på. Du finder disse i vores sortiment her hos Føniks hvor vi har et stort udvalg af forskellige madlavnings- og køkkenknive. Du kan finde forskellige varianter af disse, alt efter hvilket behov du har for knive til køkkenet. 

Du finder smarte knivsæt der har mere end en kniv i sættet, så du kan har flere muligheder for at håndtere forskellig slags kød, brød eller andet, alt efter hvilket knivsæt du vælger her i vores sortiment. Det er en smart og billig måde at købe flere køkkenknive og kokkeknive på på en gang, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du finder forskellige knivsæt i vores udvalg til både avancerede priser og budgetvenlige priser, så vores knivsæt egner sig godt til både dig der har boet ude i flere år og leder efter nogle nye knive til køkkenet og til dig der lige er flyttet hjemmefra og skal have købt dine første knive. 

Er du interesseret i knive som du kan bruge til steaks og andet lækkert kød? Så kan du finde flere forskellige steakknive der går rigtig godt med vores steakgafler som du finder i vores sortiment af gafler. Du kan vælge lige den kniv, og gaffel, som du er interesseret i og så kan du have din helt egen steaksæt.

Uanset hvad du leder efter når det kommer til knive til køkkenet og til måltider, så kan du være sikker på at kunne finde det i vores sortiment af knive.

Ofte stillede spørgsmål 

Hvilke knive er bedst?

Du skal overveje hvilke behov kniven skal stille. Skal den bruges til at skære kød over, til middagen, så kan en steakkniv være det helt rette valg. Har du brug for knive til forskellige formål i køkkenet, kan et knivsæt være oplagt da du har mere at vælge mellem. 

Hvilke former for knive kan jeg vælge mellem?

Føniks har flere forskellige varianter af knive til køkkenet. Du kan finde kokkeknive, urteknive, brødknive, universalknive, smøreknive, filetknive og mange flere. 

Hvor kan jeg købe en køkkenkniv?

Du kan købe en kniv til køkkenet lige her hos Føniks! Vi har et stort udvalg af forskellige knive til ethvert behov - om du skal forberede fisk, skære kød i skiver eller spise middag, så finder ud en kniv her hos os.

Har du andre spørgsmål til vores udvalg af knive? 

Er du interesseret i en af vores mange knive i vores sortiment, så er du velkommen til at tage kontakt til vores kundeserviceafdeling som vil rådgive dig med dit køb. Du kontakter os på telefon, mail eller chat i hverdagene mellem kl. 11 og 17. Du finder vores kontaktinformationer øverst på siden.