Resultater: 3
Resultater: 3


loader

Skuffekabinetter og sorterere FAQ

Hvor mange skuffer har skuffekabinetterne?

Skuffekabinetterne har forskellige antal skuffer alt efter størrelsen. Nogle har op til 10-12 skuffer mens andre har nogle få antal skuffer. Du kan finde informationen omkring antallet af skuffer på hvert produktside.

Hvilken størrelse passer til min arbejdsplads?

Størrelsen på skuffekabinetterne afhænger af din arbejdsplads og formålet med møblet. Vi har forskellige størrelser fra små til store og også med forskelligt antal af skuffer. Du finder detaljerede mål på hvert produkt og kan måle din arbejdsplads for at finde den rette størrelse.

Kan jeg hænge skuffekabinetter op på væggen?

Nogle skuffekabinetter kan hænges op på væggen - dette vil fremgå af produktsiden. Vi har et udvalg af skuffekabinetter, der er lavet til at blive hængt op, og som er praktiske til små arbejdspladser.

Er skuffekabinetterne lavet af bæredygtige materialer?

Vi sætter stor pris på bæredygtighed og miljørigtige produkter. Derfor samarbejder vi med producenter, der vælger at bruge bæredygtige materialer, hvor det er muligt. Vi har flere skuffekabinetter, der er lavet af materialer, der respekterer miljøet.

Hvordan rengør jeg mine skuffer og kabinetter?

Skuffekabinetterne kan rengøres med en fugtig klud, og evt. et mildt rengøringsmiddel. Vi anbefaler, at du undgår skrappe kemikalier og materialer, der kan ridse kabinettets overflade. Som med alle møbler er det vigtigt at tage hensyn til materiale og overflade og vælge rengøringsmidler derefter.

Organiser dit arbejde med vores skuffekabinetter og sorterere

Hold styr på dine papirer, værktøj og andre småting med vores brede sortiment af kabinetter og sorteere. Vi har kabinetter med mange skuffer til de større arbejdspladser, og også små sorterere til hjemmearbejdspladsen. Hold styr på alt og undgå rod med vores alsidige udvalg.

Pladsbesparende design til din arbejdsplads

Vores udvalg af skuffekabinetter og sorterere er designet til at spare plads på din arbejdsplads. Med mange forskellige muligheder og størrelser kan du nemt finde den perfekte opbevaringsløsning til din plads. Alt efter dine behov kan du få sorterere, som kan stables eller hænges op på væggen og dermed spare dig selv for værdifuld gulvplads.

Fremstillet af bæredygtige materialer

Vi stræber efter at have et bæredygtigt fokus og arbejder tæt sammen med producenter, der også går op i at tage hensyn til miljøet. Derfor finder du hos os et stort udvalg af kabinetter og sorterere, der er fremstillet af bæredygtige materialer. Disse møbler er ikke kun sunde for miljøet, men også for din samvittighed.