Resultater: 330
Resultater: 330


loader

Tilføj stil til dit arbejdsområde med den rette kontor musemåtter

Det er ikke alle underlag, der er lige gode til brug af computermus. Hvad enten din mus er optisk eller ej, så kører den ganske enkelt bedre, når du anvender en musemåtte. Det er anstrengende at sidde og arbejde med en computermus, hvis ikke underlaget er ordentligt og samarbejder med musens bevægelser. Undgå trætte håndled og frustrerede øjeblikke ved at anvende en af de fine musemåtter, som du finder her i denne kategori. Vi har gjort os umage med at finde nogle musemåtter, der passer til både kontoret og almindeligt hjemmebrug. Skab en mere komfortabel og elegant arbejdsstation med vores udvalg af kontor musemåtter. Vores musemåtter er ikke kun lavet til at beskytte dit bord mod skader forårsaget af mus og tastaturer, men de giver også en glat overflade, der gør det lettere at navigere mellem dine programmer. Vi har forskellige stilarter og størrelser til rådighed for at imødekomme dine behov.

Alt inden for skrivebordsorganisation hos Føniks

Er du på udkig efter flere organisationsmuligheder til skrivebordet, så er du kommet til det helt rette sted hos Føniks Computer. Vi har nemlig samlet et stærkt udvalg af skrivebordsorganisation der nok skal sørge for at holde orden på skrivebordet uanset om det er på kontoret derhjemme eller på arbejdet. Med vores udvalg skrivebordsorganisatorer kan du sørge for at have alt samlet et sted så du nemt kan tilgå dine vigtige dokumenter, papirer og skriveredskaber. Du finder bl.a. smarte penholdere og memoblokkeholdere, så med deres stilrene udseende og enkle nuancer, falder ind i den organisatoriske harmoni på skrivebordet. Hvis du skal holde orden i flere dokumenter på en gang, så vil arkiveringsskuffer, magasinfil, og brevbakker være ideelt til dig, da du nemt både kan holde styr på dine dokumenter og tilgå dem hurtigt. Hvis du vil have et ordentligt overblik over dine vigtige papirer, så er en dokumentholder måske et oplagt valg? Med denne kan du nemt læse dine papirer og holde orden i hvilke dokumenter der er allervigtigst. Til sidst, min ikke mindst, så har du nok højst sandsynligt en computer stående på dit skrivebord, hvor du også har keyboard og mus dertil, for den mest optimale skrivebordsoplevelse er den helt rettes skrivebordsmåtte eller kontorsmusemåtte essentielt. Som IT eksperter har vi selvfølgelig nogle virkelig gode valgmuligheder inden for dette.

Skal der gives nyt til til kontoret, så er det hos Føniks Computer du finder et stærkt udvalg af kontorartikler og mere dertil, så det er bare med at kigge vores store udvalg igennem for at finde det helt inden for skrivebordsorganisation.