led lys til casemodding

Kunne du tænke dig at gøre mere ud af din PC? Så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du nemlig se vores udvalg af LED lys, der giver dig mulighed for at give din PC et personligt look. Vi fører LED lys fra mærker som NZXT og DEEPCOOL, der er kendte for deres fede produkter. Med produkter som LED kit til kabinetter, der giver dig komplet kontrol over farve og lysmængde, samt LED strips i flere forskellige farver, får du her hos Føniks Computer en masse kvalitetsprodukter, der kan give dit hardware en ekstra kant. Se hele sortimentet herunder.

Resultater: 4
Resultater: 4


loader

Casemodding LED lys - Få flot LED lys i dit kabinet

Flere og flere gamere ønsker ikke blot en kraftfuld gamer computer, men også udstyr der får computeren til at fremstå flottere og mere tjekket. Til dette formål har vi her hos Føniks Computer samlet en lang række forskellige LED lys produkter, der kan være med til at fremhæve det look du går efter.

Vi kan for eksempel tilbyde dig LED kits der giver dig mulighed for komplet kontrol over farve og lysmængde. På den måde kan du skabe nøjagtig den stemning der passer til din smag. Vi fører også smarte LED strips i flere forskellige farver, der kan sættes fast på blæseren, hvilket giver et flot lys når den drejer rundt. Vi har selvfølgelig gjort os umage for at byde på LED lys fra de bedste mærker på markedet. Derfor kan du blandt andet finde LED lys fra DEEPCOOL, EPZI og selvfølgelig NZXT, når du handler her hos os.

Hvad end du skal til LAN fest og blære dig lidt overfor dine kammerater, eller bare vil gøre dit gamer hjørne endnu mere stemningsfuldt og personligt, kan du sikkert finde den ideelle løsning her. Vi bestræber os på konstant at være up-to-date i forhold til de nyeste og smarteste produkter og tilføjer derfor jævnligt nye LED lys til vores udvalg. Vi er selvfølgelig også altid parate med et godt råd hvis du er i tvivl om dine muligheder. Har du spørgsmål angående valg af produkt eller vedrørende udvalget generelt, er du derfor altid meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.