Resultater: 15
Resultater: 15


loader

Lenovo Yoga – ofte stillede spørgsmål

Når det kommer til bærbare computere, så er Lenovo Yoga nogle af de mest populære modeller. Denne popularitet, samt deres mange funktioner, betyder dog, at vi ofte svarer på spørgsmål angående disse smarte Lenovo bærbare.

Herunder kan du læse svarene på de oftest stillede spørgsmål, når det kommer til Lenovo Yoga serien. Får du ikke svar på dit spørgsmål, så læs mere længere nede på siden, eller tag fat i vores kundeservice, der hellere end gerne svare på dine spørgsmål.

Hvad er Lenovo Yoga?

Lenovo Yoga er en serie af laptops, der er helt perfekte til kreativt arbejde. De har et elegant og stilfuldt design, og ofte har de touchskærm, og kan derfor også bruges som tablets. De er, kort sagt, det ultimative redskab til verdens skabere og kreative sjæle.

Hvordan tager man screenshot på Lenovo Yoga?

Hold tasten med Windows logoet nede og tryk på Print Screen tasten. Så tager du et screenshot, nemt og bekvemt.

Hvad koster en Lenovo Yoga?

Lenovo Yoga starter ved en pris lige under 10.000 kroner, og kan alt efter model koste op til 20.000 kroner. Prisen svinger derfor en smule. Hvis du vil have et rigtig godt tilbud, så se på en refurbished Lenovo ThinkPad Yoga, der kan fås helt ned til 2.500 kroner!

Lenovo Yoga – det oplagte valg 

En Lenovo Yoga er et af de mest oplagte valg, hvis du er ude efter en ny laptop. Deres lave vægt gør dem nemme at have med omkring, du kommer til at nyde deres lækre design, de både holder strøm længe og lader hurtigt op og så fungerer de bare helt fantastisk.

Populariteten ved Lenovo Yoga kommer også af, at der er forskellige modeller til forskellige behov. Nogle af dem har touchskærme og fungerer som en 2-i-1 løsning, der også kan bruges som tablet, og Lenovo ThinkPad Yoga modellerne er specifikt tiltænkt erhvervslivet.

Hos Føniks har vi altid et stærkt udvalg af Lenovo Yoga at vælge imellem, så du kan finde lige den model, der passer bedst til dit behov. At tage det helt rigtige valg handler dog ikke bare om, at man vælger det første og det bedste. Der er lige lidt mere at tænke over.

Alt du bør overveje

Der er nogle overvejelser, du helt klart bør gøre dig, inden du investerer i en Lenovo Yoga. Husk at spørge dig selv om, hvad du skal bruge den til, og hvilke krav du derfor stiller til en ny bærbar PC. Vi vil især foreslå at holde øje med følgende:

  • Hardware
  • Opløsning
  • Størrelse
  • 2-i-1 funktionalitet
  • Batterilevetid

Hardwaren er specielt vigtig at holde øje med, hvis du skal bruge en Lenovo Yoga til krævende opgaver. Nogle programmer stiller simpelthen specielle krav til din PC, og så skal du have fat i en Lenovo Yoga model, hvor hardwaren har den ydelse, du har behov for.

Opløsningen på skærmen kan ende med at være rigtig vigtig. Har du brug for et flot og skarpt skærmbillede, så skal du vælge en Lenovo Yoga med quad HD (2560 x 1440) eller højere opløsning. Så får du et skærmbillede, du kan være tilfreds med.

Størrelsen får lidt forskellige betydninger for dig. En større Lenovo Yoga betyder også en større skærm, hvilket er fedt hvis du laver grafisk arbejde, eller godt kan lide at se videoer, serier eller film. Det betyder dog også, at den kommer til at veje lidt mere.

Hvis du gerne vil bruge en Lenovo Yoga som en tablet, så skal du have fat i en af de smarte 2-i-1 løsninger med touchskærm. Mange af dem har denne funktionalitet, men det er dog ikke alle. Husk derfor at tjekke dette, hvis det har betydning for dig.

Alle modellerne i Lenovo Yoga serien har heldigvis en rigtig lang batterilevetid, og de lader lynhurtigt op igen. Har du brug for, at din laptop kan holde strøm i en bestemt mængde tid, så foreslår vi dog alligevel lige at tjekke, om batterilevetiden lever op til dit behov.

Skabt til kreativitet

Hvis der er ét sted, hvor Lenovo Yoga virkelig hører hjemme, så er det ved kreative ildsjæle, der gerne vil føre deres skabelseskunst ud i verden. For disse computere er skabt til kreativitet, og med et fokus på at gøre kreative processer nemmere.

Det er især her, at modellerne med touchskærme kommer ind i billedet. Grafisk arbejde kan sagtens laves med mus og tastatur, men nogle gange er det rart at komme tæt på med fingrene. Her er en indbygget touchskærm et helt fantastisk værktøj.

Dette betyder også, at du kan skrive og tegne direkte på din Lenovo Yoga med en stylus. Desuden lader hængslerne på en Lenovo Yoga dig rotere skærmen 360 grader, så den kan sættes som et telt, bruges som en tablet og meget mere – kun din fantasi sætter grænserne!

Lenovo ThinkPad Yoga til erhverv

Når det kommer til bærbare i erhvervslivet, så er Lenovo ThinkPads de helt klare vindere. Erhvervslivet kræver dog også kreativitet meget af tiden, og her kommer Lenovo ThinkPad Yoga ind i spillet.

Lenovo ThinkPad Yoga er muligheden for at optimere de kreative processor på arbejdspladsen. Grafisk design, 3D-rendering, videoredigering – med en Lenovo ThinkPad Yoga er jeres medarbejdere klar til at takle hver en opgave.

Hvis I leder efter bærbare PC'er til jeres firma, eller hvis I mangler andre former for IT og elektronik, så foreslår vi at blive erhvervskunde hos Føniks Computer. Vi hjælper jer med at finde de bedste løsninger ud fra jeres specifikke behov.

Tænk grønt med refurbished

Hvis du er på udkig efter en Lenovo Yoga, du gerne vil spare en hulens masse penge og du samtidig godt kan lide ideen om at tage bæredygtige valg, så er en refurbished Lenovo Yoga den klart mest oplagte mulighed for dig.

Vores refurbished PC'er er brugte, men de er blevet repareret, rensede og har fået udskiftet dele her og der. Det betyder, at du på denne måde kan få fat i en Lenvoo Yoga, der fungerer næsten lige så godt som en ny, men til en brøkdel af prisen og samtidig med at den er miljøvenlig.

Find din nye Lenovo Yoga has os

Mangler du en ny bærbar computer, så er en Lenovo Yoga altid et optimalt valg. Vi kan dog godt forstå, hvis du har spørgsmål til en bestemt model, eller hvis du gerne vil vide noget om vores sortiment mere generelt.

Hvis det er tilfældet, så kontakte endelig vores kundeservice. Vi sidder klar på telefonerne inden for vores åbningstider, svarer dig gerne på chatten og vi kan altid nås med en mail. Vi skal nok hjælpe dig i den rigtig retning og svare på dine spørgsmål.