Lenovo ThinkPad Yoga banner.


Med Lenovos Yoga ThinkPad får du en innovativ Ultrabook der kan bruges som både bærbar og tablet. Det specielle ved denne bærbarserie er at skærmen kan drejes 360 grader rundt på sin akse, hvilket gør den utrolig fleksibel. Dette kombineret med den lave vægt, betyder at du her har at gøre med en Ultrabook der i den grad egner sig til at have med på farten. Med en Lenovo ThinkPad Yoga er du sikret en bærbar med kraftig processor, skarp pris og et gennemgående flot design. Hos Føniks Computer har vi Yoga ThinkPads fra Lenovo i flere varianter så tag et kig på udvalget nedenfor og find den der passer til dine behov.

Resultater: 13
Resultater: 13


loader

Ofte stillede spørgsmål

Der er ofte spørgsmål, når det kommer til Lenovos ThinkPad serier. Det kan også være, at du sidder inde med et spørgsmål eller to, og derfor prøver vi at komme dem på forhånd, ved her at svare på nogle af de spørgsmål, der oftest bliver spurgt om.

Hvad er Lenovo Yoga?

Lenovo ThinkPad Yoga er en avanceret bærbar PC, der er perfekt til erhverv. De har virkelig mange fede funktioner, og som navnet antyder, så kan den foldes og bruges på rigtig mange forskellige måder. Det er en af de mest populære ThinkPads på markedet.

Hvad er forskellen på ThinkBook og ThinkPad?

Lenovo ThinkBooks og Lenovo ThinkPads minder meget om hinanden, men ofte er ThinkPads stærkere og mere oplagte til erhverv, hvor en ThinkBook, selvom de stadig er gode til erhverv, er oplagt til hjemmebrug og underholdning.

Du får en innovativ bærbar og tablet i én med Lenovo ThinkPad Yoga

Hvad end du har brug for en fleksibel studiebærbar PC til en skarp pris, en kraftfuld arbejdsbærbar, eller en alsidig bærbar computer til underholdning på farten, så er du kommet til det helt rette sted. Føniks Computer tilbyder et stort udvalg af Lenovo ThinkPad Yoga, der egner sig til alverdens brug. Dog er de exceptionelle til erhverv, især grundet deres holdbarhed og fleksibilitet, når det kommer til deres ydeevne og design.

Med Lenovo ThinkPads kendte driftsikkerhed, en lang række sikkerhedsfunktioner og gode virksomhedsfunktioner, er Lenovo ThinkPad Yoga serien et oplagt valg for professionelle med høje standarder, der leder efter en arbejdscomputer af høj kvalitet. Lenovo ThinkPad Yoga serien byder på bærbare 2-i-1 arbejdscomputere i flere forskellige prisklasser, der hver har forskelligt men godt hardware. I den mere avancerede ende af Lenovo ThinkPad Yoga serien tilbyder Lenovo blandt andet Intel Core i7-processor, DDR4 RAM i 16GB, flotte touchskærme i fuld HD og smarte lyssensorer til omgivelserne.

Flere af modellerne i Lenovo ThinkPad Yoga serien er også udstyret med 8-cellet batteri, der giver bærbaren en batterilevetid på op til 8 timer, hvilket er praktisk, hvis du vil arbejde eller underholdes på farten, især hvis du ofte pendler frem og tilbage fra arbejdet. Dertil kommer den lave vægt på omkring halvandet kilo, alt efter model, der gør en Lenovo ThinkPad Yoga virkelig nem at have med sig rundt. Dens kompakte design gør også at foruden den lave vægt, så er størrelsen også ideel at have med i tasken. 

Med dens elegante og stilsikre design byder Lenovo ThinkPad Yoga modellerne også på slidstærk og holdbar magnesium-legering, der yder god beskyttelse – især på farten. Mobiliteten af den bærbar computer forstærkes yderligere af det innovative design af hængslet, der tillader 360 graders fri rotation rundt om skærmens akse. Du kan derfor nemt og enkelt skifte mellem flere forskellige tilstande:

  • Bærbar

  • Tablet

  • Telt

  • Stand

Du får altså virkelig fleksibilitet for pengene med en Lenovo ThinkPad Yoga, da du let kan skifte mellem flere tilstande imens den bærbar PC er af holdbar kvalitet, så du uden bekymringer kan tage den med dig på din rejse. I stedet for både at købe dig en bærbar og en tablet, så kan du altså nøjes med en alsidig Lenovo ThinkPad Yoga.

Har du en særlig model i tankerne, og vil du gøre din søgning nemmere, så kan du med fordel bruge filterfunktionen her til højre på siden. Derudover er du som altid meget velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice, skulle du have spørgsmål i forhold til særlige modeller af Lenovo ThinkPad Yoga eller generelt spørgsmål til arbejdscomputere.

Lenovo ThinkPad Yoga er din moderne arbejdscomputer til kontoret og på farten

Med Lenovo ThinkPad Yoga får du en alsidig 2-i-1 computer til virksomhedsbrug, der er ideel til arbejdet, da du har muligheden for at skifte mellem flere tilstande som bærbar, tablet, telt og stand. Du kan derfor arbejde ekstra fleksibelt og produktivt. En Lenovo ThinkPad Yoga giver dig større mobilitet i hverdagen, og på arbejdet, ved at have flere tilstande at vælge mellem, og så har den også en høj ydeevne og et flot design. Det er kendetegnende ved en Lenovo ThinkPad Yoga.

En Lenovo ThinkPad Yoga er en business laptop, der virkelig passer til hver en virksomhed. Du kan ændre tilstanden, så den fungerer mest optimalt, alt efter hvad for noget arbejde du foretager dig – om du skal arbejde effektivt og koncentreret i nogle timer og skal bruge en ordentlig skærm med tastatur, eller om du skal samarbejde omkring en enkelt skærm og vise dine kreative visioner til flere. Med Lenovo ThinkPad Yoga får du muligheden for at arbejde, præcis som du gerne vil.

Med tablet tilstand kan du arbejde smart og effektivt med tablet funktionerne, hvor du kan bruge MultiTouch-skærmen sammen med en Lenovo stylus pen. Du kan signere dokumenter, skrive digitale håndskrevne noter, lave grafisk materiale og meget mere ved at bruge tablet tilstanden sammen med en stylus pen. Dette er især smart, hvis dit arbejde skifter mellem kreativt og grafisk arbejde til meget skrivning.

Disse højtydende ultrabook-computere fra Lenovo er skabt til virksomhedsbrug og kraftfuldt arbejde, hvilket også er tydeligt i deres holdbarhed. Denne holdbarhed er testet efter militære specifikationer og kvalitetskrav, så Lenovo ThinkPad Yoga kan holde til at blive brugt regelmæssigt uden at lide last.

Køb din næste Lenovo ThinkPad Yoga hos Føniks Computer

Føniks Computer fører et stort udvalg af Lenovo ThinkPad Yoga her på siden, hvor vi hele tiden holder øje med nye udgivelser, så du altid kan være sikker på, at vi har de nyeste Lenovo ThinkPad Yoga. Du vil derfor kunne være sikker på at finde en afdisse smarte 2-i-1 hybrid computere, der passer til dine arbejdsbehov.

En Lenovo ThinkPad Yoga er en essentiel arbejdscomputer til dig, der har brug for en hybrid computer der kan skifte mellem flere tilstande, som tablet og bærbar, hvor det er vigtigt, at den også er i høj kvalitet med hardware for at kunne køre kraftfulde kontorprogrammer. Du kan let skifte mellem forskellige arbejdsopgaver, hvor den grundet dens gode processor og RAM, hurtigt og effektivt kan køre de programmer, du skal bruge.

Har du spørgsmål til dit køb af Lenovo ThinkPad Yoga? 

Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning til dit køb af en Lenovo ThinkPad Yoga, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores eksperter sidder klar med rådgivning af køb over mail, telefon eller chat. Du er også mere end velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker i Aarhus eller København, for en mere personlig samtale.

Er du som erhvervsdrivende interesseret i vores Lenovo ThinkPad Yoga computere til virksomhedsbrug, så er du velkommen til at kontakte vores erhvervsafdeling på vores mail eller over telefon, hvor vi sidder parate med vejledning og tilbudsgivning. Du kan finde disse informationer her. Med Føniks Computer får du en seriøs samarbejdspartner, du kan have en tæt relation til, hvor du som erhvervskunde vil få tildelt en kontaktperson for hurtigere og mere personlig rådgivning.