Resultater: 224
Resultater: 224


loader

FAQ

Hvilken iPad skal jeg vælge? 

Du bør vælge den iPad der passer bedst til dine behov - om du skal bruge den mest til arbejde, studie, underholdning eller kreativt arbejde. Uanset hvad du gerne vil bruge din Apple iPad til, så kan du være sikker på at finde den i vores store udvalg her på siden. 

Hvad koster en iPad? 

En Apple iPad er ofte i den dyre ende, men hvis du gerne vil spare kan du altid købe en refurbished iPad hos Føniks Computer. Du kan finde nyere iPad generationer helt ned til 2.000 kr.

Hvad er forskellen på en iPad Air og iPad Pro?

Den største forskel mellem den nuværende generation af iPad Air (5. generation) og iPad Pro 12,9” (6. generation) er prisen, hvor en iPad Air er i den lavere ende af prisskalaen. En iPad Air fås ikke kun til en lavere pris, den er også mindre i skærmstørrelsen med dens 10,9” og så vejer den mindre.

Hvor stor er en iPad mini?

En iPad mini (6. generation) er en kompakt iPad med en Liquid Retina-skærm på 8,3” og en vægt på 293 til 297 gram.

Apple iPad – en tablet for sig selv

Apple er af gode grunde en af de mest velkendte og mest købte mærker verden over. Lige fra deres smartphones til bærbare, men især deres tablets er nogle af de mest populære. Dette kan vi, her hos Føniks Computer, godt forstå og derfor har vi også et stort udvalg af Apple iPads i vores tablet, iPad og e-booklæser sortiment.

Er du på udkig efter en ny iPad, så kan du altså finde både de nyeste generation men også ældre generation, i forskellige prisklasser og så har vi også prisvenlige refurbished iPads til dig der gerne vil spare penge. Du kan finde alle vores iPads lige her på siden, dykke ned i de forskellige generationer i hver deres kategorier eller søge efter en bestemt model til højre. 

Vi har alle de mest populære iPad modeller i forskellige prisskalaer:

 • iPad 5., 6., 7., 8., 9., og 10. generation. 
 • iPad Air
 • iPad Pro
 • iPad Mini
 • upcycle it iPads

Vil du gerne vide mere om vores udvalg af Apple iPad eller de muligheder hver generation kan tilbyde dig? Så kan du læse alt om dette og endnu mere forneden, hvor vi dykker ned i den fantastiske verden af iPads fra giganten Apple.

Træd ind i en verden af muligheder med en Apple iPad

Med en Apple iPad har du en kraftfuld tablet, der giver dig utallige muligheder inden for arbejde, kreativitet og underholdning, og som kommer i det enkle og stilrene design som Apple er verdenskendt for. Og selvfølgelig, den velkendte iOS der sørger for at alle dine enheder er tilknyttet hinanden for større effektivitet.

Skal din hverdag være enkel og nem, især hvis du ofte er på farten, så giver en iPad dig muligheden for at være endnu mere produktiv på farten. Med dens kompakte størrelse og tynde design, kan en Apple iPad passe ned i næsten alle størrelser af tasker og så vejer den næsten ingen ting – du vil næsten ikke mærke den på farten! 

En Apple iPad kan give dig endnu større frihed på farten end en helt almindelig bærbar computer. Den vejer mindre end en bærbar og så er størrelsen også markant mindre – en iPad giver dig faktisk endnu større fleksibilitet, da du kan anvende den på præcis den måde der passer dig allerbedst. 

Skriver du meget? Så kan du optimere din iPad med et Apple Magic Keyboard, hvor du kan anvende den ligesom en bærbar computer. Du kan skrive endnu hurtigere og mere effektivt, uden at den vejer for meget eller fylder for meget i tasken, og med en Apple Pencil kan du også tilføje mere personlige noter i dine skrevne tekster.

Hvis du er på udkig efter en tablet der er det perfekte medium til arbejde, underholdning og sociale medier, så er en iPad fra Apple den helt perfekte enhed for lige præcis dette. Den er ikke kun smart til effektiv arbejde på farten, men den kan også bruges til dagligbrug derhjemme eller på kontoret – ikke kun til arbejde, men også til streaming af serier og film, scrolle gennem sociale medier og til kreativt arbejde med billed- og videoredigering. 

Hold kontakten ved lige med dine venner og bekendte på tværs af apps – og oceaner – med en iPad. Den er det perfekte bindeled mellem dig og dine venner, uanset om det er gennem sociale medier, spil eller iMessage. Du kan bruge en Apple iPad på samme måde som en iPhone, hvor du også kan bruge Facetime og andre populære iOS apps. 

Vælg mellem et ocean af iPads

Føniks Computer fører altid et stort udvalg af forskellige modeller og generation af iPads. Du kan derfor finde de nyeste iPad generationer inden for bl.a. iPad Pro, iPad Air og iPad Mini. Vi holder nemlig altid øje med udviklingen inden for nye Apple produkter, da de jo er kendt for at være innovative og nyskabende i takt med den teknologiske udvikling på markedet.

Derfor finder du også hvad der næsten kan betegnes for et ocean af iPads at vælge mellem her hos Føniks Computer. Vi har nemlig til formål altid at gøre det så nemt og enkelt for dig, at vælge den model eller generation af Apple iPad som du foretrækker – uanset størrelse, kapacitet eller pris. 

Er du på udkig efter en helt ny tablet eller iPad, måske er det dit første Apple produkt, så kan det godt virke næsten overvældende med alle dine muligheder. Vi vil gerne gøre det nemmere for dig, når du overvejer købet af din nye Apple iPad. Vi har derfor samlet nogle gode råd og tanker, som du kan overveje, når du kigger vores udvalg af iPads igennem. 

 • Hvilken model passer bedst til dig – Pro, Air eller Mini?

 • Hvilken skærmstørrelse foretrækker du? 

 • Skal den bruges til underholdning, studie, arbejde eller det hele? 

 • Skal der være rigelig med plads på din iPad som f.eks.: 64 GB, 128 GB eller 1TB?

 • Hvordan ligger dit budget i forhold til prisen på en iPad? 

 • Hvor vigtigt er det, at den skal være ny? Må den være refurbished?

Da der er flere modeller at vælge mellem, og herunder generationer, kan det oftest være en god idé at overveje hvilke behov den helt præcis skal dække hos dig. Dit behov er dét, der bestemmer hvilken iPad der vil passe bedst til dig og det er også dit behov der afgør hvilken model, størrelse, plads og budget den udvalgte iPad skal have. 

Der er derfor mange tanker, som du kan foretager dig når du skal vælge en ny Apple iPad. Det kan derfor være en god idé at overveje nøje dine behov og ønsker, hvorefter du kan tage det endelige valg. Uanset hvilken iPad du vælger, om det er den nyeste generation eller en brugt model, så finder du altid den velkendte høje kvalitet og stilrene design. De fleste iPads kan også det helt samme, så medmindre du skal bruge den til noget helt specielt, kan de fleste modeller dække de største behov. 

En iPad til studiet eller arbejdet

Er du interesseret i en iPad til studiet eller arbejdet, hvor det er nødvendigt at have den med dig når du rejser frem og tilbage. Så kan det være, at overvejelsen bør falde på om skærmstørrelsen eller vægten passer til dine rejsebehov. Den skal måske ikke veje særlig meget, men skærmstørrelsen må måske gerne være en del større end f.eks. hos en iPad Mini. 

Hvis du har behov for at kunne arbejde behageligt eller skrive vigtigte noter ned, så vil en god skærmstørrelse og lagerpalds være essentielt for den bedste oplevelse. Især hvis du også har behov for at gemme større filer direkte på din enhed. Her kan en nyere generation af iPad eller iPad Pro være optimale valg for dig. 

En iPad til kreativt arbejde

Har du behov for en Apple iPad der kan dække dine kreative behov, hvor du måske skal udarbejde grafiske værker til arbejdet, så vil en iPad Pro være det bedste valg. Denne enhed er nemlig endnu kraftigere end de andre serier af iPads, og så kan du bruge en Apple Pencil (2. generation) sammen med den, for endnu mere detaljerede værker. 

Denne iPad kommer også med den største skærm, så du kan se alle detaljerne på skærmen i højeste opløsning og med de smukkeste nuancer. 

En iPad til dagligbrug

Er du mere interesseret i en iPad der kan bruges til de daglige små opgaver, som bl.a. at tjekke e-boks, besvare mails og gennemgå sociale medier? Så vil du kunne få dækket alle dine behiv med en iPad Mini eller en iPad Air – begge er kompakte og enkle at bruge, og så fylder de næsten ingenting.

Oceanet er stort og mulighederne er uendelige med iPads fra Apple. Du vil altid kunne finde en model eller generation, der kan dække alle dine behov og som passer perfekt ind til dit budget. Det er bare med at kigge omkring, så skal du nok finde den enhed der er bedst for dig.

Spar penge med en refurbished iPad fra upcycle it

Vil du gerne spare penge uden at gå på kompromis med kvaliteten på din iPad? Så kan du trygt købe en upcycle it iPad – en brugt iPad, der har fået nyt liv og som kommer til en endnu billigere pris end en helt ny model! 

Du får stadig den samme velkendte og høje kvalitet som du kender det fra Apple, men til næsten halvdelen af prisen på en helt ny iPad og så kommer den også med 2 års garanti. Det vil sige, selvom den er brugt, har du stadig samme garanti som du ville have fra et produkt der var helt nyt. 

Det er altså både billigt og sikkert at købe en brugt iPad hos Føniks Computer. 

Når du køber en Apple iPad fra upcycle it, kan du altid vælge mellem tre forskellige grades: A, B og C. Der henholdsvis giver dig få til lidt flere brugstegn, dog med fuldt funktionsdygtighed og 2 års garanti. Så hvis du er interesseret i en en model, der ser mindst brugt ud, er det en Grade A du bør vælge – men en Grade B er dog også god, for dig der ønsker en billigere pris og brugstegn der er til at overkomme. 

Du kan altid læse mere om hvad en upcycle it iPad er, under dens respektive kategori, og du har altid muligheden for at se hvilken grade hver enkel model er i under deres produktbeskrivelse, så du altid ved hvilken stand den er i inden du køber den.

Udfold dit kreative potentiale med en iPad og Apple Pencil 

Er du interesseret i det kreative, hvor du selv kan kreere malerier og tegninger, grafisk materiale af høj kvalitet eller vil du gerne tilføje sjove og kreative tiltag til dine selfies? Så kan du med fordel kigge efter en iPad der er kompatibel med en Apple Pencil. Her kan du nemlig være lige så kreativ som du gerne vil være – hvor det kun er fantasien der sætter grænser!

Hvis du arbejder med det grafiske til hverdag, så kan en iPad Pro være essentiel i dit arbejde, idet du får en avanceret og kraftfuld iPad der byder på smukke og detaljerede pixels når du arbejder. Den har en hurtig ydeevne og høj grafik, der gør dit arbejde endnu nemmere. Hvis du gerne vil være kreativ, men ikke nødvendigvis arbejder med det til daglig eller har budgettet til det, så kan en almindelig iPad selvfølgelig også bruges! 

Du kan med fordel bruge Apple Pencil (1. eller 2. generation) som et tegneværktøj, da den både er intuitiv og præcis når du tegner på din iPad, da den har et eksemplarisk tryk- og hældningsfølsomhed, der tager dit grafiske arbejde til det næste niveau.

Vil du være ligeså dygtig som de store digitale kunstnere på blandt andet Instagram, så kan du udforske dine kreative evner med iOS tegneprogrammet “Procreate” hvor du kan lave grafiske værker i form af tegninger, malerier og animationer. Du får med en Apple iPad, Apple Pencil og Procreate et fantastisk lærred af muligheder som bare venter på at blive udforsket.   

Hvilken iPad kan man bruge Apple Pencil til? 

Du kan bruge en Apple Pencil (2. generation) med: 

 • iPad Mini (6. generation)

 • iPad Air (4. generation og senere)

 • iPad Pro 12,9” (4. generation og senere)

 • iPad Pro 11” (1. generation og senere). 

Og du kan bruge en Apple Pencil (1. generation) med: 

 • iPad Mini (5. generation)

 • iPad (6., 7., 8., 9. og 10. generation)

 • iPad Air (3. generation)

 • iPad Pro 12,9” (1. og 2. generation)

 • iPad Pro 10,5”

 • iPad Pro 9,7”

Du kan også se specifikationer på hver enkelt iPad, for at se hvilke der er kompatible med hvilken Apple Pencil, så du er helt sikker på at du vælger en Apple Pencil og iPad der er komtable med hinanden.

Har du spørgsmål til dit køb af iPad? 

Er du interesseret i en af vores mange iPad modeller, men er i tvivl om det helt rette valg eller hvilke komponenter hver model har, så kan du altid tage kontakt til vores kompetente kundesupport der sidder parat til at vejlede dig med dit køb! Du kan tage kontakt til Føniks Computers kundesupport gennem mail, telefon eller over chatten her på siden. 

Vi ser frem til at hjælpe dig igang med købet af din nye iPad.