Resultater: 8
Resultater: 8






loader

Acer TravelMate er en perfekt bærbar til dagligt brug

Acer har gennem tiderne budt på flere serier af Acer bærbare der har været i høj kvalitet med godt hardware og et stilrent udseende, hvor der altid har været en bærbar for alle uanset smag, behov og budget. Men det er Acer TravelMate bærbar-serien der virkelig formår at egne sig som en perfekt arbejdscomputer og hverdagscomputer da den er bygget til at modstå de daglige aktiviteter. Som du nok ved, så bliver en bærbar med tiden udsat for forskellige miljøpåvirkninger, især hvis du bruger den på farten, og den skal derfor også kunne holdt til lidt af hvert - uanset hvor ofte du bruger den.

Derfor byder Acer TravelMate også på hardware og materialer der holder sig godt, især hvis du ofte din bærbar med dig som pendler. Derudover, så skal en god arbejds bærbar også sende et signal om seriøsitet og klasse. I den forbindelse har Acer formået, med deres TravelMate-serie, at kombinere robuste materialer med et rigtig gennemført og elegant design. Med deres slidstærke og stilsikre ydre har du derfor ikke blot at gøre med en bærbar der kan holde til dagligdagens strabadser, men også en bærbar i professionelt design der oser seriøsitet. 

Da Acer TravelMate er beregnet som en arbejdscomputer du kan tage med dig på farten, så er den selvfølgelig også bygget op med hardware og materiale der ikke kun er robust, men som også er let så den ikke vejer for meget i din taske. Flere af de bærbare er derfor også udstyret med mindre skærme i blandt andet 14’’ og 15.6’’ så de heller ikke fylder for meget. En Acer TravelMate er derfor en perfekt bærbar for dig der ofte rejser, om det så er i sammenhæng med arbejde eller studiet, og Føniks Computer vil derfor opmuntre dig til at se vores udvalg af de smarte rejse bærbare. 

Acer TravelMate notebooks er godt modtaget af både anmeldere og private forbrugere, da de indeholder alt hvad man har brug for i en arbejdscomputer. Acer TravelMate bærbare kan blandt andet fås med den fantastiske Intel Core i7 processor, lynhurtige DDR4 RAM, samt multi touch skærm i høj opløsning. Vi fører flere forskellige modeller af de populære notebooks fra Acer og du har med vores søgefunktion selv mulighed for at vælge din foretrukne hardware. Uanset din ønskede processor type, harddisk type, GPU og styresystem, kan du finde adskillige modeller, der sikkert kan vække din interesse.

En Acer Travelmate bærbar er det rette valg for dig, hvis du gerne vil have en notebook med et minimalistisk, simpelt og klassisk design, der samtidig er en fryd at arbejde på.  Afhængig af modellen, omfatter seriens standard funktioner en Ethernet-adapter, en trådløs Ethernet-adapter, flere USB porte og meget mere. Oplev en sublim kombination af funktion og æstetik lige her, med Acer TravelMate. Hvis du vil se på andre arbejdsbærbare fra Acer, så er serierne Acer Aspire og Acer Swift også rigtig gode valgmuligheder.

Acer byder på en serie af muligheder i deres forskellige Acer TravelMate serier

Acer har produceret flere serier af TravelMate bærbare der hver især er af høj kvalitet, men som hver formår at give dig noget forskelligt. Så der er stor chance for der i hvert fald er én Acer TravelMate bærbar der passer til dine behov for en bærbar til studie eller arbejdet. Hos Føniks Computer tilbyder vi blandt andet flerearbejds bærbare fra Acer TravelMate serien da vi altid gerne vil tilbyde det nyeste og bedste inden for ethvert behov.

TravelMate P2 for dig der vil have mere for pengene 

Den TCO-certificerede Acer TravelMate P2 er en perfekt arbejdscomputer for dig der vil have en solid bærbar der leverer mest for pengene og som samtidig er bæredygtig. Med denne bærbar har du altså en bæredygtig bærbar der indeholder genbrugsplast, men som samtidig er skabt med kvalitets hardware hvor du har den nyeste Intel Core-processor der giver holdbarhed og sikkerhed. 

Med Acer TravelMate P2 har du muligheden for at vælge mellem en skærmstørrelse på 14’’ eller 15.6’’ med refleksfri skærm og en hængsel der åbner 180 grader så du virkelig kan udnytte skærmen til gruppearbejde. Her kan alle være med til at se hvad der er på skærmen uden refleksionen fra dem der kigger med. Acer TravelMate 2 byder også på en ordentligt touchpad så du let kan navigere på skærmen, hvor det næsten lydløse tastatur forbedrer din brugeroplevelse når du skriver noter eller reporter. Alt efter hvilken størrelse skærm du vælger, så byder Acer også på et numerisk tastatur for en mere effektiv arbejdsgang hvis du blandt arbejder meget med numre til hverdag. 

Acer giver dig et større sikkerhedsniveau med deres Acer TravelMate P2 da denne er en Microsoft Secured Core PC hvor du let kan beskytte dine data og arbejde uden bekymring da den har en separat TPM 2.0 fingeraftrykslæser og Windows Hello Secure-login. Den har også et IR-kamera med eget privatliv låge, så du let kan tildække dit webcam når du ikke bruger det for mere sikkerhed i løbet af dagen. 

Da den fungerer som en arbejdscomputer, så har Acer selvfølgelig sørget for hardware der passer til dette. For den bedste videokonference oplevelse har Acer sørget for et web kamera med HDR og TNR der leverer høj billedkvalitet, hvor det dobbelt mikrofonsystem med AI-drevet støjreduktion teknologi leverer høj stemmekvalitet. Med den fysiske dæmp-knap giver det dig også muligheden for at reducere afbrydelser under videokonferencer. Det har aldrig været lettere at være digitalt til stede ved et møde. 

Med dens 2x2 Wi-Fi 6 forbindelse er du altid sikret en god connection til det lokale Wi-Fi, hvor produktionen aldrig lider last da du let og enkelt kan arbejde online. 

Acer TravelMate P2 er som sagt en TCO-certificeret bærbar, hvilket betyder at den er lavet af 100% genanvendt emballagemateriale. Hvor dens touchpad blandt andet er lavet af OceanGlass som er plast der ellers ville være endt ude i havet. Det er altså en yderst fordelagtig bærbar at have, hvis man gerne vil have an arbejdscomputer der har af god kvalitet og som også er miljøvenlig. Den er perfekt til dig som er privat forbruger eller virksomhed der gør op i miljøet og genbrugsmaterialer. Hvis du gerne vil se på flere miljøvenlige elektroniske produkter, så kan du med fordel dykke ned i vores refurbished sektion.

Acer TravelMate P6 for en førsteklasses oplevelse når du arbejder

Med Acer TravelMate P6 giver Acer dig en arbejdscomputer der er slank og let, med en vægt helt ned til 1,0 kg, der er let at tage med på farten når arbejdet kalder. Selvom den er slank og let, så er den også bygget til at være holdbar og til at levere førsteklasses resultater med dens kraftfulde Intel Core i7 eller Intel Core i5 processor. Acer leverer en stærk bærbar der kan bruges til kraftfuldt arbejde, hvor sikkerheden er helt i top, men hvor der ikke er gået på kompromis med den brugercentrerede design - den er både holdbar og stilren. 

Du får et førsteklasses bærbar design med den slanke og ultra lette Acer TravelMate P6 der er lavet af aluminium-magnesium-legering, der med dens 16,8 mm tynde frame og 1,0 kg vægt, giver dig en arbejdscomputer der let kan pakkes væk i tasken uden at fylde for meget. Acer har også sørget for en skærm der kun er 14’’ for at mindske størrelsen, men samtidig bevare muligheden for effektivt at kunne arbejde med en skærmstørrelse hvor du stadig kan se detaljerne når du skriver. Acer TravelMate P6 giver dig levende og nøjagtige farver med dens FHD+ IPS-skærm og 100% sRGB-dækning, og en følelse af mere skærm med dens 16:10 format, så du kan være endnu mere produktivt i dit arbejde. En bedre skærm, giver en bedre oplevelse, som giver mere produktivitet og effektivitet. 

Acer beskytter din computer skærm mod nysgerrige øjne med Acer PrivacyPanel, der skjuler betragtningsvinkler på over 90 grader, når du har aktiveret panelet. Dette er perfekt til dig som ofte arbejder i det offentlige, om det er på en café eller i toget, da du let kan tage kontrol over hvem der ser med. Du har selvfølgelig også muligheden for at slå panelet fra, hvis du har brug for at samarbejde med andre så de kan se hele skærmen uanset hvordan de sidder ved siden af dig. Med Acer TravelMate P6 får du også ekstra professionel sikkerhed med deres Trusted Platform Module 2.0 og vPro fjernstyringsteknologi, så du altid er sikker på at din data på den bærbare er beskyttet. Den indbyggede Acer User Sensing-teknologi giver dig større beskyttelse idet den registrerer hvem der er i nærheden, og låser din skærm når du forlader den. Når du så kommer tilbage til din bærbar, kan du let og hurtigt logge på igen ved hjælp af IR-webkameraet og Windows Hello eller den smarte fingeraftrykslæser. 

Da Acer TravelMate P6 er beregnet til arbejde og erhvervslivet, så har Acer selvfølgelig også optimeret den til konferenceopkald så du har den bedste kvalitet når du taler med kollegaer, chefer eller samarbejdspartnere. Med dens opadvendte dobbelt højtalere og dobbelt mikrofonsystem kan den let opfange stemmer fra op til to meters afstand, hvor vi altså kan være flere sammen til et konferenceopkald. Arbejdscomputeren har en intelligent støjreduktionsteknologi indbygget, så den kan minimere baggrundsstøj og forbedre klarheden af din stemme når du er i konference opkaldet. Acer byder også på høj billedkvalitet med det indbyggede MIPI-webkamera, et kamera der selvfølgelig let kan lukkes med et dæksel for mere privatliv når den ikke er i brug. 

Acer TravelMate P6 er perfekt for dig der vil have førsteklasses hardware når du bruger din arbejdscomputer til dit daglige arbejder. 

Acer TravelMate Spin P6 for dig der vil have fleksibilitet og kvalitet i din arbejdscomputer

Acer TravelMate Spin P6 er, som den forrige ikke-hybrid P6 udgave, en arbejds bærbar der giver dig en yderst førsteklasses oplevelses men med endnu mere fleksibilitet. Acer byder på en 2-i-1 bærbar, hvor mulighederne for fleksibilitet næsten er uendelige. Det er dig der bestemmer om den skal bruges som en bærbar, tablet eller en hybrid blanding af begge. Uanset hvilken du vælger, så har du en kraftig arbejdscomputer der giver dig uanede muligheder for produktivitet. 

Denne bærbar har samme egenskaber som Acer TravelMate P6 i forhold til skærmstørrelse, vægt og dens slanke og professionelle udseende. Men den giver dig større muligheder for at arbejde mere direkte med dine projekter, ved at du kan bruge dens touchskærms muligheder med Acer Active Stylus. Du kan altså let og hurtigte skrive noter og understrege vigtige punkter i en tekst, lige så let som du kan gøre med almindelig blyant og papir - du har bare fordelen ved let at kunne ‘fortryde’ dine stylus strejf uden at skulle bruge et viskelæder

Hvis du synes en Acer TravelMate P6 er en perfekt arbejdscomputer for dig men du savner noget mere fleksibilitet, så kan en Acer TravelMate Spin P6 være det helt rigtige valg. De fleste af specifikationerne er helt ens ved begge, hvor Spin P6 simpelthen byder på en hybrid arbejdsmulighed med et fantastisk batteri der, med dens op til 18 timers brug, kan byde på en endnu mere effektiv arbejdsgang. 

Acer TravelMate Vero for en grønnere hverdag

Denne arbejdscomputer er perfekt for dig der leder efter en grøn pc der ikke går på kompromis med ydeevne eller dens funktioner. Acer TravelMate Vero er fremstillet af genbrugsmateriale hvor kabinet og skærmramme er opgjort af 30% PCR-plastik og hvor taster er opgjort af 50% PCR-plastik. 

Hvis du som virksomhed gerne vil vise at du er en bæredygtig arbejdsplads med bæredygtige arbejdscomputere, så giver Acer dig muligheden for at have en tilpasset start logo gennem Acer Commercial BIOS. Du kan derigennem vise, foruden med den bærbare, at i tænker på miljøet. 

Selvom det er en bæredygtig arbejds bærbar der er fremstillet af genbrugsmaterialer, så har Acer selvfølgelig ikke gået på kompromis med hardwaren der er brugt. Du får stadig en bærbar der har gennemslagskraft med en 11. generations Intel Core i7 processor, 16 GB hurtig DDR4-hukommelse og meget mere! Det er altså en arbejdscomputer der stadig kan noget. 

Som med andre Acer TravelMate serier, så er sikkerheden også i top med Acer TravelMate Vero. Du kan tilgå din arbejdscomputer med biometriske godkendelses funktioner fra Windows, så du hurtigt og let kan starte dit arbejde på din bærbar pc. Acer har selvfølgelig også alt hardwaren klar til konferenceopkald, så du som med andre Acer TravelMate serier, også kan kommunikere produktivt med dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Se vores udvalg af Vero modeller hvis du eller dit arbejde har miljøet højt på agendaen og vil være grønne på alle niveauer. Med hver model af Acer TravelMate Vero har du nemlig muligheden for at have fuld kontrol over din bærbars energieffektivitet med smart appen VeroSense fra Acer. Med denne kan du skifte til Eco+ Mode og andre batteribesparende funktioner, så din arbejdscomputer kan arbejde funktionelt og i længere tid. 

Vi opfordrer altid vores kunder til at undersøge de individuelle specifikationer til hvert produkt du er interesseret i, for at være sikker på at den bærbare har alle de specifikationer du ønsker dig. Men uanset hvilken Acer TravelMate arbejdscomputer du er interesseret, så er de alle af god kvalitet med hardware der giver dig en fuldendt oplevelse. 

Køb din næste Acer arbejdscomputer hos Føniks Computer 

Føniks Computer har et stort udvalg af Acer TravelMate arbejdsbærbare med forskellige specifikationier og i forskellige prisklasser, så du kan altid være sikker på at der er en bærbar computer der passer til dine behov og ønsker. Hvis du gerne vil se på andre arbejdscomputere fra Acer, så kan vi med fordel foreslå, at du ser på Acer Aspire eller Acer Swift. Kunne du derimod godt tænke dig en stærkere bærbar, der kan bruges til gaming, så er Acer Predator Triton, Acer Predator Helios og Acer Nitro nogle rigtig gode valg.

Tag et kig igennem vores udvalg af Acer TravelMate bærbare og hvis du finder en du kan lide, som du har spørgsmål til, så er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundesupport på mail, telefon eller chatten her på siden.