aoc curved 144hz banner


Teknologi med buede skærme er kommet helt vildt langt, og mange af de bedste monitors på markedet disse dage er efterhånden med kurvatur. Der er mange producenter, som har indtaget markedet med deres buede skærme, men en af de allerbedste er uden tvivl AOC. Hertil hører sig også, at AOC godt ved, hvad der gør en gaming skærm til en gaming skærm, og derfor er deres produkter på 144Hz eller mere. Så hvis du leder efter en AOC curved 144Hz monitor, så er du kommet til det helt rette sted. Når du køber en AOC curved 144Hz monitor, så træder du ind i en realistisk gaming verden, hvor du nærmest bliver opslugt af din skærm. Kurvaturen gør meget mere, end de fleste lige regner med, og derfor foreslår vi i den grad at du ser nærmere på vores udvalg af AOC curved 144Hz monitors.

Resultater: 24
Resultater: 24


loader

Køb en AOC curved 144Hz monitor hos Føniks Computer

AOC curved 144Hz er nogen af de absolut mest populære typer af skærme på markedet i dag, og det er der mange gode grunde til. Deres unikke design og brugervenlighed har gjort dem meget efterspurgte, og de er blevet brugt i alle slags applikationer, fra underholdning til professionelle miljøer. AOC curved 144Hz har en række fordele, som gør disse computer skærme ideelle til computere, der skal bruges til gaming, streaming, arbejde, skolearbejde og meget mere. Dette gør, at de på mange måde er meget alsidige i deres brug, og du behøver derfor ikke være bange for, at du låser dig fast til at bruge din AOC curved 144Hz til én bestemt ting.

AOC curved 144Hz skærme er designet med et kurvet format, der giver dem en helt masse fordele i modsætning til flade skærme. Det første og mest oplagte er, at de bare er meget mere behagelige at kigge på. Dette er fordi, at skærme med kurvatur er i stand til at give en mere naturlig synsvinkel, hvilket er meget mere behageligt for øjnene. Det betyder også, at skærmen kan vises i et meget større format, hvilket gør det muligt at se mere indhold samtidig. Det kurvede format giver også en bredere synsvinkel, der gør det muligt at se mere af skærmen og dermed give en bedre brugeroplevelse. Dette er fordi, en AOC curved 144Hz monitor aktiverer dit perifere syn, og det er på denne måde, at du får det ekstra overblik, så du kan se helt ud i kanterne af skærmen, hvilket giver dig ekstremt god indlevelse i spil og film, når du har en buet PC skærm.

En AOC curved 144Hz skærm har specifikationer ud over det sædvanlige

AOC curved 144Hz skærme har også en meget høj opløsning, der giver en bedre billedkvalitet. Opløsningen er typisk omkring 2560 x 1440, og du kan godt regne med, at den aldrig nogensinde er under fuld HD, hvilket giver en meget skarp og detaljeret visning af indholdet på skærmen. Computerspil i den højeste grafik kommer derfor til at bukke under og vise dig alt de har at byde på, så snart du slutter en AOC curved 144Hz monitor til din computer eller konsol, og du får tilmed fantastisk billedkvalitet, når du sidder og hygger dig med alle dine favoritserier og film. Kurvaturen betyder også, at brugere kan få en meget jævnere visning af bevægelse, hvilket gør det særligt godt til gaming. For her er det ofte vigtigt, når noget bevæger sig, og der kan ofte være under et sekund imellem liv og død, i hvilket tilfælde du selvfølgelig ikke kan vente på noget, og derfor bliver nødt til at have den bedst mulige skærm.

En anden stor fordel ved AOC curved 144Hz skærme er, at de har en meget lav responstid – ofte fra 5 millisekunder og nedefter. Det betyder, at disse skærme kan reagere meget hurtigt på input, hvilket gør det muligt at opnå en meget mere nøjagtig spilleoplevelse. Det er virkelig fedt, hvis du spiller konkurrenceprægede spil som Counter Strike eller League of Legends, hvor det ofte skal gå virkelig hurtigt, og dit udstyr derfor skal reagerer med en vis fart. Samtidig gør dette det også muligt at se videoer og andet indhold med mindre eller ingen sløring, hvilket for mange er virkelig fedt. AOC har altså virkelig styr på, hvad det er, de laver.

Der er også en god sandsynlighed for, at du kan finde en AOC curved 144Hz monitor med enten NVIDIA G-SYNC eller AMD FreeSync. Dette giver dig en oplagt mulighed for, at få en skærm der giver dig et helt utroligt stabilt skærmbillede. Det eneste du bliver nødt til at være klar over, er, at du skal have et kompatibelt grafikkort. Til G-SYNC skal du bruge et NVIDIA grafikkort, og til FreeSync er det nødvendigt med et AMD grafikkort. Samtidig kræver en vildt grafikkort også en stærk processor, hvis det skal kunne køre ordentligt, og på samme vis er en god nok strømforsygning også nødvendig, hvis hele molevitten skal køre ordentligt.

Sørg for at du har det rigtige udstyr

En AOC curved 144Hz monitor er, som du nok har bemærket, virkelig lækker. Alligevel skal den gerne have noget andet udstyr omkring sig, hvis du virkelig skal have udbytte ud af den, og derfor er det heldigt for dig, at vi har en helt masse gamer udstyr. Hvis du skal have et bæst af en gamer computer, som du gerne vil slutte din AOC curved 144Hz til, så har vi det hos Føniks Computer. Der er også en god mængde af gamer mus, hvor især Logitech gamer mus og Corsair mus er virkelig gode. Ingen gamer kan klare sig uden et lækkert gamer tastatur, og igen her foreslår vi, at du ser på udvalget fra Logitech og Corsair.

Det er altid fedt med et godt godt visuelt miljø, når du sidder og gamer i mange lange timer, og her er en AOC curved 144Hz monitor selvfølgelig et oplagt valg. Men det er ikke kun det visuelle, der gør sig gældende, når du sidder og gamer. Det er ofte næsten lige så meget lyden. Med et par gamer højtalere kan du nyde hver en detalje i lyden i hele dit hjem, og de giver samtidig god mulighed for, at du kan lytte til fed musik, selvom du ikke sidder direkte foran din computer. Til når du virkelig gerne vil lukke dig selv inde sammen med dit spil, så er et gamer headset dog lige sagen. Så kan du uforstyrret sidde foran din ALOC curved 144Hz monitor og game på dine præmisser.

Alt i alt er AOC curved 144Hz et godt valg til enhver, der søger efter en skærm, der er både behagelig og kraftfuld. Deres kurvede format giver brugeren en meget behagelig synsvinkel, og deres høje opløsning og lave responstid gør dem til en god mulighed for gaming, streaming, arbejde, skolearbejde, og meget mere. Det bliver, kort sagt, ikke meget bedre. Har ud nogen spørgsmål til vores produkter, eller er der anden form for hjælp, som du gerne vil have? I så fald skal du endelig ikke tøve med at tage fat i vores kundeservice. Vi vil utroligt gerne hjælpe dig med at finde lige det, du leder efter, om det så er en AOC curved 144Hz skærm eller noget helt andet.