Det multinationale teknologifirma AOC er en sand forbrugerfavorit, og hos Føniks Computer tilbyder vi et bredt udvalg fra den kendte producent. Vi forhandler AOC kvalitetsprodukter som computerskærme, headsets, mus og alt hvad producenten ellers tilbyder. Står du og mangler en computerskærm, der virkelig vil noget? Så er dette den rette side for dig. AOC blev stiftet i 1967, og lige siden har deres mission været den samme: et fokus på skærme og skærmteknologi, så du får en god oplevelse, ligegyldigt hvad du har lyst til at bruge skærmen til. Mærket er derfor mest af alt kendt for deres stilsikre skærme i ekstrem høj kvalitet. Om du er til en AOC 24 eller 27 tommer skærm, så har vi hos Føniks Computer et kæmpe udvalg – og vi har også AOC skærme til dig, der gerne vil have dem endnu større! Vi holder os løbende opdateret angående AOC's nye modeller, og vi sørger for at have dem i hus så hurtigt som muligt. Tøv endelig ikke! Se udvalget af AOC skærme nedenfor. Når du har fundet din nye skærm og købt den, så sender vi den fragtfrit til dig.

Resultater:
Resultater: 161


loader

AOC – skærme til alle behov

Siden 1967 har taiwanske AOC målrettet lavet skærme til forbrugerne, samt udviklet skærmteknologi til den helt store medalje. Det betyder, at AOC har ekstremt gode skærme, der passer til hvem som helst. Om du sidder og laver professionelt redigeringsarbejde, er en hardcore gamer, sidder og arbejder på kontoret hele dagen eller bruger computeren til let hjemmearbejde om aftenen – det er fuldstændigt ligegyldigt, AOC har den skærm, du går og mangler.

Det betyder også, at specifikationerne på skærmene fra AOC svinger helt vildt og i alle gode retninger. Ellers ville det trods alt være umuligt for firmaet at producere skærme til alle salgs folk. AOC har skærme helt fra de standard små 24 tommer, til de lidt større 27 tommer, og hvis du har lyst til at gå helt grassat, så har de også kæmpestore skærme, der får de to førnævnte størrelser til at ligne miniaturemodeller.

Hertil hører sig selvfølgelig også, at skærmene fra AOC har passende opløsning. For alt efter størrelsen på din skærm, så skal opløsningen passe ret godt, baseret på hvor krystalklart et billede, du gerne vil have. Man kan trods alt ikke forvente, at opløsningen til en 24 tommer skærm er passende, hvis man egentlig har at gøre med en skærm på over 30 tommer. Stort set altid passer skærmstørrelse og opløsning sammen, men nogle gange, for at optimere andre parametre ved skærmen, kan opløsningen være en smule anderledes. Derfor skal man være obs på dette, og hvad man vil med sin skærm, inden man køber den.

Hvis du er gamer, kan du også glæde dig over den gode refresh rate og responstid, som alle af AOC’s skærme har. Ved AOC får du skærme, der er mindst 60Hz, og som kan gå hele vejen op til 240Hz. Det betyder uovertruffen billedkvalitet med så høj en refresh rate på skærmene, hvilket du kan glæde dig over, både når du gamer, ser film eller arbejder med billedredigering. Du skal bare være sikker på, at dit grafikkort kan følge med, hvis du køber en skærm med en høj refresh rate.

Husk her også at et stærkt grafikkort uden en kraftig proccessor, samt en god strømforsyning, ikke er meget værd. Alt efter om AOC skærmen har G-SYNC eller FreeSync, så skal du også sørge for at have et grafikkort fra henholdsvis NVIDIA eller AMD. Responstiden på gaming skærmene fra AOC er ligeledes fortrinlig, hvilket giver en fordel til dig, der sidder og spiller computerspil, hvor det går lynhurtigt, og et splitsekund kan være forskellen imellem at vinde eller tabe.

Kort sagt, så har AOC den skærm, som du går og mangler. Det er vi ved Føniks Computer udmærket klar over, hvilket er årsagen til, at vi altid sørger for at have et stort udvalg fra den populære producent. Det skal være muligt for dig at få fat i den skærm, du går og fantaserer om. Så kig vores udvalg af skærme fra AOC igennem, og find det du har brug for.

LCD og LED skærme fra AOC

LCD og LED skærme er i den grad hoppet ind på markedet af computerskærme, hvor de har landet med en sådan kraft, at det virker helt umuligt at fjerne dem igen. Det er fordi disse teknologier er med til at give nogle helt sublime skærme, der med uovertruffen billedkvalitet tager din oplevelse ved computeren til et helt nyt niveau.

Hvis du gerne vil have en tynd og lækker skærm, der også er utroligt energibesparende, så er en LCD skærm fra AOC lige noget for dig. Du ender her med et produkt, der er stilrent og elegant, samtidig med at du kan have det godt med dig selv – for når du nu skal bruge en skærm, så kan du lige så godt bruge en, der sparer så meget som muligt på energien. Man skulle tro, at en AOC LCD skærm ville lide i kvalitet, i forhold til de goder der ellers er ved den. Det er heldigvis ikke tilfældet. Tværtimod, så er en LCD skærm fra AOC et kvalitetsprodukt, der giver dig et klart og tydeligt skærmbillede. Samtidig kan du få AOC 144Hz, eller bedre, LCD skærme, så du uden problemer kan game med de bedste.

I samme boldgade som LCD skærmene, har AOC også et stort udvalg af LED skærme. AOC LED skærme er ligeledes højkvalitetsprodukter, der giver dig en skærm med et virkelig lavt energiforbrug. Med teknologi kan man aldrig blive helt grøn, men det handler trods alt om at spraymale så meget grønt ud over sit gråt, som man nu en gang kan. Én måde at gøre det på, er med AOC’s LED skærme. LED skærme har også det fotorealistiske billede, man efterhånden er kommet til at forvente fra moderne skærme af en hvilken som helst art. AOC er trods alt med på de nyeste tendenser, så derfor kan du roligt forvente, at selv før LED skærme trådte ind på markedet, så havde AOC allerede fingrene i teknologien, så de med så få vejbump som muligt har været i stand til at byde dig på de bedste LED skærme på markedet til prisen.

Hvis du virkelig er fan af ideen om grøn teknologi, så har vi hos Føniks Computer nogle virkelig gode tilbud til dig! Refurbished elektronik er populært, og overraskende godt, som aldrig før, og for at slå et slag for en grønnere fremtid, så gør vi vores bedste for altid at have lageret fyldt med refurbished IT og elektronik i topklasse.

AOC gaming skærme

Når man er så oppe på beatet som AOC er, så kan det på ingen måde overraske, at de har lagt mærke til udviklingen og populariteten af gaming. Producenten har altid lavet skærme, og eftersom en god computerskærm er essentiel for gameren, så havde det været direkte fjollet, hvis AOC ikke begyndte at udvikle deres egne skærme specifikt til formålet. Firmaet har derfor, ikke overraskende, lanceret en lang række gamer skærme.

Skal der snakkes gaming monitors fra AOC, så snakker man AOC 144Hz eller højere skærme – hele vejen op til 240Hz om nødvendigt! Refresh raten og responstiden skal være toptunede, for at en seriøs gamer kan bruge skærmen til noget, og AOC er derfor gået all-in. Du får derfor svært ved at finde andre producenter, der gør dette bedre end AOC, hvis prisen stadig skal være noget som en normal dødelig kan være med til. AOC gaming skærme virker generelt også med både NVIDIA G-SYNC og AMD FreeSync, hvis din gamer computer har et passende NVIDIA grafikkort eller AMD grafikkort. Dette reducerer endnu mere sandsynligheden for, at din skærm har trælst lag eller anden turbulens, der fuldstændigt kan ødelægge ens øjeblik i et computerspil.

Der er desuden også tre linjer af meget specifikke gaming skærme fra AOC – AOC Gaming, AOC AGON og AGON PRO. De tre serier er udviklet til dig, alt efter hvilken slags gamer du er, så du kan være helt sikker på, at du har en skærm, der passer til din favoritgenre. Især nævneværdigt her er, at de har en speciel League of Legends skærm, som både er optimeret til dig, der bruger meget tid på Summoner’s Rift, og samtidig har et Hextech League of Legends design, der vil få hver en fan af spillet til at få julelys i øjnene.

Hvis du har brug for en skærm, så står AOC klar med den til dig. Deres sortiment er så alsidigt og godt, at vi hos Føniks Computer ikke kan andet end at elske AOC og deres skærme. Derfor synes vi, at du burde se dig godt om her på siden. Det kan være du forelsker dig i en skærm fra AOC. Hvis det sker, skal du ikke være sky. Bare lig den i indkøbskurven og tag den med hjem. Vi har fri fragt, så dig og din nye skærm nemt kan blive ført sammen.