Resultater: 84
Resultater: 84


loader

RTX og DLSS 3.5 banner.

Ofte stillede spørgesmål om RTX 4060 Ti

Teknologiske fremskridt kommer altid med en række af spørgsmål, og det gør sig i den grad også gældende for grafikkort. Nyere serier har altid en masse spændende at byde på, og derfor ved vi godt, at der også er en hel del, som de fleste gerne vil vide om NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti.

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål om disse nye grafikkort her, så du uden problemer kan få svar på det, du hungrer efter at vide. Er du stadig i tvivl om noget, så kan du altid tage fat i vores kundeservice – de vil hellere end herne hjælpe dig i den rigtige retning og svare på dine spørgsmål.

Hvor kan man købe RTX 4060 Ti?

Du kan købe RTX 4060 Ti lige her hos Føniks Computer, og ellers kan du med fordel se dig om ved de fleste udbydere af IT og elektronik.

Hvad koster RTX 4060 Ti?

Du kommer af med omkring 2.700 kroner, hvis du vil have fingrene i et af disse grafikkort.

Er RTX 4060 Ti godt?

Ja, RTX 4060 Ti er en rigtig god GPU! Med 40-series avancerede teknologi og gode specs får du med denne GPU en høj ydeevne.

RTX-teknologier kommer til flere af dine yndlingsspil.

Der er helt sikkert mange nye spil, du glæder dig til at spille, og som du ville ønske fuldt ud kunne udnytte teknologierne på RTX 4060 Ti. Heldigvis behøver dette ikke at være et ønske. NVIDIA sørger nemlig for, at ønsker bliver til virkelighed.

40-serien af grafikkort udvider hele tiden sortimentet af spil, hvor du fuldt ud kan gøre brug af deres fede Raytracing og AI teknologier. Der er altså mange fede spil, som du snart kan nyde fuldt ud med dit RTX 4060 Ti.

NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti – top tier gaming til overkommelige priser

Der er kun stærke grafikkort at finde i NVIDIA's 40-serie. Med RTX 4090 og 4080 får du uovertruffen ydeevne, og ellers er RTX 4070 og 4070 Ti også nogle utroligt gode valg med masser af saft og kraft for prisen.

Har du ikke brug for den kraftigste karl på markedet, men vil stadig gerne have en god mængde ydeevne til en yderst fordelagtig pris? Så er der en stor sandsynlighed for, at RTX 4060 Ti er lige det, du er ude efter.

Disse mid-range grafikkort er stærke nok til at køre langt de fleste spil i utroligt høj og flot grafik, hvilket gør dem til et ekstremt godt køb for prisen, især hvis du er på et budget. Du kan derfor med RTX 4060 Ti se frem til:

  • Specifikationer der går ud over prisen
  • NVIDIA Ada Lovelace-arkitektur
  • NVIDIA DLSS3
  • 3. generations Raytracing kerner

Der er altså rigtig meget at se frem til med NVIDIA RTX 4060 Ti, både i henhold til specifikationer kontra pris, og også i henhold til moderne teknologi, der yderligere booster ydeevnen markant.

Vilde specifikationer

Det gode ved RTX 4060 Ti er selvfølgelig, at du får et godt grafikkort i forhold til prisen. Dette er fordi disse GPU'er har rigtig fine specs, samtidig med at prisen er blevet presset nedaf. Du kan derfor se frem til 4352 CUDA-kerner og en Clock Rate på 2.54 GHz – mere end rigeligt til at køre dine yndlingsspil i rigtig høj grafik.

Derudover får du RTX 4060 Ti med enten 8 eller 16 GDDR6 RAM – dog med forbehold for, at kortene med 16 GB ikke er ude før i Juli måned 2023. Derudover er RTX 4060 Ti også en del mere energieffektiv end sine forgængere, så din PSU behøver ikke at være helt så meget på overarbejde med dette grafikkort.

Ada Lovelace-arkitektur

Det kan lyde helt sindsygt, men mange af 40-serie GPU'erne har faktisk færre CUDA-kerner end de tilsvarende 30-serie GPU'er. Alligevel har RTX 4060 Ti selvfølgelig højere ydeevne, og dette er i høj grad på grund af den forbedrede arkitektur i 40-serien.

Ada Lovelace-arkitekturen får bare alting til at køre bedre og mere optimeret, og du kan derfor få bedre performance, selvom der er færre CUDA-kerner at gøre med.

DLSS 3 – AI når det er bedst

DLSS, eller Deep Learning Super Sampling, er en super fed teknologi fra NVIDIA, der udnytter AI til at accelerere ydeevnen fra dit grafikkort. Det findes på alle kortene i 40-serien, og det giver et betydeligt boost til dit RTX 4060 Ti kort.

Den korte forklaring er, at via Tensor-kerner på dit grafikkort, så analyserer det konstant, hvad der sker i computerspillet, og så genererer det endnu flere billeder i høj kvalitet på din skærm. Det sørger dermed for, at du får fantastisk billedkvalitet, uden at du behøver gå på kompromis med lavere FPS eller andre kendte problemer.

Raytracing på et helt nyt niveau

Raytracing handler om at udregne, hvordan lys bliver kastet og rikochettere i real-time 3D. Det er en utroligt avanceret process i computerspil, og derfor udvikler NVIDIA konstant på deres Raytracing-teknologi, så de kan byde dig det bedst mulige resultat.

For dit spil ser bare anderledes ud, når lyset realistisk skinder igennem et vindue, eller reflekterer et billede af din karakter i en vandpyt.

Med 3. generations Raytracing-kerner på RTX 4060 Ti, får du den bedst mulige Raytracing, når du sidder og spiller computerspil, og det tager i den grad oplevelsen til et helt nyt niveau – selv i et ældre spil som Minecraft, hvor grafikken ikke ligefrem er kendt for at være fantastisk, kan du se en stor forskel!

Banner omhandlende RTX 40-serien og Counter Strike 2.

Billige grafikkort der er perfekte til gaming

Nogle gamere kan bare på ingen måde gå på kompromis med ydeevne. De vil gerne spille de nyeste og tungeste titler i den højest mulige grafik der er tilgængelige, ligegyldigt hvor lidt forskel man så kan se.

Der er dog andre, som ikke spiller spil, der kræver særlig meget af deres hardware. Måske er Minecraft, League of Legends, Counter Strike eller lignende mere din stil, og selvom du selvfølgelig ikke vil have det billigste og dårligste hardware på markedet til at køre disse typer spil med, så er det heller ikke nødvendigt med det dyreste.

Her er RTX 4060 Ti et perfekt valg. Du får høj ydeevne uden at det sprænger dit budget, og det kan uden problemer køre disse typer af computerspil. Inden du køber det, skal du bare være sikker på, at du har et kompatibelt bundkort, at din processor er god nok til at samarbejde med RTX 4060 Ti og at din strømforsyning kan køre begge dele.

Husk endelig også en lækker gaming skærm, så alting virkelig kan tage sig flot ud. Der er meget at vinde, når du køber et billigt RTX 4060 Ti grafikkort. Alt du behøver at gøre, er blot at ligge det i kurven, og så går det resterende let som en lej.