League of Legends – Vælg den rigtige Gaming PC

Sidst opdateret: 02-05-2024 11:05:18
Oprettet: 30-04-2024

League of Legends PC guide banner

Hvad er League of Legends?

League of Legends er et enormt populært online multiplayer spil, hvor to hold af 5 spillere kæmper imod hinanden for at nedlægge modpartens base. Det kræver kunnen og snilde, og er meget taktisk anlagt.

Vælg en LoL PC

League of Legends, ofte forkortet LoL, er en e-sportstitel, og det handler om at vinde. Derfor er det en god ide, at have en lynhurtig LoL PC, så dit udstyr ikke holder dig tilbage. Heldigvis er LoL ikke et særlig krævende spil.

Køb en Lvl. 1 LOL PC her! Køb en Lvl. 2 LOL PC her.  Køb en Lvl. 3 LOL PC her.

Vi foreslår at se på de ovenstående League of Legends PC’er, og vi har udvalgt dem baseret på deres passende ydeevne og gode priser. Alt efter budget og ambitionsniveau, så er de altså oplagte valg af LoL PC’er.

Det er dog ikke de eneste gode league of legends computere, vi har at byde på. I vores ENTRY, MID og HIGH sektioner finder du et hav af gode modeller, du kan vælge imellem, alt efter dit behov.

Se vores entry-level PC'er her. Se vores mid-range PC'er her. Se vores high-end PC'er her.

Her vil vi især foreslå at se på mid-range modellerne. Det er din mulighed for at finde en LoL PC, der til en virkelig god pris har den nødvendige performance. Det er dog en god ide at se på stærkere gamer computere, hvis maskinen også skal køre mere krævende spil end LoL.

Skræddersy din egen PC til League of Legends

Vil du gerne have en helt speciel League of Legends PC? Vi har en smart konfigurator, hvor du selv kan vælge delene i din nye computer. Det giver dig muligheden for at skræddersy din helt egen LoL PC!

Kom godt i gang med din League of Legends PC

Det gode ved en League of Legends computer er, at man kan finde en rigtig billig model, der stadig kører helt fortrinligt. Det er altså rigtig nemt at komme i gang med at game, da budgettet ikke behøver holde dig tilbage.

Har du ambitioner om at nå helt til tops, og sidder du ligefrem og kigger efter, hvorvidt du kan slutte dig til League of Legends pro ligaen? Så er det en god ide, at investere i en rigtig god LoL computer.

Det går nemlig hurtigt for sig i League of Legends, og selvom man har en god skærm, så skal computeren også kunne følge med. Det er derfor altid værd at overveje ambitionsniveauet, samt at afstemme forventningerne, inden man investerer i en LoL PC.

Så snart din nye LoL PC kommer ind af døren, så er det dog bare at komme i gang. Spillet koster ikke noget at downloade og spille – du skal bare have en computer, du kan spille det på.

LoL billede LoL billede 2LoL billede 3

Herefter er der hundreder af forskellige karakterer, du kan prøve at spille, og du finder helt sikkert nogle af dem, du virkelig godt kan lide at spille. Samtidig er der også fem forskellige roller i spillet, som du kommer til at lære at kende, imens du spiller de forskellige karakterer.

Hvis du får lyst, så kan du også dykke ned i LoL universet. Der er historier bag alle karaktererne, et TV-show ved navn Arcane og en masse sjove fanlavede videoer på YouTube.

Der er altså rigeligt at lave med League of Legends, og de fleste weekender kan du endda følge med i den professionelle liga, da det er en kæmpe e-sport hele verden over.

*Der skal tages forbehold for ændringer i systemkrav til spillet, hvorfor du altid bør dobbelttjekke, om den valgte PC lever op til de nuværende systemkrav, der måtte være for tidspunktet af købet.