Skolestart nærmer sig – Find den rigtige skole computer til dig

Sidst opdateret: 11-09-2023 10:21:09
Oprettet: 07-06-2023

Skole computer banner - bliv klar til skolestart.

Sådan vælger du den rigtige skole computer

Skolestart og studiestart er lige om hjørnet, og der er er mange nye oplevelser og forskelligt at lære, som ligger i vente. Det er altid et spændende tidspunkt på året, for der er bare så meget at se frem til. Det betyder dog også, at der er meget, man skal gøre sig klar til. Skal der laves noget i hånden er papirark, blyanter, hviskelæder og penalhus altid fornuftige at have med sig, og en ny taske at have det hele i er også kærkommen for mange. For det meste foregår en hel del af undervisningen dog også digitalt, og her kan det være nødvendigt med en god skole computer, så man kan følge med. Samtidig giver en skole computer også mulighed for, at man kan have alt studiearbejdet samlet på ét sted, så man nemt kan tilgå det i løbet af undervisningen, når man sidder derhjemme eller endda når man er på farten. Det handler bare om at finde en bærbar, der passer perfekt til netop dig. Der er dog lige et par ting, man med fordel kan overveje, inden man anskaffer sig en skole computer. Vi vil især foreslå at få set nærmere på:

  • Størrelse – skærmstørrelsen kan betyde meget
  • Vægt – en let bærbar er en nem bærbar
  • Pris – der er ingen grund til at betale for meget
  • Gaming – skal bærbaren kunne game, skal den være lavet til det

Der er selvfølgelig også andre faktorer, det kan være værd at se på, og når alt er sagt og gjort, så er det jo op til den enkelte, hvad man specifikt har brug for. Derfor vil vi gerne præsentere jer for nogle oplagte valg af forskellig art, hvor vi jo selvfølgelig håber, at det kan inspirere og lede i retning af den nye bærbar til studierne.

De oplagte valg

Nogle bærbare er bare oplagte valg som skole computere. Ofte er en billig maskine, der kan klare Officepakken og andre skriveprogrammer, helt oplagt, for det er bare rigtig meget notetagning og opgaveskrivning, som skole computeren skal bruges til. Dog kan det godt være, at man vil betale lidt mere for, at laptoppen ikke vejer så meget, eller for at den har en større skærm. Det behøver ikke bryde budgettet, men man kan i den grad overveje, om det er værd at betale lidt ekstra for en smule luksus. Helt overordnet vil vi, til rigtig mange studerende, foreslå Chromebooks, når man kigger sig om efter en skole computer. De er billige, og så længe der er adgang til Wifi eller en kablet forbindelse til internettet, så fungerer de rigtig godt til langt det meste, man skal lave på studiet.

Knap der linker til vores Chromebooks.

Hvis man leder efter en lidt mere standard PC end en Chromebook, så er der selvfølgelig også rigtig mange andre gode muligheder. Lenovo er især kendt for at lave rigtig gode computere – både til studierne, gaming og erhverv – og det er derfor altid værd at se på Lenovo bærbare. Hvis prisen skal holdes lidt nede, samtidig med at du stadig får en god skole computer, så er det især værd at se på Lenovo IdeaPad-serien. Her er der mange forskellige modeller at vælge imellem, og du kan derfor få en budgetvenlig version til de gængse skriverier, samt mere avancerede modeller hvis det er nødvendigt at køre krævende programmer og apps. IdeaPads er altså et rigtig godt bud på en skole computer.

Knap der linker til vores IdeaPads.

Få fat i en lækker MacBook

Hvis man er fan af Apple, og gerne vil have en moderne skole computer, der har et intuitivt og lækkert styresystem, så er det selvfølgelig oplagt at se på en MacBook. Her er det helt sikkert, at man får den stil og elegance fra sin PC, som man forventer, når den skal vises frem til alle de andre på skolebænken. Der er, også her, mange forskellige modeller at vælge imellem. Det kan være, at det skal være en super let MacBook Air, som er lige til at tage med sig hvor som helst? Eller handler det om kraftig ydeevne, hvor en MacBook Pro med lethed kan køre alt det, du har behov for? Der er mange muligheder hos Apple, hvis man leder efter en skole computer, og vi kan helt klart foreslå at se på vores store sortiment af MacBooks.

Knap der linker til vores MacBooks.

Når gaming og skole hænger sammen

Selvfølgelig er en skole computer, først og fremmest, tiltænkt studiebrug. Men selvom den skal hjælpe i akademia, så betyder det jo ikke, at den ikke også kan bruges til sjov og spas – så længe man kan holde de to adskilt på de rigtige tidspunkter. Hvis man gerne vil game på sin skole computer, så er det helt klart nødvendigt med en gaming laptop. De er super stærke og kan sagtens klare hvad som helst, som studierne kræver af ens maskineri, men samtidig giver det muligheden for, at man kan game i sin fritid. Om det så er derhjemme eller på farten, at man gerne vil game, er trods alt helt op til en selv – med en gaming laptop kan man jo game, lige hvor man vil, så længe man har en god mus med sig, og der er forbindelse til internettet. Der er selvfølgelig mange gode gamer bærbare derude, som også kan bruge stil studierne. Hos Føniks vil vi dog foreslå at se på Lenovo gaming laptops. Legion-serien er utroligt god, og ellers er det altid værd at se på de budgetvenlige, men kraftfulde, Lenovo LOQ laptops. Så kan der være tid til både at lære og lege med sin skole computer.

Knap der linker til vores Lenovo gaming laptops.

Der er rigtig mange bærbare at vælge imellem

Der er rigtig mange bærbare hos os, der egner sig til at være en god skole computer. Det vigtigste er dog, at man overvejer, hvad bærbaren skal bruges til, så man kan få fat i den helt rigtige model. Hvis det virkelig skal være billigt, og hvis man vil gøre noget godt for miljøet, så er det altid værd at se på vores udvalg af refurbished bærbare. Her er der ofte rigtig gode tilbud på gode bærbare PC'er, og de kan helt sikkert bruges til studierne. Vi håber at denne blog om ikke andet har givet inspiration til, hvad den kommende skole computer kunne være, eller at den ligefrem har ledt dig til lige den model, der skal med på skolebænken. Så længe at flest mulige folk ender med den helt perfekte skole computer, så er vi glade hos Føniks hele sommeren lang.

 

 

Skrevet af Rasmus