Back To School 2018 - tid til at finde den rigtige studiebærbar!

Sidst opdateret: 08-04-2024 12:03:36
Oprettet: 30-07-2018

studieklar titel


Her i 2018 har vi i Danmark nok haft en af de bedste somre i mands minde. Solen har stort set skinnet uafbrudt, og det kan ikke nægtes at have haft en fantastisk effekt på sommerferien. Desværre kan det ikke blive ved, og før vi får set os om er ferien ovre og skolen startet igen. Derfor er det selvfølgelig super vigtigt at du allerede nu sørger for at forberede dig og begynder at gøre dig tanker om at blive et hundrede procent studieklar ved feriens udgang.
For at være hundrede procent studieklar, kræver det naturligvis en studiebærbar.

I vor moderne tidsalder kan det næsten ikke lade sig gøre at studere uden en funktionel bærbar computer som studieredskab, og det er med denne blog at vi her hos Føniks Computer ønsker at hjælpe dig med at gøre dig tanker omkring lige præcis hvilken type bærbar du skal bruge til dit studie.


studiebærbar på budget

Bærbare studiecomputere til dig på et budget

For mange vil en studiecomputer ikke have de store krav til ydelse eller ekstra funktioner. Der søges efter en billig, men funktionel studiebærbar der blot skal kunne håndtere normale hverdagsopgaver. Hos Føniks Computer ønsker vi naturligvis altid at vejlede vores kunder hen til præcis det produkt der passer bedst til deres behov, og vi fører et bredt udvalg af billige studiecomputere til dig der shopper med et budget. I første omgang kan vi varmt anbefale Lenovos IdeaPad serie af bærbare computere. Alle de populære Ideapad modeller kommer i en ganske fornuftig prisklasse, og i langt de fleste finder du endda SSD harddiske der sørger for at du ikke skal vente på en lang opstartstid når timen er startet.

Vi kan også varmt anbefale at tage et kig på de populære Acer Swift modeller. Også her er der gode kræfter til få penge at hente. Det er klart at ingen af disse modeller af studiebærbare computere er klar til at arbejde med tung grafik eller køre nogen tunge spil mens du keder dig i timen, men de er uden tvivl et pålideligt stykke værktøj for den studerende der blot savner en studiecomputer til at tage noter og klare små hverdagsopgaver.


den normale studiebærbar

Den normale studiebærbar

Det er naturligvis ikke alle der kan se sig tilfredse med en studiecomputer der blot er i stand til at klare skolelivets små opgaver. Der er mange der, når de handler en studiecomputer, også leder efter en studiebærbar der kan bruges uden for skolen og til andet end blot studielivet.
Der er naturligvis også forskel på de forskellige studier, og nogen fag kræver simpelthen en bærbar computer der kan trække lidt mere end din normale budgetmodel.

Det kan dog være svært at definere den normale studiebærbar, da det afhænger enormt meget af den studerendes egne præferencer og deres respektive studie.
For nogen vil det eksempelvis kunne være de lækre Dell Vostro modeller, som kan betragtes som en direkte opgradering af budgetcomputeren. De gør egentlig det samme blot meget bedre. Bedre batterilevetid, bedre skærme, bedre hardware.

Et prima eksempel på en lækker og funktionel studiebærbar finder man også i Dell Latitude serien, hvor du finder funktioner såsom touch og flipbook design, til dig der skal bruge en mere fleksibel studiecomputer.

Der er også dem der søger den absolut bedste oplevelse fra deres bærbare studiecomputer, hvor der både ønskes stærk hardware, høj stabilitet og masser af ekstra funktioner. Til dette behov kan vi varmt anbefale at kigge på den enormt lækre Dell XPS serie. Disse bærbare er til dig der ikke har noget imod at smide lidt ekstra efter en studiecomputer og til gengæld modtage et ekstremt lækkert stykke værktøj. XPS serien har mange forskellige egenskaber i de respektive modeller, men fælles for dem alle er det smukke Infinity Edge design, de flotte IPS skærme og hardware i topkvalitet.


studiecomputeren til skole og gaming

Studiecomputeren til skole og gaming

Blandt dem der leder efter en bærbar studiecomputer der kan bruges til andet end blot normale skoleopgaver, har vi selvfølgelig også alle dem der leder efter en studiecomputer der også kan bruges til gaming. Det giver sig selv at en solid gamer bærbar helt naturligt også indeholder alle nødvendige funktioner for at fungere som en studiecomputer. Så når vi leder efter en stærk studie og gamerbærbar vil vi ligge særlig vægt på hardwarens ydeevne og hvor høje krav man har til dette.

Til dig der ikke nødvendigvis leder efter den stærkeste gamer bærbar, men arbejder ud fra et budget og er tilfreds med en studiecomputer der også kan køre de populære spil titler, kan vi varmt anbefale at kigge på Lenovo Legion serien af bærbare computere. Her finder du et bredt udvalg af gamer bærbare, der alle fint kan benyttes som studiecomputer. Modellerne svinger naturligvis i pris og ydeevne, men selv computerne i den billige ende er mere end klar til at klare samtlige opgaver der kan forventes af en normal studiecomputer, samtidig med at kunne køre stort set alle populære spil titler. For dig der arbejder med et lidt højere budget og er på udkig efter en studiebærbar der også kan tjene som din hverdags gamer computer, kan vi varmt anbefale at tage et kig på vores linje af MSI gamer bærbar computere.

MSI gamer bærbare er altid bygget med øje for kvalitet. Ikke nok med at du kan få en gamerbærbar med nok hardware kræfter til at køre samtlige nye titler på markedet, så får du også en studiecomputer proppet med lækker teknologi og flot design. MSI bærbare computere er perfekt til dig der både leder efter en studiecomputer og en kraftfuld gamerbærbar.


Bærbar

Studiecomputeren til dig der arbejde med grafik

Blandt studiecomputere findes der naturligvis også lækre modeller til alle jer der læser eksempelvis grafisk design eller andre studier hvor der skal arbejdes med tung grafik. For mange der skal til at lave grafisk arbejde vil det faktisk give utrolig god mening at lede efter en studiecomputer blandt de førnævnte gamerbærbare. Enhver gamer bærbar kommer nemlig med et dedikeret grafikkort, hvilket er super vigtigt når du arbejder i grafiske programmer.

Hvis du leder efter en studiebærbar til at arbejde med grafik, men ikke ønsker det gamede look som man får i gamer bærbare kan vi varmt anbefale at kigge på Acer Aspire serien.

Det der er vigtigt at kigge efter, er SSD harddisk og IPS panel i skærmen. SSD harddisken vil uden tvivl lette din arbejdstid og et IPS panel er næsten uundværligt for jer der arbejder med grafik, da du får en skærm med et langt klarerer billede og absolut fantastiske synsvinkler. Langt de fleste af Acer Aspire modellerne kommer både med dedikeret grafik, SSD og IPS skærm, hvilket gør dem nærmest ideelle som studiecomputere til grafisk arbejde.
Du kan også med fordel taget et kig på alle vores populære bærbare computer modeller der kommer med dedikeret grafik, SSD og IPS panel.

Finansiering af studiecomputer

Efter at have vejledt studerende til køb af den rigtige studiecomputer i mange år, har vi stor forståelse for hvad det indebærer at være studerende. Derfor er vi selvfølgelig også opmærksomme på at der er mange andre udgifter end lige computeren. Der skal betales for et sted at bo, bruges møbler til kollegieværelset, der skal købes bøger og mange andre ting. Der skal sågar også gerne være til en kop kaffe eller måske en kold øl i fredagsbaren :) De mange udgifter løber hurtigt op, så nogle gange kan det være en fordel at dele betalingen op i bidder. Det har vi, i samarbejde med vores partner, Sparxpres, arbejdet hårdt på at gøre så billigt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder nemlig rentefri finansiering når du køber din nye computer hos os! 

Du vælger selv hvor mange måneder du ønsker at betale computeren tilbage over, og dermed hvor mange penge om måneden det vil koste dig. Du kan beregne udgiften med vores smarte beregner, enten på produktsiden eller ved check-ud.

Læs mere om finansiering her

Til slut:

Hos Føniks Computer ville vi også ønske sommerferien kunne vare for evigt, men virkeligheden er jo at sommeren slutter og skolen skal passes. Vi håber at du med denne blog er blevet bedre klædt på til studiestart og har fundet lige præcis den studiebærbare computer som du står og mangler.

Skulle du være i tvivl om hvilken model der er den perfekte for dig, sidder vores medarbejdere selvfølgelig klar til at hjælpe dig - du kan fange os på både telefon, chat eller mail.

God sommer og god skolestart!