240HZ GAMER SKÆRME


Ny lynhurtig 240hz gaming skærm? Du finder den her hos Føniks Computer. Vi har et stort udvalg af 240hz skærme fra producenter som Samsung, ASUS, Acer, AOC, BenQ Zowie, MSI og Gigabyte m.fl. Vi har naturligvis både modeller med buet skærm og almindelig flade skærme - og du kan vælge mellem masser af størrelser, f.eks. populære modeller som 24,5 tommer, 27 tommer og 32 tommer. Tag et kig på vores udvalg af 240hz gamer skærme herunder og find den model, der passer til dine behov. 

Resultater: 92
Resultater: 92


loader

En lynhurtig 240hz skærm giver en fantastisk spiloplevelse

Computer skærme designet til gaming har de seneste år styret imod én retning – højere refresh rate. Refresh raten, givet i Hz, angiver hvor mange billeder per sekund en computerskærm kan levere. Derfor har refresh raten af en computerskærm til gaming stor betydning for gaming oplevelsen. Førhen havde de fleste skærme kun 30Hz-60Hz, men i dag har langt de fleste gamere taget skridtet videre til en 144hz eller en 240hz gamer skærm.

Har du først prøvet en 240hz gaming skærm har du næppe lyst til at gå tilbage til en lavere refresh rate. Det giver simpelthen bare en mere flydende og mere lækker fornemmelse i spillene. Derudover muliggør den høje refresh rate en hurtigere reaktionstid i de kompetitive multiplayer spil samt mindsker fænomenet motion blur, som ellers kan udvaske billedet, når du gamer. Med en 240hz gamer skærm er det også muligt at bruge 3-D teknologi, hvori en høj refresh rate kræves for et ordentligt resultat.

Med en 240hz gaming skærm får du:

  • Flydende og lækker spiloplevelse
  • Reduceret motion blur
  • Bedre reaktionstid i multiplayer spil

Skærme til gaming fra markedets førende producenter

Hos Føniks computer finder du et udvalg blandt nogle af de førende producenter af gamer skærme. Dette sikrer, at din 240hz gamer skærm er fremstillet med gaming i fokus og lever op til de høje krav for en skærm til gaming.

Vi forhandler bl.a. gamer skærme fra følgende producenter:

  • Acer
  • AOC
  • ASUS
  • BenQ
  • Samsung

Acer har produceret computer udstyr i mange årtier og har stor erfaring prisvenlige produkter af høj kvalitet. De seneste år har Acer virkelig gjort et indtog i gamer markedet og har produceret nogle af anmeldernes mest roste gamer skærme.

AOC er nogle af de absolutte specialister indenfor computer skærme til gaming. Produkterne stråler af kvalitetsdesign og de mange features i deres gamer skærme, er lavet med den bedste spiloplevelse for øje. Her kan du trygt vælge din 240hz gamer skærm.

BenQ har været i branchen mange år, hvor de har produceret skærme til professionelt og privat brug. Med stor succes har de bevæget sig ind på gaming markedet, hvor de ofte også er at finde blandt anmeldernes top valg. Ligesom konkurrenterne ved de at en 240hz gamer skærm er fremtiden og har derfor valgt at satse på skærme med denne specifikation.

ASUS og Samsung er begge giganter indenfor tech-industrien. Begge har satset på gaming udstyr og begge er kommet rigtig godt ud af det. Af denne grund er de også ofte at finde blandt de foretrukne skærme til gaming. Overvejer du disse er de også begge solide bud på det rigtige mærke til din 240hz gaming skærm.

Bredt udvalg af skærmstørrelser

En af de vigtigste specifikationer på en skærm er skærmstørrelsen. Hvor mange stadig sidder med en 24” skærm får flere og flere øjnene op for fordelen ved en større skærm – der er MEGET mere plads på skærmbilledet. I forhold til en 24”, så har en 27” skærm mere end 25% ekstra skærmbillede og en 34” har til sammenligning hele 70% mere skærmbillede! Med andre ord, skærmstørrelse er noget, der kan føles. Hvilken størrelse, der er den rigtige til din 240hz gamer skærm, er fuldstændig op til dit behov og om din computer er kraftig nok til at udnytte den højere opløsning, som man har mulighed for, med en større skærm.

Foruden størrelsen på skærmen finder du hos os også et udvalg af kurvede gamer skærme. Det kurvede design giver dig en bredere synsvinkel og sørger for en optimal vinkel til alle dele af skærmen. Til sammen giver disse en større følelse af ”immersiveness” (på dansk fordybelse) i gaming oplevelsen.

Vælg din 240hz gamer skærm med TN- eller IPS-paneler

Der er hovedsageligt to typer af skærmpaneler, som du vil støde på, når du leder efter en skærm til gaming. TN (Twisted Nemativ) og IPS (In-Plane Switching) paneler. De to typer har hver deres fordele og hvilken én du vælger til din 240hz gaming skærm afhænger af din præference.

TN har i mange året været den dominerende på markedet. Denne type af panel har en hurtig responstid, som er med til at give en mere flydende oplevelse. Responstiden måles som den tid, det tager for skærmen at skifte fra en farve til en anden. Ved en lav responstid undgår man irriterende fænomener som ”ghosting”, hvor skygger fra tidligere billeder kan observeres. TN-paneler er derudover relativt billige at producere, så der vil ofte være nogle penge at spare på din 240hz gamer skærm, hvis du går med disse.

IPS-paneler er uovertrufne i deres præcision af farve gengivelse. Igennem de senere år har de taget markedet af gaming skærme med storm og blevet manges foretrukne panel type. Udover den høje farve præcision giver de også en stor synsvinkel, idet at farverne på skærmen ikke forvrænges når man kigger ind på skærmen fra en vinkel.

Om du skal vælge den ene eller den anden paneltype, bør du overveje følgende:

  • TN – Ofte billigere samt hurtig responstid
  • IPS – Meget præcise farver og stor synsvinkel

G-SYNC eller FreeSync?

To teknologier som har revolutioneret gaming skærme, og som du bør overveje, når du kigger efter en 240hz gamer skærm, er G-Sync og FreeSync. Nvidia’s G-Sync og AMD’s FreeSync tilbyder begge adaptiv synkronisering imellem skærmen og grafikkortet. Begge har til formål at give et mere flydende billede når man gamer, ved bl.a. at undgå screen tear (et fænomen hvor skærmbilledet spaltes i to). Da teknologierne kræver et samarbejde mellem grafikkort og skærm, vil dit valg af disse skærmteknologier ofte afhænge af, hvilket grafikkort du har. Køber du en 240hz gamer skærm og er du interesseret i disse teknologier, er det altså vigtigt at undersøge, om dit grafikkort er kompatibel med disse.

Features og funktioner i en 240Hz gamer skærm

Moderne gaming skærme har ofte et væld af funktioner og features, som skal sørge for, at du let og hurtigt kan indstille din 240hz gamer skærm til dit behov. Ofte vil udvalget af skærme have en solid og stabil base, hæve/sænke funktion samt pivot/tilt funktioner, som gør det muligt at vende gaming skærmen på alle tænkelige måder. Foruden de fysiske features, så har gaming skærme en masse indstillinger, som gør det muligt at justere kontrast, lysstyrke, intensitet af blålys og farvetemperatur lige præcist efter behov til din 240hz gamer skærm.