Resultater: 68
Resultater: 68


loader

Køb det rigtige gamer udstyr hos Føniks Computer

Hvis du gerne vil i gang med at game, eller hvis du allerede er en garvet veteran, så skal du bruge det bedst mulige gamer udstyr. For hvis udstyret ikke er i orden, så fungerer gameren heller ikke optimalt. Dig og dit gaming setup er én enhed, som bliver nødt til at fungere effektivt og godt sammen. Derfor bør du også have øjnene på det mest gængse udstyr, som du bare ikke kan klare dig uden, når der skal noget seriøs gaming fra hånden:

Der er mange gode gamer mus på markedet, og vi foreslår især at du køber en Logitech gamer mus, en Razer mus eller en Corsair mus. Det samme gælder for tastaturer og headsets – der er et hav at vælge imellem, og hele havet befinder sig her på siden hos Føniks Computer. Er du til e-sport, så kan vi især foreslå serien af Logitech G pro produkter. Her kan du både få et Logitech G pro keyboard, et Logitech G pro headset og en Logitech G pro X superlight – alle toptunede til e-sport på højt niveau!

Derudover skal du jo have det vigtigste af det hele til dit gaming setup. En stærk gamer computer er selvfølgelig nødvendig, og noget at sidde ved og på kommer du ikke udenom. Gaming skærmen skal dog ikke undervurderes, da en god skærm ofte er forskellen imellem sejr og nederlag. Der er mange, som vi kan foreslå, men én ting er helt sikkert, og det er, at du kommer langt med en ASUS TUF gaming skærm.

Skal du bruge en helt vildt god gaming skærm, og har du ikke lyst til at gå ned i kvalitet? Så foreslår vi ved Føniks Computer, at du køber en ASUS TUF gaming skærm. Det er nogle af de fedeste gamer skærme på markedet, og det er der mange grunde til. ASUS TUF gaming skærme har for det første en ekstremt høj ydeevne – du kan roligt regne med, at de har alle de specifikationer, der er nødvendige for en god monitor til gaming, og så lige lidt til. Om det er ergonomiske indstillinger for at beskytte dine øjne, eller om det er gamingspecifikke funktioner, der gør dit liv som gamer bedre, så kan du roligt regne med, at disse holdbare og effektive skærme har teknologien indbygget i sig.

Så tag et kig omkring her på siden, hvis du gerne vil se nærmere på vores udvalg ASUS TUF gaming skærme. Det kan i den grad betale sig.

ASUS TUF gaming skærm – når du skal have den bedst mulige monitor

Der er mange gode grunde til, at du bør overveje at kigge på en ASUS TUF gaming skærm, hvis du går og leder efter en ny gaming monitor til din PC. ASUS TUF gaming skærme er, som resten af ASUS TUF serien, lavet specifikt til gamere, og de er holdbare og pålidelige, samtidig med, at de gør deres job til perfektion.

Asus TUF gaming skærme er skabt til at give dig en fantastisk gamingoplevelse. De er designet til at give dig et skarpt skærmbillede, så du får en flot og fordeligagtigt oplevelse, når du sidder og gamer ved en af disse monitors. De er desuden udstyret med den nyeste teknologi, så du ikke behøver gå på kompromis med noget som helst, når du sidder foran an ASUS TUF gaming skærm.

Asus TUF gaming skærme er også robuste, så du kan sagtens tage dem med, hvis du skal til LAN eller hvis du flytter. De er designet til at modstå stød og vibrationer, så i den grad kan nyde en lang levetid på skærmen. Der er også flere modeller, der er rigtig slanke i deres formfaktor, så de nemt kan passe ind på skrivebordet, hvor selve skærmen virkelig kommer i fokus

Kort sagt, så foreslår vi i den grad, at du giver en ASUS TUF gaming skærm et skud. Det er nogle af de bedste gaming skærme på markedet, og ASUS er helt generelt også bare kendt for at lave produkter af vildt god kvalitet. Så hvad venter du på? Dyk ned i vores udvalg af ASUS TUF gaming skærme og se, om der ikke er noget for dig! Og hvis du stadig tvivler lidt, så kan du jo se på de specs, der følger med en ASUS TUF gaming skærm.

Fede specs på ASUS TUF gaming skærme

Der er mange fede specs at se på og overveje, når du køber en ASUS TUF gaming skærm. De er selvfølgelig optimerede til gaming, så du kan forvente en opdateringshastighed på 144Hz eller mere, en responstid på 5 millisekunder eller mindre og som minimum full HD opløsning. Kort sagt, så har en ASUS TUF gaming skærm alt det, du skal bruge, samt en masse fede ekstra funktioner.

  • G-SYNC og FreeSync
  • Ergonomien er i top
  • Masser af forskellige størrelser

Synkroniseringsteknologi

Du kommer langt med gode specifikationer, men hvis du spiller tunge eller konkurrenceprægede computerspil, så er det nogle gange nødvendigt med avanceret teknologi, så skærmbilledet kan holdes knivskarpt. Her er synkroniseringsteknologi, så din skærm og dit grafikkort arbejder sammen i perfekt harmoni, oplagt at kigge efter, da det er med til at sikre din billedkvalitet. Her skal du se efter AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC, alt efter hvilket grafikkort du sidder inde med. Eventuelt, hvis der er en bestemt ASUS TUF gaming skærm, du har forelsket dig i, så kan du også altid købe et AMD grafikkort eller et NVIDIA grafikkort, som tillader dig at bruge den synkroniseringsteknologi, som skærmen er kompatibel med.

Pas på dine øjne

Gaming er ikke helt det samme, hvis det ikke er rart for øjnene. Derfor er langt de fleste ASUS TUF gaming skærme bygget med ergonomi i tankerne, hvilket ikke bare betyder, at du kan kører skærmen op og ned og tilte den, men at der også er teknologi deri, som hjælper med at skåne dine øjne mes tmuligt. Det kan være et in-game enhancer-værktøj, der hjælper dig med at justere dine indstillinger, for at give dig en bedre gaming oplevelse, og det kan også være via Eye Care-teknologi, der reducerer blåt lys og dermed skåner dine øjne. Der er altså ingen grund til at frygte lange gaming sessioner, for med en ASUS TUF gaming skærm er du klar til kamp i mange lange timer!

Find en skærm i den rigtige størrelse til dig

De fleste bruger en skærm på 24 til 27 tommer, når de sidder og gamer. Det er det perfekte spektrum i henhold til størrelse, hvis du gerne vil have fuldt overblik, når du gamer, men uden at du helt mister overblikket på grund af at skærmen er for stor. Det er derfor især ideelt at vælge disse størrelser, hvis du går meget op i e-sport. Derudover kan du selvfølgelig også få ASUS TUF gaming skærme, der er større endnu, helt op til 30 tommer er intet problem. Samtidig er der også god mulighed for at finde en, vores der er kurvatur på skærmen, og alt efter om du vil have full HD, quad HD eller 4k, så ligger disse opløsninger også alle i vores sortiment. Du kan derfor finde lige det, du gerne vil have!

Er du i tvivl om noget?

Med deres høje ydeevne, lækre design og budgetvenlige priser er ASUS TUF gaming skærme et oplagt valg for hver en gamer, der gerne vil have de bedst mulige oplevelser, når der skal games for fuld hammer. Har du nogen spørgsmål til vores sortiment af ASUS TUF gaming skærme, eller vil du gerne spørge ind til andre gaming skærme eller andet gamer udstyr vi har? Så er du altid velkommen tl at kontakte vores kundeservice enten på tekst eller via et telefonopkald. Vi vil hellere end gerne svare på dine spørgsmål, og guide dig til det rigtige valg af skærm og udstyr. Det er trods alt derfor, at vi er her – så du kan finde det, du går og ønsker dig.