philips evnia banner

Hvis du sidder og mangler en gaming skærm af højeste kvalitet, så er Philips Evnia helt sikkert lige det, du hele tiden har været ude og lede efter. Philips Evnia er en linje af revolutionerende gaming skærme fra Philips, og de har ekstremt meget at byde på, hvis du skal bruge en kraftfuld monitor. Ydeevnen er blevet skudt helt i top, og du kan derfor godt gøre dig klar til en skærm med ekstremt høj opløsning, en opdateringshastighed der siger sparto og en virkelig lav responstid. Derudover har Philips Evnia en lang række avancerede funktioner og avanceret teknologi, der i sandhed gør det til nogle af de bedste gamer skærme på markedet. Er du klar til at finde din nye monitor? Så se dig endelig om her på siden.

Resultater: 14
Resultater: 14


loader

Philips Evnia - En revolution indenfor skærme

Alle ved udmærket godt, at hvis du virkelig skal have gode oplevelser, når du sidder foran computeren, så er en god skærm alfa og omega. Det er trods alt der alting foregår – om det er så er et hæsblæsende computerspil eller de nyeste serier og film. Din monitor er vigtig, og derfor foreslår vi at se på Philips Evnia, hvis du gerne vil have den ultimative oplevelse ud af din skærm.

Philips Evnia er den seneste tilføjelse til Philips' sortiment af topmoderne teknologi. Disse computerskærme er designet til at give dig en overlegen billedkvalitet og farvegengivelse, så du virkelig kan nyde, hvad der sker på din monitor. Med en række imponerende funktioner og teknologier tilbyder Philips Evnia en revolutionerende måde at arbejde og game på. Det er i sandhed nogle unikke skærme, og derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig at lære mere om, hvad du kan forvente, når du dikker ind i den specielle teknologiske vern, der er Philips Evnia.

Hvad er Philips Evnia for noget?

Philips Evnia er en serie af højtydende skærme fra Philips, der er designet til at give dig en fantastisk visuel oplevelse, når du sidder ved din computer. Disse computerskærme har en række imponerende teknologier og funktioner, du kan glæde dig til, og det er især:

  • Quantum Dot-teknologi, der giver skærmen en bredere farveskala og mere realistisk farvegengivelse.
  • Adaptive Sync, som sikrer en jævn og flot spiloplevelse uden lag og andre problemer.
  • LowBlue-tilstand, der reducerer blå lysstråling, som kan være skadelig for øjnene.
  • Flicker-free-teknologi, der eliminerer flimren og pulseren på skærmen, hvilket er meget mere behageligt for øjnene.

Når du køber Philips Evnia, så ender ud altså med en gaming skærm, som du kan sidde foran i timevis af gangen, uden at det bliver et problem for dine øjne. Dette i kombination med den fantastiske billedkvalitet og de stærke specifikationer, gør Philips Evnia til et oplagt valg for gamere verden over!

Her er nogle af de vigtigste fordele, du kan se frem til

Når du investerer i en højteknologisk skærm som en Philips Evnia nu en gang er, så kommer den selvfølgelig med et hav fordele, som du i den grad kan se frem til. Du får trods alt, hvad du betaler for her, og derfor kan du glæde dig til:

  • Overlegen farvegengivelse: Takket være Quantum Dot-teknologi kan Philips Evnia vise en langt bredere farveskala end traditionelle skærme. Dette giver en mere realistisk og livagtig visuel oplevelse, især når det kommer til billeder, videoer og computerspil.
  • Adaptive Sync: Med Adaptive Sync-teknologi kan Philips Evnia eliminere lag og screen tearing, der kan opstå under gaming. Dette giver en mere gnidningsfri og responsiv oplevelse, som du i den grad kommer til at nyde, når du sidder og gamer.
  • Øjenkomfort: Ud over LowBlue-tilstand, så byder Philips Evnia også på Flicker-Free-teknologi, der reducerer mængden af flimmer på skærmen. Dette hjælper med at reducere belastningen på dine øjne, især når du bruger skærmen i længere tid, som man jo ofte kan komme til, når man sidder og gamer.

Det er dog ikke kun smart teknologi, der er med til at gøre Philips Evnia til sådan nogle gode skærme. Specifikationerne er selvfølgelig helt i top, og du kan derfor godt regne med, at de har alt det, du skal bruge – og mere til! Det er især værd at ligge mærke til, hvor godt de ligger med deres opdateringshastighed, responstid og opløsning.

Opdateringshastighed

Hvis du skal bruge Philips Evnia til gaming, så er opdateringshastigheden selvfølgelig utroligt vigtig. Det er trods alt den der afgør, hvor mange gange i sekundet at skærmbilledet kan opdateres, og hvis det ikke sker ofte nok, når det går hurtigt for sig i computerspillene, så kan det hurtigt få grimme og fatale resultater. Den gyldne standard for, hvad du mindst skal bruge i opdateringshastighed ligger på 144Hz, men hvis du godt kan lide skydespil bør du helt klat sørge for at få en monitor, der har mindst 200Hz. Her på siden finder du skærme fra Philips Evnia, der ligger fra 144Hz og helt op til 280Hz! Der er altså virkelig noget at vælge imellem, alt efter hvad du har behov for.

Responstid

Responstiden afgør, hvor hurtigt din skærm skifter farve på de pixels, der er på skærmen. Til kontorarbejde og lignende ligger du ikke synderligt mærke til det, men sidder du og gamer, og responstiden er for høj, så begynder det at blive rigtig træls med billedkvaliteten, og antageligt går det ikke hurtigt nok for. Derfor foreslår vi altid hos Føniks, at du finder en skærm der har højest 5 millisekunders responstid, men den må rigtig gerne have mindre end det. Vores udvalg af Philips Evnia skærme går fra 2,5 millisekunder helt ned til 0,1 – du kan altså virkelig få en monitor, hvor der er fart over feltet!

Opløsning

Du finder ikke en ordentlig gamer skærm, hvor opløsningen ikke er mindst full HD, og det gælder selvfølgelig også for Philips Evnia. Du kan dog også få disse fede gamer monitors i både quad HD og wide quad HD, så opløsningen er helt perfekt til selv de nyeste og tungeste spiltitler. Dertil kan du få modeller i de standard 24-27 tommer, men også større modeller på 34 tommer, hvis du elsker at sidde foran en virkelig stor skærm.

Andre funktioner ved Philips Evnia 

Udover de funktioner, vi allerede har nævnt, er der også masser af andre imponerende funktioner ved Philips Evnia. Det er for eksempel:

  • HDR (High Dynamic Range) -teknologi, der giver en mere realistisk lysstyrke og kontrast i billeder.
  • UltraWide Color-teknologi, der forbedrer farvegengivelsen og giver mere livagtige farver.
  • MultiView-teknologi, der giver dig mulighed for at opdele skærmen i flere forskellige visninger, så du kan arbejde på flere opgaver samtidigt.

Med så mange imponerende funktioner er Philips Evnia den perfekte skærm til både arbejds- og underholdningsbrug. Vi foreslår derfor altid at se efter, om vi har nye modeller på lager, da vi hos Føniks Computer altid gør vores ypperste for at have de nyeste modeller af populært gamer udstyr. Så se dig endelig omkring her på siden, hvis du gerne vil have en gamer skærm, der i sandhed er revolutionerende!