Resultater: 21
Resultater: 21


loader

ASUS ROG – en rejse til gameplay

Tilbage i 2016 lærte ASUS noget vigtigt om gamer bærbare: selvom det kan være en udfordring at få al hardwaren til at fylde så lidt som muligt, så er det en nødvendighed, hvis forbrugeren skal have en god oplevelse med produktet. For når bærbaren vejer fire eller flere kilo, så er der efterhånden ikke meget bærbart over den længere. Denne opdagelse ledte det kendte firma på en rejse. Målet var at lave gaming bærbare, der ikke vejede særlig meget, uden at det nedsatte funktionaliteten. Det var ikke en nem opgave, men alligevel endte ASUS med at løse den fortrinligt.

Det førte deres ASUS ROG, Republic of Gamers, bærbare fremad i billedet, og gjorde dem til en attraktiv løsning for gameren, der har behov for en gaming laptop. Nu under tre kilo, og ofte ligefrem under to kilo, kan en gaming bærbar fra ASUS virkelig kaldes bærbar. Især ASUS ROG Zephyrus modellen er her relevant, da den meget specifikt er fremstillet til at være lav i fysisk vægt, samtidig med at hardwaren i den stadig kan trække det helt store læs.

Gaming bærbar fra ASUS – hvorfor?

Ofte vil mange stille spørgsmålstegn ved, hvorfor man gerne vil have en gaming bærbar. En stationær gamer PC, bygget helt fra bunden så den opfylder alle ens behov som gamer, virker umiddelbart, som det mest oplagte valg, især når du endda kan vælge en byg selv PC. For mange er en stationær gamer computer også det bedste valg, når der skal gaming på menuen. Bærbaren har dog stadig sin plads. Det handler ikke så meget om, hvad den stationære computer ofte kan bedre end bærbaren. Det handler mere om, hvad bærbaren kan, som den stationære er helt ude af stand til.

Der hvor en ASUS ROG vinder, er ved at den er mobil og nem at have med at gøre. Hvis du godt kan lide at game forskellige steder i hjemmet, tage til LAN events eller gerne vil have nogle games ind, imens du er på farten, eller om ved dine venner, så vinder bærbaren over stationæren hver gang – især hvis du har fat i en gamer bærbar så let som en ASUS ROG Zephyrus. Desuden gør en ASUS ROG gaming bærbar det utroligt nemt at få fat i et komplet gaming setup – du skal bogstavelig talt bare købe bærbaren og en mus, måske krydre oplevelsen lidt med et headset, og så er du klar til at game.

Du kan dog med fordel sagtens overveje, præcis hvad for noget gamer udstyr, du gerne vil krydre din ASUS ROG gamer bærbar med. En gamer mus er altid et godt valg, men har du overvejet hvilken gamer mus, det skal være? Logitech gamer mus er ekstremt gode, især hvis du får fat i en Logitech G pro X superlight. På samme måde er et dedikeret gamer headset en virkelig god ide, og her kan vi endnu en gang foreslå et Logitech gaming headset.

ASUS ROG – specifikationer der kan noget

Selv med alle fordelene ved en gamer bærbar er der nogen, der vil tvivle på, om maskinen er klar til at påtage sig det vigtige job som ens medium ind i gameruniverset.  Det er selvfølgelig en fair og reel frygt at have, men teknologien er nået så langt, at det efterhånden er blevet en unødvendig bekymring. Man behøver bare tage et kig på ASUS ROG Zephyrus og ASUS ROG Strix, og så bliver det tydeligt, at en gaming laptop kan alt det, som du kræver af den – og mere til!

For en ASUS ROG Zephyrus er det ganske normalt at have specifikationer som:

  • En stærk AMD Ryzen CPU.
  • 16 GB RAM, så du har rigeligt med hukommelse.
  • Op til 240 Hz refresh rate på skærmen.
  • NVIDIA GeForce har fundet sin vej ind i ASUS ROG Zephyrus.

Og det er kun toppen af, hvad ASUS ROG Zephyrus isbjerget har det med at indeholde. Et lækkert design der vejer så lidt, at hvem som helst kan løfte computeren, LED belysning, en skærm med et krystalklart billede og meget andet venter dig, der har øjnene på den populære gamer bærbar. Det ville være synd at sige, at ASUS ROG Zephyrus er mangelfuld. Tværtimod, så er den et innovativt vidunder, der tager din oplevelse som gamer til et nyt niveau – ligegyldigt hvor du så har lyst til at game.

ASUS ROG Zephyrus er en stærk fætter i en lille pakke, og derfor er prisen også derefter. For dig der nægter at afvige i kvalitet, er det sikkert intet problem. Hvis du derimod gerne vil have en mere budgetvenlig løsning, så er der stadig råd at hente ved ASUS. ASUS ROG Strix er som en lillebror til ASUS ROG Zephyrus. Den har ikke helt så store muller at trække din spil med, men den har stadig flere kræfter, end man lige går og regner med. Det kan tydeliggøres, ved at tage et kig på nogen af de specifikationer, der hører sig til de gængse ASUS ROG Strix gamer bærbare.

  • En ganske fortrinlig AMD Ryzen CPU.
  • 16 GB RAM – lige så meget hukommelse som storebror.
  • 144 Hz refresh rate.
  • NVIDIA GeForce eller AMD Radeon hjælper ASUS ROG Strix på vej.

På mange måder ligner ASUS ROG Strix altså sin storebror, men, alt efter model, er den ofte ikke helt lige så stærk. Det gør dog ikke så meget, hvis du ikke bogstavelig talt skal bruge det bedste af bedste, da de fleste ikke ville ligge mærke til den store forskel. ASUS ROG Strix har ligeledes en glimrende billedkvalitet og ganske udmærket lyd. Denne serie af gaming bærbare giver dig den perfekte mulighed for at game bærbart.

Føniks Computer tilbyder ASUS ROG gamer bærbare til dig

Så har du brug for en gaming bærbar, du kan tage om til vennerne, så i sammen kan overkomme hver en modstander, i sætter øjnene på? Eller hvad med en gaming laptop der tillader dig, at fordybe dig i et computerspil, imens du sætter dig i nogle omgivelser, hvor stemningen er helt perfekt til spillet?

Ligegyldigt hvad du skal bruge en gaming bærbar til, så tilbyder vi hos Føniks Computer et godt udvalg af ASUS ROG Zephyrus og ASUS ROG Strix. Det er produkter i høj kvalitet og til gode priser – og alt efter hvilken af dem, og i hvilken model, du vil have, så er der rigeligt at vælge imellem. Så slå dig løs og se dig omkring her på siden, hvis du er på udkig efter en ny gamer bærbar, og du tror på vores ord om, at ASUS helt sikkert kan hjælpe. Så snart du har fundet det, du vil have, sender vi det til dig, for den pris du ser på siden – vi gider nemlig ikke pjatte med fragt her hos Føniks Computer.