Resultater: 11
Resultater: 11


loader

Spar penge med en iPad fra upcycle it

Det er ikke en hemmelighed at Apple iPads er lidt hæftige i prisen. Det er oftest en af deres kendetegn, prisen, men også kvaliteten og det smukke design. Hvis du er på udkig efter en ny iPad og gerne vil spare lidt penge, så kan en upcycle it iPad være et godt alternativ til de nyere modeller. 

En upcycle it iPad er en brugt iPad, der er blevet givet nyt liv ved at få udskiftet eller opgradeter ældre hardware. Det er den miljøbevidste producent upcycle it der står for dette. Hvor de har profesionelle IT eksperter og teknikere, der sørger for at en brugt iPad igen kan være fuldt funktionsdygtig.

Du kan derfor trygt og roligt købe en upcycle it iPad, velvidende om at professionelle har sørget for den igen fungerer efter hensigten, samtidig med at den kommer til en endnu billigere pris end en helt ny iPad. Er du interesseret i dette, kan du se vores skiftende sortiment af disse enheder lige her på siden. 

Og husk, da det er genbrugt iPads så er der kun dem du ser, så det er med at slå til hvis du ser en du bare måtte eje. 

Bæredygtig IT med upcycle it

Hvis du gerne vil handle mere miljøbevidst, så kan det være en fordel at investere i bæredygtigt IT. Og dette har du muligheden for med elektronik fra upcycle it

Den bæredygtige virksomhed, upcycle it, har til formål at mindske det elektroniske affald og dermed den påvirkning det har på miljøet ved at genbruge elektroniske enheder. Dette gør det ved at genbruge brugt elektronik, som iPads og andre tablets, så de igen kan fungerer som de skal. 

Hele genbrugsprocessen for upcycle it, er at tage IT og elektronik fra kontormiljøer, hvor det lider mindst last, og derefter renovere dem så de kommer i en Grade A, B eller C – til en pris der er over 50% billigere end et nyt produkt. 

A, B eller C – valg af grade til din upcycle it iPad

Du har, som sagt, muligheden for at vælge mellem tre forskellige grades når det kommer til upcycle it iPads. Det er denne grade, der fortæller dig hvilken kosmetisk stand den brugte iPad har i forhold til brugstegn. Det er derfor en fordel at forstå hvad de forskellige grades betyder, når du skal vælge din nye upcycle it iPad. 

Grade A er til dig, der søger et billigt og bæredygtigt alternativ til en ny iPad. Den kommer med nogle få kosmetiske tegn på brug, men fungerer som et godt alternativ til et nyt produkt. 

Grade B er den perfekte balance mellem et brugt produkt og prisen. Her har du små brugstegn, der er til at overkomme ved de fleste, og den kommer dermed også til en utrolig fornuftig pris. 

Grade C er til dig, der leder efter en upcycle it iPad der skal bruges i et hårdt fysisk miljø. Den vil have flere tegn på brug, dog stadig fuldt funktionsdygtig, og så er den billigst end de andre grades. Den er perfekt til der, hvor der er større risiko for slid, som en arbejdsplads eller som barnets første smartphone.

Uanset hvilken grade du vælger, så vil en upcycle it iPad altid være fuldt funktionsdygtig og den kommer også med 2 års garanti. Så er du altid sikret, når du køber en upcyclet iPad hos Føniks Computer.