Hos Føniks Computer finder du nogle af markedets bedste bærbare gamer computere fra Lenovos Legion-serie, som byder på banebrydende gaming bærbare i topklasse. Vi fører derfor et stort udvalg af Lenovo Legion gamer bærbare, som tillader kvalitets gaming i højt tempo uden tekniske forhindringer. Uanset om du leder efter en billig bærbar gaming computer, det største monster af en gamer bærbar, eller er på jagt efter en stabil gamer bærbar til en god pris, er du sikker på at finde en model der passer til dit budget og behov her i vores Lenovo Legion udvalg. Optimer din gaming med grafik og funktion i topklasse og gør en god handel på din nye Lenovo Legion gamer bærbar lige her på siden.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Markedets fedeste gamer bærbare fra Lenovo Legion

Lenovo er verdenskendt som en producent der leverer computere i høj kvalitet og dette er også virkelig tydeligt med deres gamer bærbare i Legion-serien. Her får du et bredt udvalg af gamer computer i to forskellige serier:

 • Lenovo Legion 5-serien

 • Lenovo Legion 7-serien 

Hver serie byder på forskellig hardware specifikationer, men ens for begge er at de er i en absolut topklasse af gaming enheder at være. Med Lenovo Legion-serien får du en gaming computer som har et lækkert design og som er udstyret med den nyeste processor, kraftig grafikkort, stor mængde RAM og banebrydende kølesystem. 

Hvis du gamer højt niveau, så er vores udvalg af Lenovo Legion lige noget for dig. Du vil med garanti kunne finde en Lenovo Legion gamer bærbar her på siden, der passer til dine behov for hvilke spil det kan trække. Om det er titler som CS:GO, Fortnite, Battlefield eller noget helt fjerde. Legion-serien er udstyret med markedets smarteste løsninger og komponenter, som sikrer, at gamer pc’en besidder kraft og ydeevne ud over det normale. 

Lenovo Legion er, som sagt, beregnet til ultimativ gaming og du får altså en oplevelse ud over det sædvanlige når du spiller de nyeste AAA-spil. Men det smarte med en gamer bærbar i høj kvalitet, er også at du kan bruge den til en masse andet krævende arbejde. Dette kan for eksempel være grafisk arbejde i form af redigering af billeder og videoer, hvilket den med dens kvalitet processor, grafikkort, RAM og meget andet også er særdeles egnet til. 

Du kan altså bruge en Legion gamer laptop fra Lenovo til endnu mere end bare computerspil. Hvilket gør den perfekt til dig der elsker både at spille de mest krævende spil og bruge de mest krævende programmer til redigering.

Hvad er Lenovo Legion 5-serien?

Lenovo har som verdens første introduceret en 16’’ WQXGA-skærm på nogle af deres bærbar gamingcomputere i Legion 5-serien som også er beskyttet i en imponerende blanding af aluminium og magnesium kabinetter. 

Med Lenovo Legion 5-serien får du specifikationer som 

 • Processor: 12. generations Intel Core i9-processor og AMD Ryzen 9 processor

 • RAM: Op til 32 GB DDR5 

 • Batterilevetid: Op til 12,4 timers batterilevetid

 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX-grafik

 • Skærmstørrelse: 15,6 tommer til 16 tommer computerskærm

Se specifikationerne for hver model inde på vores side, for at finde den der passer til de specifikationer du præcist leder efter.

Hvad er Lenovo Legion 7-serien?

Med Lenovos topserie af Legion 7-enheder kan du slippe den vildeste kraft løs med S-tier ydeevne og grafik i blandt andet deres 16’’ WQXGA-skærme. Lenovo byder på imponerende skærmfarver hvor du, uanset om du gamer eller skaber indhold, kan opleve total fordybelse tak at være Legion 7-seriens fængslende skærme hvor du får 100% sRGB-farvenøjagtighed.  

Legion 7-serien byder blandt andet også på modeller som Legion Slim der er en ultratynd og let gamer bærbar, perfekt til at tage med dig når du skal spille med vennerne eller til LAN parties. Selvom Legion Slim er mere kompakt end de andre modeller i 7-serien, har Lenovo ikke gået på kompromis med hardwaren. Dette er også tydeligt idet at den kun 17 mm tynde, 2kgs, gamer bærbar er fyldt med ordentlig power inde i en førsteklasses aluminiumsramme.

Med Lenovo Legion 7-serien får du specifikationer som 

 • Processor: Op til 12. generations Intel Core i9-processor og AMD Ryzen 9 processor 

 • RAM: Op til 32GB DDR5 

 • Batterilevetid: op til 8 timers batterilevetid

 • Grafikkort: NVIDIA GeForce RTX-grafik

 • Skærmstørrelse: 16 tommer til 17,3 tommer computerskærm

Med en Lenovo Legion 7 gamer bærbar der har Windows 11 får du også banebrydende gameplay idet du får adgang til det fulde potentiale i computerens hardware. Du får gennem DirextX 12 Ultimate en avanceret grafisk ydeevne og kompatibilitet til at spille en helt masse computerspil.

Se specifikationerne for hver model inde på vores side, for at finde den der passer til de specifikationer du præcist leder efter.

Føniks Computer byder på gode priser på Lenovo Legion gamer computere

Uanset om du er professionel gamer eller ny inden for området, kan du finde en Lenovo Legion gamer bærbar hos Føniks Computer, som er passende til dit niveau. Her finder du høj ydeevne, avanceret hardware, fantastisk belysning, flydende lyd og varmeafledende systemer, som bidrager til revolutionerende gaming oplevelser. Med et hav af tilslutningsmuligheder som blandt andet USB-C, USB 3.1, HDMI, mini-displayport, bluetooth og AC WiFi vil du kunne koble eksterne tilslutninger til din gamer PC helt uden problemer. Gør en god handel og spar penge på din Lenovo Legion gamer bærbar, når du køber den her hos Føniks Computer, hvor vi virkelig tilbyder kvalitet for pengene. 

Se vores brede udvalg af Lenovo Legion gamer bærbare lige her på siden, for at finde den der passer til dine hardware specifikke ønsker og dit budget. 

Lenovo gamer udstyr til at optimere din gaming oplevelse 

Hvis du er en hardcore gamer så ved du også at det ikke altid er nok med at bare at bruge en gamer bærbars touchpad og tastatur. Nogle gange er det nødvendigt også at investere i udstyr der giver dig et edge når du spiller mod andre. 

Til dette har vi selvfølgelig et stort udvalg af gamer mus og gamer tastaturer, der udnytter det fulde potentiale i dit spil. Om du vælger trådet eller trådløst, så kan du altså reagere hurtigere og mere effektivt i et spil med en ekstern mus og tastatur. 

Det kan også være en god idé at investere i et kvalitets headset, så du både kan nyde lyden og musikken i det spil du spiller, men også så du hurtigere og nemmere kan reagere på lyde fra dine fjender i de shooters du spiller. 

Se endelig Føniks Computer store udvalg af gaming udstyr for at optimere din gaming oplevelse.

Køb din næste gaming bærbar hos Føniks Computer

Føniks Computer fører et stort udvalg af Lenovo Legion gamer bærbare i Legion 5-serien og Legon 7-serien, hvor du kan vælge mellem flere forskellige skærmstørrelser og hardware specifikationer så du kan altid være sikker på at du finder en Lenovo gamer laptop der passer til dit behov og budget. 

Hvis du har spørgsmål til dit køb eller andet, kan du kontakte vores kundesupport gennem mail, telefon eller i chatten på siden som er åben hverdage 11-17. Vi sidder klar til at rådgive dig så du får det produkt der passer til dit behov og budget.