Resultater: 9
Resultater: 9


loader

Gaming på budget med ASUS TUF Gaming 

Er du interesseret i de nyeste spil, og vil du gerne have et ordentligt monster af en gaming computer at spille på? Så kan du finde det med ASUS TUF Gaming! Her får du en gamer bærbar, der er utrolig holdbar med, i ASUS egne ord, dens “Military Grade Toughness”. Det er altså en gamer bærbar, der kan holde til lidt af hvert, så du ikke behøver at bekymre dig om at være lidt hårdhåndet, når du er i en hårrejsende kamp mod fjenden. Med dens kraftfulde GPU og skærm med en høj opdateringshastighed får du med ASUS TUF Gaming i den grad en bærbar, det er værd at game på. 

Ikke nok med at du får en bærbar af kvalitet – for det er jo altid det, som ASUS byder på – og som virkelig kan spille nogle af de nyeste spil, så er den også budgetvenlig. ASUS TUF Gaming er nemlig billigere end blandt andet de mere avancerede bærbare i ASUS ROG-serien. Selvom prisen er i den lave ende, så får du stadig en gamer bærbar, der er det hele værd. En ASUS TUF Gaming bærbar er derfor en oplagt gamer bærbar for dig, der er ny i gamet eller som bare gerne vil spare uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvad er fordelene ved at vælge en gaming computer frem for en almindelig bærbar?

Hvis du gerne vil have en bærbar primært for at spille computerspil, så kan vi kun varmt anbefale en gaming bærbar. Her får du nemlig en bærbar, der har alt det nyeste i hardware, og som gør det muligt at spille de tungeste computerspil. De er selvfølgelig også lidt højere i pris, fordi de indeholder noget stærkere hardware, så det handler også om at overveje, hvilke spil du gerne vil spille og hvilken hardware det kræver. Men med ASUS TUF Gaming får du en gamer bærbar, der giver dig muligheden for at spille nogle af de nyeste spiltitler. Så kan du game på livet løs for dig selv eller med dine venner. Du skal bare huske at tjekke specifikationerne på den model, du kigger på, så du er sikker på, at den kan køre de spil, som du spiller.

En almindelig bærbar kan, nogle gange, også fungere helt fint, hvis du gerne vil spille nogle mindre krævende spil om for eksempel Minecraft. Her behøver du ikke nødvendigvis en gamer bærbar, især ikke hvis du regner med primært at bruge din bærbar til skolearbejde eller streaming. Vil du til gengæld, som nævnt tidligere, bruge din bærbar til gaming, så skal du vælge en gamer bærbar. Den har simpelthen bare bedre hardware til at kunne spille de fleste spil. Du kan derfor med fordel kigge på de forskellige modeller af ASUS TUF Gaming for at finde en gamer bærbar der passer til dig. 

Hvordan ved jeg om ASUS TUF Gaming kan spille de spil jeg har? 

Du kan nemt tjekke specifikationerne på den bærbar, du er interesseret i. Så kan du se hvilken hardware den har, og så kan du sammenligne det med de krav, som spillet stiller. 

Spiller du på Steam kan du f.eks. finde minimumskrav og anbefalede krav under hvert af dine spil, som du kan sammenligne med den gaming bærbar du kigger på. Ellers kan en hurtig google søgning ofte svare på dine spørgsmål. Du kan derfor også let se om de spil, du gerne vil spille, kræver en ordentligt gamer bærbar eller om du bare kan nøjes med en almindelig bærbar. Vi vil dog stadig slå et slag for en ordentlig gamer bærbar som ASUS TUF Gaming, hvis du vil game helt uden hæmninger, og uden at der der er nogen form for lag.

ASUS TUF Gaming eller ASUS ROG?

Du får en kraftfuld gamer bærbar med både TUF og ROG serierne fra ASUS, da de er spækfyldt med fantastisk hardware fra de største hardware producenter på markedet. Der er dog forskel på serierne, og modellerne, hvor du kan forvente lidt mere kraftfulde gamer computere i ROG-serien. Du kan dog også forvente en pris, der er noget mere avanceret. Uanset om du vælger ASUS TUF Gaming eller ASUS ROG, kan du forvente en kvalitets bærbar til gaming. Det handler bare om, hvorvidt du leder efter det aller stærkeste monster på markedet, eller om en budgetvenlig løsning der er virkelig god for prisen er mere dig.

Ekstremt stærk hardware

Stærk hardware er alfa og omega i enhver gaming computer - om det så er en bærbar eller en statonær. Det er ASUS selvfølgelig mere end klar over, og derfor har de også puttet ekstremt stærk hardware i deres ASUS TUF Gaming bærbare. Det betyder, at du her ender op med en gamer bærbar, der absolut ikke har nogen problemer med at følge med sine stationære brødre. Nogle af de mest interessante specifikationer at kigge på i en ASUS TUF Gaming PC er:

  • Grafikkortet
  • RAM
  • Processor
  • Harddisk
  • Opløsning
  • Opdateringshastighed
  • Responstid

Selve skærmen i bærbaren er vigtig, fordi du nok ikke vælger at købe en skærm til den. Heldigvis er det nogle stærke skærme du finder i ASUS TUF Gaming serien. De har alt fra fuld HD opløsning, altså 1920 x 1080p, og op til wide quad high definition, altså 2560 x 1440p. Du behøver derfor ikke bekymre dig om et dårligt skærmbillede, da opløsningen er superb. Opdateringshastigheden ligger også imellem 144Hz og 165Hz. Du kan godt købe en gaming skærm, der har en højere opdateringshastighed, men det er ikke rigtigt nødvendigt. Med 144Hz eller højere er skærmen optimeret til gaming. Responstiden er også altid virkelig lav, når du har med ASUS TUF Gaming at gøre, og du kan derfor forvente 3 millisekunder eller mindre.

En anden grund til at skærmen opdaterer så hurtigt, og har så god grafik, er fordi der altid er virkelig gode grafikkort i en ASUS TUF Gaming bærbar. NVIDIA GeForce, i forskellige generationer, men oftest i de højere ender, styrer grafikken i disse produkter, og du kan derfor bande på, at grafikken er uovertruffen, for du finder ikke bedre grafikkort på markedet, end GPU'erne fra NVIDIA GeForce. Samtidig er der god hukommelse, både langtidshukommelse via SSD, og korttidshukommelse via DDR RAM, og det er altid i de nyere generationer af DDR RAM. Det hele rundes af med en kraftfuld processor til at styre hele baduljen, og det bliver altid gjort med enten Intel Core CPU'er eller AMD Ryzen CPU'er.

Der er ikke mange andre gaming bærbare derude, som for prisen og med ydeevnen kan måle sig med ASUS TUF Gaming modellerne. De er stærke, holdbare og pålidelige, og hvis du vil have RGB-belysning bag på dem, så er dette også indkoporeret. Der er dog stadig noget ekstra gamer udstyr, som du gerne vil have med. En god mus er uundværlig, hvis du skal game, og hos Føniks Computer foreslår vi en Razer mus. Razer Orochi er god, hvis du ofte gamer på farten, men ellers er Razer DeathAdder det gængse valg og Razer Viper er lavet til e-sport.

Har du spørgsmål til vores udvalg af ASUS TUF Gaming? 

Er du interesseret i en af vores mange gaming computere fra ASUS TUF Gaming serien så er det bare med at lægge den i kurven! Men hvis du skulle have nogle spørgsmål i forhold til hardware, specifikationer eller andet, så er du også mere end velkommen til at kontakte Føniks Computers kundeservice før dit køb. De sidder parate til at rådgive dig med dit køb, så du får det helt rette produkt der passer til dine behov.

Du kan kontakte vores kundeservice i hverdagene mellem 11-17 telefon eller over chatten her på siden. Du er også mere end velkommen til at kontakte os på mail hvis dette er at foretrække!