Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Køl dig selv ned i sommervarmen med et svømmebassin

Hold dig selv og familien kølig i sommervarmen med et billigt svømmebassin fra Føniks. Vi har samlet et spændende udvalg af svømmebassiner, børnebassin, pool udstyr og andet til at holde dig kølig i den danske sommervarme. 

Et svømmebassin er en fantastisk måde at holde varmen på om sommeren og så fylder det sjældent særlig meget. Alt efter hvilken model og størrelse du vælger. Men det er også det fantastiske ved vores udvalg, du kan vælge lige præcis det svømmebassin der passer bedst til dit hus og have.

Hvis du elsker at bade, men trænger til en alternativ løsning til stranden, så er et svømmebassin i haven måske lige noget for dig. Med et svømmebassin, pool eller børnebassin kan du altid tage en forfriskende dukkert, dyppe tæerne eller lade børnene lege i vandet, uden besværet ved at tage ned til stranden. 

Skal sommerens varme være let at overkomme og skal det hele være lidt nemmere om sommeren, så tag et kig i vores udvalg af svømmebassiner og mere for at finde et bassin der passer til dig. Vi har forskellige størrelser og prisklasser, så der vil helt sikkert være noget for enhver smag og ethvert budget – og selvfølgelig også med fri fragt, som altid.