WiZ tilbud banner.


WiZ er din billige smart home løsning. Se alle vores gode WiZ tilbud her i vores kampagne – uanset om du leder efter smart pærer, lightstrips eller udstyr til at styre det med, så har WiZ lige det, du går og mangler, og alt sammen til en fænomenal pris. Der er ingen grund til, at dit smarte hjem behøver at være kompliceret. Det hele er er nemt som en lej med WiZ.

Resultater: 26
Resultater: 26


loader

WiZ tilbud – bredt udvalg hos Føniks

Det er en myte, af Smart Home løsninger altid skal koste alt for mange penge. Der findes budgetvenlige muligheder, der fungerer ekstremt godt, samtidig med at de giver dig præcis den intelligente belysning, du altid har drømt om.

WiZ har alt det, du skal bruge, for at få et moderne og smart hjem. Uanset om det er pærer, lightstrips eller forskelligt udstyr hertil, så kan du være sikker på, at WiZ byder på det, du går og mangler. Eventuelt kan du se nærmere på det hele:

WiZ er den billige smart home løsning, der byder dig på muligheden for automatisk at tænde og slukke for lyset, samt at ændre på lysstyrke og farve. Så for at gøre det endnu bedre, har vi samlet alle vores bedste WiZ tilbud lige her.

Så hvad venter du på? Med vores WiZ tilbud er vejen til dit smarte hjem lige rundt om hjørnet. Det er billigt, brugervenligt og super nemt at have med at gøre – og så sender vi desuden fragtfrit til dig!