ELEKTRISKE TANDBØRSTER

Den elektriske tandbørste vinder stadigt større og større indpas herhjemme. I mange år var det den almindelige manuelle tandbørste, der sad på tronen, men flere og flere har fået øjnene op for de mange gode egenskaber, som de elektriske modeller besidder. De pulserende bevægelser fjerner større mængder plak fra tænderne, og børstehovedernes ringe størrelse medvirker, at du når ind i selv de små kroge af munden, der kan være svære at nå med en almindelig tandbørste. Skift til en elektrisk tandbørste og glæd din tandlæge med renere og sundere tænder. Se nærmere på vores udvalg her hos Føniks herunder.

Resultater: 56
Resultater: 56


loader

Elektriske tandbørster FAQ

Hvorfor skal jeg bruge en elektrisk tandbørste?

En elektrisk tandbørste gør det nemmere og mere effektivt at børste tænder og fjerne plak og bakterier. En elektrisk tandbørste kan også være mere skånsom mod tandkødet og reducere risikoen for tandkødsbetændelse.

Hvad er forskellen på en roterende og sonisk tandbørste?

En roterende tandbørste har en rund børstehoved, der roterer og vibrerer for at fjerne plak og snavs. En sonisk tandbørste har derimod en side-til-side bevægelse og bruger ultralyde til at fjerne plak og snavs mere effektivt.

Hvordan vælger jeg den rigtige elektriske tandbørste?

Det vigtigste er, at tandbørsten har en børstehastighed, der passer til dine behov, og at børstehovedet passer til størrelsen på din mund. Du kan også overveje ekstra funktioner som tryksensor og Bluetooth-forbindelse til din mobiltelefon.

Hvor ofte skal jeg skifte børstehovedet?

Det anbefales at skifte børstehovedet hver 3-4 måned for at opretholde en optimal renhed og hygiejne.

Hvordan rengører jeg min elektriske tandbørste?

Du kan rengøre din elektriske tandbørste ved at skylle børstehovedet under rindende vand efter hver brug og tørre den grundigt. Du kan også bruge en blød tandbørste til at rense børstehovedet og håndtaget en gang om ugen.

Hvorfor vælge en elektrisk tandbørste?

En elektrisk tandbørste er mere effektiv til at fjerne plak og bakterier fra dine tænder og tandkød end en manuel tandbørste. Den kan også være mere skånsom mod tandkødet og reducere risikoen for tandkødsbetændelse. Med en elektrisk tandbørste kan du opnå en renere og sundere mundhygiejne på kortere tid.

Hvordan vælger jeg den rigtige elektriske tandbørste?

Der er mange faktorer at overveje, når du skal vælge en elektrisk tandbørste. Det vigtigste er, at du vælger en tandbørste med en børstehastighed, der passer til dine behov og en størrelse, der passer til din mund. Du kan også overveje ekstra funktioner som pressure sensor, Bluetooth-forbindelse og timerfunktion.

Hvad er forskellen på en roterende og sonisk tandbørste?

En roterende tandbørste har en rund børstehoved, der roterer og vibrerer for at fjerne plak og snavs. En sonisk tandbørste har derimod en side-til-side bevægelse og bruger ultralyde til at fjerne plak og snavs mere effektivt. Begge typer kan være effektive, så det handler om at finde den, der passer bedst til dine behov.