Philips Hue - tilbud

Leg med lys og farver i hjemmet med Philips Hue. Her ved Føniks Computer har vi længe været glade og begejstrede for Philips Hue og deres innovative produkter. De kan gøre både hverdag og fest lidt sjovere med deres mange muligheder og funktioner. Vi har samlet et udvalg af de fedeste produkter fra Hue, som kan være med til at skabe den helt rette stemning. Se det lækre udvalg her. Der er pærer, lamper, lightstrip og meget mere, som du kan sammensætte lige som du ønsker. Det er helt op til dig, men vi deler gerne ud af vores gode idéer.

Resultater: 19
Resultater: 19


loader

Skab stemning i hjemmet med Philips Hue

De flotte pærer og lamper kan bruges i hele huset, og de egner sig også godt til hyggelige, romantiske, og festlige anledninger.. Skal der skabes i et dæmpet, romantisk lys med blødt skær som stearinlys, diskolys eller hygge, så kan det nemt justeres med den tilhørende app. Det skal være lidt sjovere og vildere, så kan de flere af lysene indstilles i forskellige statiske eller skiftende farver. 

Se film på en helt ny måde

Philips Hues lamper og lysstrips kan lyse stuen op, lige som du ønsker, og det kan især være fedt til film. Her kan du dæmpe lyset, så du får hjemmebiograf, og så kan lysets skær indstilles til at matche filmen. På denne måde føles oplevelsen hurtigt og nemt stor i selv den lille stue. Du kan placere lamperne rundt i rummet, men du kan også med fordel placere dem bag dit tv, så de lyser væggen op. Hvis du skal prøve det helt vilde, så kan du med Hues Gradient lightstrip sætte lys op på bagsiden af din skærm, som kan kobles til dit tv, så lyset skifter af sig selv, når farverne på skærmen skifter. Det giver virkelig biograffornemmelser, lige i egen stue.

Når der skal games igennem

De smarte lightstrip kan også bruges til din computer eller andet gaming setup, hvor de også har den fedeste effekt. Med det skiftende lys kan du virkelig leve dig ind i spillet, og det er en ekstra vild oplevelse. Det kan være sjovt for alle, men det er næsten helt essentielt for den seriøse gamer, som bruger lang tid ved skærmen.

Noget for hele huset og hele familien

Det er nemt at sætte produkter fra Philips Hue op. De er desuden nemme at styre for hele familien, blot man har en lille remote eller deres app. I appen kan man også selv vælge, hvornår lamperne skal tænde, slukke, og hvor meget de skal lyse. Det er smart og sjovt for hele familien.